אוכל קדימה אוכל

tal daniel

New member
אוכל קדימה אוכל ../images/Emo94.gif../images/Emo21.gif../images/Emo84.gif|פ

היי לכולם. מאז שהתחלתי לרכב אני לא מצליח לסתום את הפה,אני כל היום אוכל בכמויות רצחניות.אף פעם לא קרה לי דבר כזה אין לי שליטה על האוכל.השעה עכשיו 2:20 וזללתי כמעט חצי עוגת קרם שוקולד. אני אוכל לפחות 4000 קלוריות ביום. יש לציין שאני רוכב כל יום שעתיים ובסופהש 4-6 שעות.גובהי 1.84 משקל 72.5. האם יש כמות קלוריות מומלצת בהתאם לנתונים של רוכב? אני מפחד להשמין, הצילו.

שבוע הבא תתארח תזונאית ספורט

בפורום, אני חושב שהיא הכתובת המתאימה ביותר לשאלה זו.

sevenduo

New member
טיפ

תמיד עדיף עמה ארוחות קטנות בהפרשים של כמה שעות על ארוחות גדולות. ועדיף פחמימות עם אינדקס גליצמי נמוך עמו פסטה, אורז מלא וכו' על פני אורז לבן תפוחי אדמה (ועוגת קצפת) שמתפרקים מהר בגוף וגורמים לפיק גבוה של סוכר.

צורחה

New member
טיפ מצויין !

הרבה מדברים על פחמימות פשוטות ומורכבות. זו אמנם חלוקה נכונה מבחינה כימית, אבל זו לא החלוקה המשמעותית מבחינת טיפול הגוף בפחמימה. האינדקס הגליקמי מבטא יותר טוב את ההשפעה על האינסולין ועל ההשמנה. מהרגע שהוא פותח, נמצא שאפילו שיש מתאם מסויים בין פשטות הפחמימה לאינדקס גליקמי גבוה, זה לא מתאם מלא ויש הרבה הפתעות. למשל קמח מחיטה מלאה וקמח מחיטה מנופה דק דק. שניהם פחמימות מורכבות (עמילנים) אבל לחיטה המלאה אינדקס נמוך בהרבה. ויש עוד הרבה.

gsprukt

New member
עזוב, אין כמו הסחלב בקפנטו במצפה.

מתי רואים אותך, יא פחממה מורכבת?

tal daniel

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo21.gif../images/Emo174.gif../images/Emo78.gif

אני יכול גם להאשים בזלילות שלי את החורף או את תקופת המבחנים שהמקרר הוא החבר הטוב שלך.מצאתי גם פתרון טוב, מכניס את החומר לנילונים עולה על הטריינר וכך גם לומד וגם מתאמן בלי להרטיב את הדפים בזיעה(לשלוח אותו לאודטה לטיפ היומי?סתם!!). גיא האם זה נכון שקמת ב-4.30 כדי לעלות את צובה?כל הכבוד לך. בשעות אלה אני בחלומות מפריש תירוקסין. מה אם עוד איזה סופה"ש כזה?אך הייתי רוצה משהו בצפון ולסגור כל יום 150 קמ בקצב רצחני.לחזור מעולף הביתה.

צורחה

New member
לסרוטים כמוך אפילו חלבונים מהחי לא

יעזרו. אתה חיה חייתית לאנסי דה לאנס. האמת שהתחלתי עבודה חדשה ששואבת לי את המיץ. אני חוזר עכשיו לקצת פעילות אחרי חודש שבו נשאבתי. בכל מקרה מתאים משהוא. בהזדמנות ותודה.

למעלה