אולה רחובות

man20

New member
אולה רחובות

היי לכם תושבי רחובות אני תושב רחובות גאה אך כרגע בחו"ל(ניו יורק) ומתגעגע לעיר המיוחדת הזאת... אני מבין שכל חברי הפורום אינם דתיים.... אז אני ינסה להיות יצוג הדתי של החבר´ה הדתים... אז ד"ש לעירי ובמיוחד לשווארמה צארום(אם היא עוד קימת) ולכול קהילת חב"ד בעירנו.... אשלח תמונות מדי פעם כמו זו...שלא תיראו לעולם ברחובות...

yoavl1

New member
היי ניו יורקר

טוב לראות שיש לנו שגרירים בניו יורק, ולרגע לא הבנתי, כי הנחתי שהתמונה היא מרחובות, אבל לא זכור לי שיש כאלו רכבים וכאלו רחובות בעיר רחובות. נשמח לראות אותך כותב פה. יואב

yoavl1

New member
אתה טועה.

ב-1993 ירד שלג ברחובות למשך 2 דקות. אני ראיתי את זה מהחלון, ואמרתי לאמא שלי והיא אמרה "מה פתאום? זה לא שלג", אבל אם תראה את הסטטיסטיקה של התחנה המטאורולוגית בבית דגן תראה גם שזה כן היה שלג. חוץ מזה שהיה לנו של"ג גם -1982...

Weird Eyal

New member
בחיפה היה בשנת 90 ובשנת 91

היה שלג ממש שנתפס על הקרקע...... ואני בטוח שהיה עוד בדליית אל כרמל שזה כפר מעל חיפה...(10 דקות נסיעה ממני)

yoavl1

New member
ברור כשמש (צהובה אגב...) אבל

מה להפועל חיפה ולכדורגל בדיוק?

leahle

New member
למה אתה חושב שאתה לבד? ../images/Emo8.gif

אם רק תגיד ממי, אני מוכנה למסור ד"ש לכל קהילת חב"ד ברחובות:)

yoavl1

New member
היי לאה, ברוכה הבאה...

לא זכור לי שכתבת פה מתישהו.... את לומדת באמי"ת?

leahle

New member
ברוכים הנמצאים...

לא, אני לא לומדת באמי"ת, אני אחרי תיכון כבר... אני באמת חדשה פה בפורום, ואני לא ממש רחובותית במקור, אני סטודנטית שלומדת במרכז ולכן מתחילת שנה ועד להודעה חדשה, מתגוררת ברחובות. עיר ממש נחמדה, ולמרות שאני יחסית חדשה בה, אני מכירה אותה כבר שנים, מהרבה ביקורים.

man20

New member
ללאה..

אם את יכולה אז תמסרי ד"ש לאלי כהן ולדוד זהבי... ויכול להיות שאנו מכירים מי יודע.. אני בקבוצה כרגע..(אם את יודעת מה זה)

למעלה