אוכל!!!!!!!!!

Wedwil

New member
אוכל!!!!!!!!! ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif

ובכן, בואו נקח הפסקה קלה מהדיונים על לגליזציה ונתרכז על משהו אחר. אולי תוכלו להגיד לי מה אתם אוכלים בד"כ באותן השעות הקטנות של הלילה כאשר הרעב מכה בכם ללא רחמים, כאשר אתם ממצמצים בעיניכם האדומות ולא יודעים מה לאכול קודם. אני למשל אוכל הרבה קורנפלקס, חומוס, פיצות והרבה פירות (טעם משגע!). מה איתכם?

BlueCarrera

New member
חומוס בעיקר...

ואם יש אז גם טחינה. (הרבה הרבה יותר טעים מחומוס, אך דורש הכנה מוקדמת) וגם מדי פעם אני גונב מהמקרר איזה יופלה (אפרסק הכי טעים !) או איזה מילקי.

TheHead

New member
חומוס לוקח בגדול!!!

שני סיפורים שקרו באמת. יום אחד היה לא היה חומוס וגם לא הייתה שקשוקה. הדבר הכי טעים לאכול בעולם זה חומוס עם שקשוקה, לא משנה מי מבין שניהם חם ו/או קר. הייתי חייב לאכול ארוחת בוקר. במקום שקשוקה השתמשתי בעגבניות חתוכות מפחית. במקום חומוס חיפשתי משהו לבן אחר במקרר. מה שמצאתי היה עוגת גבינה. זה היה די בסדר. ביום אחר אני וחבר עבדנו על איזה תסריט, ובאחת וחצי בלילה החלטנו שצריך לעשות הפסקה. אז עוד הייתה בבית חמאת בוטנים, והייתה גם שקשוקה סבבה שאח שלי הכין, אז עשיתי טוסט (במין טוסטר גדול, מהישנים האלה, שמועכים בתוכם סנדוויצ´ים) עם שקשוקה וחמאת-בוטנים. החמאת בוטנים מבטלת את החמיצות של השקשוקה וזה יוצא טוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ. בסך הכל בשני הסיפורים הללו לא הופיע חומוס, וחבל. תמיד שיהיה בבית חומוס (וכפית ו/או לחם לאכול איתם את החומוס, אבל אפשר להשתמש באצבעות כי חומוס זה גם לא מלכלך) אחרת אתה מדרדר לאכול כלמיני דברים שהיית מעדיף שלא לאכול. נ.ב. אוכל לחתולים: מריח נפלא, חרא של טעם. בגלל זה לא ניסיתי עדיין בונזו, ואני דווקא לא מתכנן. שיהיה לבריאות! --ראש.

חומוס חזק...

אין מה לדבר... לפני כמה ימים אפילו אכלתי במבה עם חומוס וזיתים עם חומוס כי לא היה פיתות... אבל תכל´ס כל דבר הולך... לא?... מה שהכי זמין...

סליחה,אבל האוסטרלים לוקחים בגדול

עם טים טםםםםםם אין אין אין,זה המאנצ´ הכי מחניק אבל הכי פצצתי שקיים בעולם הזה... וכמובן חומוס.. יום כתום

TheHead

New member
גם בלי מנצ´

אני יכול לחסל לך פאקט של קילו חומוס. אלוהים ברא את החיות ובני-האדם, וביום השישי הוא ברא את החומוס שישלוט!!! וד"א אפילו שיש המון חומוסים שירדו לחופשה וטיולים פה בכדור-הארץ - גן-עדן מ פ ו צ ץ חומוסים (ואין לכם סיכוי להגיע לשם כי אתם רק בני אדם!!!)

קשכפית

New member
אצלי השוקולד (מריר) לוקח בגדול ../images/Emo88.gif

(למה אין אייקון לשוקולד???????) רצוי שיהיה מריר ומשובח, גם חלב משובח עם שקדים הולך אם זה מה יש, אבל זה צריך ללכת ביחד עם משהוא מלוח... (כל אחד והסטייות שלו...)כמו בייגלה למשל. ואם כמו שתארת מדובר על רעב לילה קשה, גם אוהב לאכול סנדויץ מלחם מלא עם חמאה , גבינה צהובה, עגבניה ובצל ירוק.

Wedwil

New member
ואם בשוקולד עסקינן

קראתי מחקר לא מזמן שאומר ששוקולד מעכב את התפרקות הTHC במוח ויוצר סטלה ארוכה ועמוקה יותר. מנסיון אישי (אחרי שאני ועוד שני חברים ירדנו על מיכל של 4 ליטר מלא בחטיפי שוקולד קטנים), שווה ביותר.

ZBlaster

New member
פיצה לוקחתתתתת בגדולללללל! ../images/Emo78.gif

איך שאמרתי, רוב הפעמים עישנתי בבית ספר, פנימייה, אז מתקשרים לפיצה באזור מזמינים ועושים כזה פירוק מנצ´יז עצבנייייי1
ועוד משהו שמנצחבגדול, חטיפים. ככה כשאתה מסתובב בעיר, נכנס לאיזה קיוסק קונה מבחנה וגונב איזה חטיף. איזה טוויקס. איזה מארס. ואז אתה נזכר איכשהו בדרך לא ברורה בסוף הישיבה שוואי גנבת חטיף. ואז אתה נהנה כל כך, למה את גם הבאת את המנצ´יז, במו ידיך עמלת בכדי להשיג אותו, וזה גם טעים. ובמבות, כי זה מעלה ת´סטלה אחו שילינג, כי כשאתה אוכל את זה אתה חושב לעצמך, "וואי זה ממש טעים. חבל שזה לא בגוש אחד ובחתיכות קטנות כאלה" ולפעמים יש ת´רגעים שאין מנצ´יז ואז אתה אומר "הייתי הורג עכשיו מישהו בשביל במבה אחת. במבונית קטנה! כזאת קטנה!"
Z-Blaster

ZBlaster

New member
לא סתם אוכל!!

מדברים על המנצ´יז הקדוש, המנצ´יז שמפרק אותך לחתיכות ומפחלץ אותך, זה שאחרי שאתה מסיים אותו אתה שומע צלצול כזה בראש של עצמך, מין דינג דינג דונג כזה שאומר לך "זהו. אני מסטול מהתחת אהה?" ובקשר למסטולים...
Z-Blaster

tiger

New member
כבר קראו לי מדיח ומסית ביגלל המילקי

הזה. למשועשעים בינינו אני ממליץ בחום על השירשור הבא

נינת88

New member
המנצ´ס הכי מוצלח שהיה לי בחיים

ניו יורק - יום קיץ חם - סטלה מעולה ענבים סגולים, קטנים ומתוקים, בלי גרעינים, שמתפוצצים בפה כמו עגבניות שרי. לא מצאתי כאלה בארץ.... הכי טוב שיש.

למעלה