אולה אנשים בואו נעשה משהו

MolsBolsRules

New member
אולה אנשים בואו נעשה משהו

אוקי מישחק... אני אומרת מילה כלשהי ואתם מחפשים אותה בשירים של דה קולינג לא משנה ביאה הטייה נגיד אני אומרת go אז זה יכול להיות גם GOING אז הנה מתחילים ברגע שאתם עונים תגידו אתם מילה... מילה ראשונה : need

Dror Lavie

New member
Come and lay right on my... ../images/Emo60.gif

מתוך UNSTOPPABLE המילה החדשה היא: Thinking

Charmed by love

New member
אוווווווווווו זה עומד לי על קצה

הלשון!!!! נ.ב זהות כפולה סרט אדיר אוצו לקולנוע!

MolsBolsRules

New member
i need u insideeeeeeeee

UNSTOPABLE אוקי עכשיו תמצאו אם המילה... dream *עוד משהו אפשר גם משירים של NEXT DOOR אוקי?

MolsBolsRules

New member
AWAY FROM THE LIME LINE

come around and see the other side and for it all i THANK YOU!!!!!!!!! עכשיו... hold

TCgirl

New member
מצאתי!!!

I´m still holding on, day after day Don´t run away מתוך Final Answer עכשיו המילה: given

לאנה

New member
יש לי!

I gave you all I had to give מתוך אדריאן. המילה הבאה היא... - step

TCgirl

New member
:) מצאתי! :)

So let me take you right now and swallow you down, I need you inside והמילה היא: mind

MolsBolsRules

New member
אירנההההההה היייייייייייייי מה קורה

???????? LOL תשובה... in ur heart in ur mind ill stay with u for long long timeeeeeeeee מילה... small

TCgirl

New member
I ../images/Emo23.gif TC

הכל בסדר.... מה איתך? ***אין את המילה small באף שיר... שתבינו - שרתי לעצמי את כל הדיסק וכשלא מצאתי נכנסתי לראות את המילים בשירים של Next Door וגם שם לא היה כלום, ואז הלכתי ובדקתי את הליריקס של כל השירים וגיליתי שאין את המילה small באף שיר באמת... אולי זה היה smell? אם כן אז הנה: Like sand on my feet, The smell of sweet perfume (Could It Be Any Harder) והמילה היא: cared

למעלה