אוכל

asachar

New member
אוכל

שלום רב, בני בן כמעט חודשיים, בימים האחרונים הוא מאד חסר מנוחה, במהלך היום במהלך הארוחה הוא מתחיל לבכות ללא סיבה נראית לעין, ואחרי הארוחה (שבדרך כלל הוא היה נרדם למשך כשעה) הוא נרדם ואחרי מס' דקות מתעורר וחסר מנוחה (רואים שהילד מת מעייפות, אך הוא לא מצליח להרדם לאורך זמן). מה גם שאחרי אורחה של 120CC נראה כי הוא מבקש עוד אוכל (מראה סימנים עם הפה, מוצץ את היד וכו'). להרגעת הבטן אני נותנת לו לפני כל ארוחה גרפוטר, אך נראה שזה לא עוזר. שאלתי היא: 1. מה המינון שאני אמורה לתת לתינוק, בפעם האחרונה שהוא נשקל בטיפת חלב המשקל שלו היה 4.4 ק"ג (זה היה בגיל חודש, ועכשו הוא בן 7.5 שבועות. 2. מה אפשר לעשות על מנת להקל עליו בנוגע לחוסר שקט (שאני עדיין לא יודעת אם זה בגלל כאבי הבטן או הרעב, או כל סיבה אחרת).

כמות אוכל וחוסר שקט

אין דרך לדעת מה הסיבה לחוסר השקט, אלא לנסות ולראות. תגדילי את כמות האוכל לכ 140 ותראי אם זה מרגיע. תבדקי את צורת היציאות, חום הויף ואם בסופו של דבר ההתנהגות היא מאוד יוצאת דופן קחי אותו לרופא. דר' מילה ברק

כמות אוכל וחוסר שקט

אין דרך לדעת מה הסיבה לחוסר השקט, אלא לנסות ולראות. תגדילי את כמות האוכל לכ 140 ותראי אם זה מרגיע. תבדקי את צורת היציאות, חום הויף ואם בסופו של דבר ההתנהגות היא מאוד יוצאת דופן קחי אותו לרופא. דר' מילה ברק

למעלה