אוכל ...קדימה אוכל

אוכל ...קדימה אוכל ../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif

לכל מי שנמצא בבית או שעובד מהבית ...המקרר מאוד נגיש ... השאלה היא האם אתם מקפידים לאכול מסודר ...(3 ארוחות ביום) או מנשנשים כל היום ??? האם אתם אוכלים מסודר ליד שולחן ..או נישנוש תוך כדי ??

אני בטוחה שהתשובה שלי תהא

מנוגדת לרוב התשובות כאן :) דווקא בגלל שאני בבית אני אוכלת מסודר. בבוקר אני מכריחה את עצמי לאכול משהו בצהריים אוכלת מסודר עם הילדה שלי ביחד - זמן איכות של שתינו. ובערב שוב פעם אוכלת מסודר. שונאת לנשנש ליד המחשב. בעצם אני כן מנשנשנת - קפה וסיגריות כל היום :) ולא. אני ממממממממש לא רזה.

O C

New member
נישנושים, זה שם המשחק !

כל הזמן.... אי אפשר להפסיק. אני כל הזמן שומעת אותו קורא לי (המקרר כמובן) מה עושים? העליתי את כל מה שהצלחתי להוריד אחרי הלידה אוף

דפנה מי

New member
ה../images/Emo66.gif אוכל מסודר שזה לא יאומן

בפרט שהוא עובד מהבית ורק הולך ומרזה
(פירטתי בעבר את התפריט היומי שלו) ואני משתדלת להיות עקבית עם הארוחות שלו (רק לא להחנק מכ"כ הרבה אוכל) וכל כמה זמן בודקת את המקרר (ולא תמיד מוצאת מה לקחת
). במיוחד אני אוהבת אוכל מתוק וזו נקודת תורפה רצינית...

שש שבע

New member
מנשנשת

לא מצליחה להתישב לארוחה נורמאלית, אולי סנדוויץ בבוקר, ובצהריים אם אוכלת ארוחה, פשוט נרדמת, אז שותה קפה עם משהו. ובבית? כן העליתי במשקל, עוד מינוס של עבודה בבית, כל פעם שהיתה לי מטלה שדורשת קצת יותר מאחרות, או מתסכלת, או שהלקוח שרצה אותה היה מתסכל, אז מצאתי את עצמי ניגשת למקרר, מכינה נס בחלב, כל 5 דקות, הייתי מחסלת אולי ליטר חלב ביום רק על הקפה, ואוכלת רק שטויות, וזה מנפחחחחח. עכשיו אני מוצאת ש2-3 כוסות קפה ביום מספיקות בהחלט, ובאמת אני שותה אותן כשאני באמת זקוקה להן, ואוכל? יש לי קצת קרייקרים, וזהו, כבר שבועיים אני מחוץ לבית, אומרים לי שרזיתי קצת, אני אומרת שזו פאטה מורגנה, עד שלא נוזלים לי הבגדים אני לא מאמינה.בכל אופן, זו בקלה שאין כדוגמתה שלא צמודים למקרר.

missB

New member
מסודר

אוכלת בשעות קבועות וללא נשנושים. מצד שני, אצלי זו לא כזו חוכמה כי העבודה שלי לא ממש מאפשרת לאכול ליד או תוך כדי...

anat30g

New member
מה זה מסודר?

אני אוכל בסדר מופתי - ליד המחשב, מול הטלויזיה.... ממש מסודרת אני

אני ../images/Emo13.gif

אני משתדלת לאכול 3 ארוחות מסודרות ביום ... ונישנושים ...
מחלה ...אני אוהבת לנשנש בין לבין ...אבל משתדלת שלא .. במיוחד אני אוהבת כריכים לא משנה עם מה ..מה שחשוב זה שיהיה לחם ...או לחמניות או פיתות ....אוףףףףףףףףףף למה מה שטעים משמין

אירית י

New member
דווקא כשעבדתי בבית הייתי יותר רזה

בחיים אני לא אכין לעצמי משהו לאכול. אם יש משהו מוכן לאכול אני אוכלת, אם לא אז לא. מקסימום אני יכולה להכין לעצמי פיתה עם מחמאה, זהו. א-ב-ל אם יש בבית עוגות, חטיפים, גלידות, פיתות, בייגלה וכו', חבל על הזמן!!! לא סוגרת את הפה. במיוחד לדברים מתוקים. מצטרפת לזעקה "אוףףףףףףףףף למה מה שטעים משמין"

למעלה