אוכל

אוכל

המסע ממשמש ובא וגם ההתרגשות.. יש לי מלאא מנות חמות.. כמה כדי לקחת.?? (אני לא טיפוס בררן באוכל) אבל בכל זאת..:) שבת שלום לכולם.. (אחריה המסע!!!!)

R e A

New member
אני לקחתי אחת לכל יום...

וחזרתי עם 8 מנות חמות
ככה זה שאסור לאכול באוטובוס ושאין כוח להכין במלון. בכל מקרה, לא מומלץ לקחת יותר ממספר הימים

Gal isr

New member
ביום של אושוויץ-בירקנאו

קיבלנו אוכל ארוז (So called סנדוויצים משולשים). אכלנו באוטובוס, כל אחד או את הארוז או את המנה החמה שלו וירדנו להפסקה קצרה לפני הכניסה לאושוויץ. פתאום אנחנו קולטים את הנהג שלנו אוסף את כל האוכל של כולם..אולי כדי לתת לנו למטה לאכול? אבל לא- הוא הכניס הכל ישר לפח... זה אומר שאסור לאכול באוטובוס :( ביום אחר הוא זרק מהחלון למישהי נמס בכוס מאותה סיבה בדיוק.

גם אצלנו

הנהג לא אהב ת'רעיון של האוכל באוטובוס אבל ס'עמק מי האידיוט שיסע כל כך הרבה זמן בלי לאכול ואנחנו בכלל בארשבעיים אז אכלנו והוא שתק..

Pukipsey007

New member
אני לא לקחתי

והסתדרתי עם האוכל שם [נכון, זה לא אוכל של מלון ברמת 5 כוכבים אבל היה לי כזה..בסדר..] מסע מוצלח

אז זהו...שלנו..

היו מלנות ברמה של 4 וחצי 5 כוכבים..טוב רק בוורשה ובקטוביץ וקראקוב זה היה מלון אכסנייה אבל עדין על רבה של לפחות 3וחצי כוכבים... ובמחינת האוכל כל המלונות איכזבו! עזבו את זה שאני עצמי זה לא פונקציה לענות על זה אבל זה אני יודעת כי דיברנו על זה.. אני בן-אדם מאוד מאוד בעייתי באוכל...אני לא אוכלת בשר(צימחונית)לא דגים שומרת כשרות ברמות שאי אפשר לתאר...ירדתי 4~5 ק"ג בשמונה יום הקאתי ביום שישי שערב וביום שבת בשוק של קראקוב כמעט התמוטטתי. ואז ויתרתי ונכנסתי לאחת הפצריות שם ולקחתי פיצה טוב שלא הוצאתי לטבח שם ת'עניים מרב שבחנתי איך הוא מכין אותה..בסופ הוא נתן לי לשים את הגבינה הכניסו לי ת'פיצה בכפ מיוחדת..ובקיצר הבינו שאני לא מרוצה מזה שיש מטר מהפיצה שלי פיצה עם בשר או מה שזה לא היה..אז הם חיכו והוציאו אותה..קלטו שאני לא משם..והתנהגו סבבה השארתי להם טיפ מזה ענק כמעט כמו המחיר של הפיצה. אבל כשאכלתי אותה לא יכלתי לסיים אותה בגלל שהקיבה שלי התצטמקה..

onix 88

New member
אני די בעייתי עם אוכל

בגלל זה לקחתי די הרבה מנות חמות ודווקא כן השתמשתי בהן, אמנם לא בהכל אבל ברוב. בארוחות הצהריים או שאכלתי איזה ממתק או מנה חמה (לא הסדרתי עם מה שחילקו), ולפעמים גם נתתי מנה חמה שלי לילדים אחרים. בסוף גם חזרתי עם כמה. מה שאני בא להגיד זה שזה תלוי בך. מסע מוצלח!

נטלי 100

New member
../images/Emo6.gif שלנו חימם לנו מים חמים באוטובוס

בשביל המנות חמות
ובשביל שתיה חמה
חמוד! ז'ין דוברה תומס
~נטלי~

נטלי 100

New member
פח.. בסוף לא רשמתי..

כן רצוי מאודדד לקחת מנות חמות!! במיוחד אם אתם מקבלים אוכל רק אוכל כשר מסע מוצלח ומשמעותי ~נטלי~

בדיוק!

אם אתם הולכים לקבל אוכל כשר אז באמת רצוי ואפילו חובה להביא מנות חמות! אני לא אכלתי כשר ,ככה שלא הזדקקתי למנות חמות.

e c 1

New member
חדשה פה

שלום,גם אני הייתי בפולין השנה.....!!!! המלצה שלי אל תיקחי הרבה מנות חמות.... אתם תקבלו כל יום בערב מנה חמה\נמס בכוס וזה יצא לכם כבר מכל החורים.. ככה זה היה אצלנו לפחות..!!!

שרוך

New member
אז ככה...

בס"ד שלום אחי אני לא יודע אם אתה שומר כשרות או לא אבל בתור אחד ששומר כשרות בבוקר אכלנו ארוחה עם ביצים/טונה וקורנפלקס וירקות לצוהוריים ארזנו לעצמנו סנדוויצים מה שאני עוד ממליץ זה אם אתה יכול להביא איתך מהארץ נקניק קבוס שהוא לא נהרס זה ממש יהיה פינוק כי זה נמאס כבר מכל המרקים וכל המנות חמות, בערב קיבלנו ארוחה בשרית של בישולית ההיא מבית חורון שבתור משהו שלא כ"כ מפונק זה היה סביר... אז ככה בגדול באתי עם 8 מנות חמות וחזרתי עם 4... למזלי הרב הנהג שלנו היה ממש גבר ונתן לנו לאכול וכמובן שם לנו מים חמים למנות החמות... שרוך

e c 1

New member
גם אצלנו זה היה בדיוק ככה...

גם אנחנו יצאו בתור משלחת דתית שומרת כשרות.....ו"נהננו" מטונה ביצים קורנפלקס וכו' במשך כל המסע....למרבה המזל המורה שלנו הייתה מספיק חכמה ולקחת איתה מלאאאא דגנים מהארץ..{כריות,קוקו ושאר שטויות..} מנות חמות...אני שוב אומרת לך..אל תיקח יותר מידי.....זה סתם מיותר....

gold ayelet

New member
גם אנחנו משלחת דתית....חח אכלנו טונ

ה.. קורנפלקס, מרקים (טוב את זה אף אחד לא אכל כי זה היה רק שעועית) עד כמה שזכור לי לא הבאתי הרבה אוכל מהבית... ודווקא היה לנו רוב הזמן אחלה אוכל.. א]ילו אכלנו שניצלים, צ'יפס, קולה...ובשבת היתה לנו חלה מזההה טעימה!! קצור עם האוכל אין בעיות , רק למפונקים ! מה המצב שרוך?

למעלה