אולההה לכולם!! גם אני חדשה!! ו...

סיסטולה

New member
אולההה לכולם!! גם אני חדשה!! ו...

למההה הרגו את מיכל קצב???!!! זה לא פייר!! היא לא יכולה לספר מה היה בבולגרייה!!!!!! בעעעעעע!! אהההההה!!! זה עצובבב!! חחחחח סתם אבל הצרחה הייתה מדהימה- תמיד הצרחות עם סתמיות-ובזאת...חנה היא שחקנית נהדרת!! ומה אני מפטפטת? אז קוראים לי אביטל (כמו לאביטל דיקר (עלמה) המדהימה) והחלטתי להתנכל ולהצטרף לפורום הזה!! ואהמממ אני בת 13.5 :) ו..... ו... ו...יומטוב!! אביטל.

הייי ברוכים הבאים לפורום א"ה(אסתי

המכוערת) אני דנה בר לב
מעפולה
ובתאריך 21.1 אני היה בת 12
אני מקווה שאתם תהני פה בפורום א"ה (אבסתי המכוערת)

אממ..היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני חדשה
קוראים לי צליל,אני בת 12.8 מאזור הדרום ואני נורא אוהבת לראות אסתי המכוערת
אם תרצו לדעת עליי עוד משהו תכנסו לכרטיס האישי שלי או שתשלחו לי הודעה במסרים. בכל מקרה..בקשר לפרק של אתמול: זה היה ממש צפוי שהם יהרגו את מיכל,אבל חבל כי היא הייתה שחקנית מעולה
בכל מקרה - אני דיי מקווה שהם לא יהרגו את אלוויס כי הוא מזה חמוד (לא לדאוג,אני לא אוהבת זקנים)
. ואיזה בן _ _ _ _ האלכס הזה - הוא גם מתחיל עם דינה המכוערת הזאת שמדברת כמו ברווז וגם רוצה לחזור לעלמה..איזה בן _ _ _ _ הוא היה מת שעלמה תחזור אליו.. אוקיי הוצאתי את מה שהרגשתי אז ביי..צליל

אה ו...../images/Emo29.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה לפורום א"ה (אסתי המכוערת)אני דנה בר לב
מעפולה
ובתאריך ה-21.1 אני היה בת 12
אני מקווה שאת תהני פה בפורום

כן את זה אני יודעת בגלל זה אני עשית

את ראשי התיבות א"ה(אסתי המכוערת אבל שירלי אמרה שראשי התיבות של אה"מ ואין לי מושג מה הפירוש לזה

love amor

New member
חחח וואלההה איך לא חשבתי על זה!

אני כבר יוסיף לחתימה הארוכה שלי..(בתקווה שיש מקום
)

Dont call us

New member
חחח... שמתם ../images/Emo23.gif ש...

מיכל קצב היא תקציבאית? מגניב....
ובאמת לא פייר שרצחו אותה
וכמובן, ברוכה הבאה

למעלה