אוכל..

מילי08

Well-known member
אני מנסה לעבוד עם הקובץ המדהים של דמיטרי, אבל בסוף נשארת עם מה שיש בחנות שאני קונה בה. המוכר סך הכל דואג לי (כלכלית..) ומנסה לתת לי את האוכל הסביר הכי טוב ביחס למחיר. בסופו של דבר זה שיקול משמעותי לי ואני מתפשרת. גם אין לו מן הסתם את כל סוגי המזון.
אשמח לקבל המלצות מהשטח.. במה אתם מאכילים את החתולים שלכם, וגם - איזה אוכל יתאים לגורים בני 3 חודשים?

גורדיאן-II

Active member
אני מנסה לעבוד עם הקובץ המדהים של דמיטרי, אבל בסוף נשארת עם מה שיש בחנות שאני קונה בה. המוכר סך הכל דואג לי (כלכלית..) ומנסה לתת לי את האוכל הסביר הכי טוב ביחס למחיר. בסופו של דבר זה שיקול משמעותי לי ואני מתפשרת. גם אין לו מן הסתם את כל סוגי המזון.
אשמח לקבל המלצות מהשטח.. במה אתם מאכילים את החתולים שלכם, וגם - איזה אוכל יתאים לגורים בני 3 חודשים?
כמה חתולים יש לך?

דגלמנגל

Well-known member
אוףףף... המוכר דואג לך - כלכלית, כמו שפייזר דואגת לנו - בריאותית. חנות היא עסק, שקיים בשביל למכור ולעשות כסף. אם במקרה את רוצה מוצר שהמוכר גם מרוויח ממנו - מה טוב. בתכלס, תמצאי את מה שהכי טוב והכי כלכלי בעינייך, בלי קשר למוכר השכונתי. יש אינטרנט ואם את קונה כמות גדולה מראש, תוכלי לקבל גם מחיר טוב, גם תשלומים וגם אספקה עד הבית. יש גם קבוצות רכישה, שמתארגנות אד הוק ושמוזילות עוד יותר את העלות. צריך לחפש. אולי בפייסבוק.
שיהיה בהצלחה ותיהני מהמתוקים, לפני שהם מגלים שיש להם ציפורניים...

מילי08

Well-known member
כמה חתולים יש לך?
כרגע שני בוגרים וארבעה גורים
חנות היא עסק, שקיים בשביל למכור ולעשות כסף. אם במקרה את רוצה מוצר שהמוכר גם מרוויח ממנו - מה טוב. בתכלס, תמצאי את מה שהכי טוב והכי כלכלי בעינייך, בלי קשר למוכר השכונתי. יש אינטרנט ואם את קונה כמות גדולה מראש, תוכלי לקבל גם מחיר טוב, גם תשלומים וגם אספקה עד הבית. יש גם קבוצות רכישה, שמתארגנות אד הוק ושמוזילות עוד יותר את העלות. צריך לחפש
זה נכון. אני פשוט קונה אצלו שנים ורואה את ההנחות שהוא עושה לי. רכישות באינטרנט זה מחסום שלי שאני צריכה לפרוץ..
שיהיה בהצלחה ותיהני מהמתוקים, לפני שהם מגלים שיש להם ציפורניים...
זה בסדר, כבר גילו ומשתמשים בי כקיר טיפוס 😄

אפשר בכל זאת לשאול במה אתם מאכילים?
כרגע הבוגרים אוכלים Brit premium sterilized, שנדמה לי אצל דמיטרי קיבל 7 + בערך

גורדיאן-II

Active member
כרגע שני בוגרים וארבעה גורים

זה נכון. אני פשוט קונה אצלו שנים ורואה את ההנחות שהוא עושה לי. רכישות באינטרנט זה מחסום שלי שאני צריכה לפרוץ..

זה בסדר, כבר גילו ומשתמשים בי כקיר טיפוס 😄

אפשר בכל זאת לשאול במה אתם מאכילים?
כרגע הבוגרים אוכלים Brit premium sterilized, שנדמה לי אצל דמיטרי קיבל 7 + בערך
כדאי שתבדקי את האפשרות להצטרף לקבוצת הרכישה הזאת:
אני ולפחות עוד חבר אחד בקבוצה הזאת רוכשים / רכשו משם ומרוצים מאוד, מחירים מעולים, משלוח חינם, סחורה טובה.

למעלה