אוכל קפוא

רוני1955

Active member
אוכל קפוא

מסיבות שונות אני צריך להכין כמויות אוכל, ולשמור בתור מנות בהקפאה. קראתי קצת על הנושא, ובכל מקום כתוב שתפוחי אדמה לא עוברים טוב את ההקפאה. מצד שני, מקררי הסופרים מלאים שקיות של צ'יפס קפוא. מישהו מוכן ויכול להסביר את הפרדוכס הזה?
 

רומי 9121

New member
הכוונה לתפוחי אדמה מבושלים
הקפואים עברו תהליך מסויים אבל הם לא מבושלים או מטוגנים או אפויים.
 
תפוחי אדמה קפואים

היי
הציפס הקפוא עובר חצי בישול וטיגון ומייד הקפאה עמוקה
מניחה שבבית לא תטרח לעשות תהליך כה ארוך בכדי להקפיא ....
בכל מקרה גם לציפס הקפוא יש טעם לוואי ואינו דומה לציפס שתכין בו ברגע
 
למעלה