אולה (=שלום) חברים וחברות

אתי@

New member
אולה (=שלום) חברים וחברות ../images/Emo24.gif

התגעגעתי נורא...
חזרנו היום בבוקר וכבר אני כאן... היה מדהים
היינו באי המשגע טנריף, והיה פשוט חופש מדהים. האי מקסים ביופיו, יש בו נופים מהממים - נוף הררי, יערות, נוף וולקני, נוף מדברי, ערים וכפרים מדהימים ביופיים, וכמובן ים משגע שנשקף מכל הנופים המהממים. יש באי כל כך הרבה מה לשעות שזה לא יאמן, ושבוע שם היה בהחלט לא מספיק. מעבר לזה שהיו עוד המון דברים שלא הספקנו, השקט והשלווה של אי ללא בעיות היו נפלאים עבורנו, וזה כל מה שחיפשנו בימים טרופים אלה... מי שמתעניין ברצינות בירח דבש שם או בסתם נופש - אני אשמח לתת קצת טיפים "של מנוסים"
שיהיה סוף שבוע נפלא לכולנו אדיוס אתי@

שמופית

New member
אולה אמיגה, קה פסה ?

מה, מדברים ספרדית בטנריף ? זה האי שנמצא מול מרוקו ? נשמע שהיה לכם פשוט מדהים ! אני מתה לסוע לשם גם !! יש תמונות ? (בינתיים נסתפק בחול וים וירטואליים)...

רחלי1

New member
ברוכה הנופשת, שטרודליתוש ../images/Emo66.gif

נשמע כמו פרסומת מדהימה לאיך שצריך לחיות
ברוכים השבים, צמד חמד, שמחה לשמוע שהיה מדהים!!! ...יש סיכוי שתעלי תמונה מייצגת, עם רקע שעוצר את הנשימה לכמה שניות?
התגעגעתי, רחלי

הילית*

New member
שמחה שנהניתם...

גם אנחנו עכשיו בשלבי חזרה מנופש קצר בצפון... אין כמו חופש כדי לתת כוחות מחדש. שתמיד תבלו ותהנו (ויאלה להתחיל לתכנן את החופש הבא או לפחות לחסוך עבורו כסף
) הילית

dorlim

New member
אולה קרידה (=שלום יקירה) ../images/Emo24.gif

ברוך שובך
שמחים לשמוע שנהנתם ושהיה נפלא. נשמח לראות תמונות .....

fila

New member
../images/Emo24.gifמחה שנהנתם../images/Emo44.gif

ברוכה השבה
אני מאוד שמחה שעשיתם חיים
עכשיו תנסי לחזור לשגרה
זה לא קל אבל חייבים שיהיה לך שבוע נפלא
ומחכים לשמוע סיפורים וחוויות ואולי גם תמונות
ביי fila

אתי@

New member
תודה חברים, שמחה לחזור אליכם ../images/Emo24.gif

באמת קשה לחזור לשיגרה, בשמחה היינו נשארים שם עוד שבוע, אבל אין ברירה - צריך לחזור... ובאמת חופש זה ממש חשוב, רק כשחוזרים מבינים כמה זה טוב לנשמה. לשמופית - טנריף זה אי ששייך לספרד ונמצא מול מרוקו, ככה שמדברים שם ספרדית...

יעלי2

New member
אנחנו ממתינים בסבלנות אך בסקרנות

מה מזג האויר שם? יש מצב לבגד ים? אני מקווה שתצרפי אותן לפני יום שבת. אנחנו טסים בלילה אז מי יודע איפה הן יהיו כשאחזור. מקסימום אני יעשה חיפוש
יום טוב שירי=יעלי2

אתי@

New member
מזג האויר נעים מאוד כל השנה

במשך היום חמים (בסביבות 20-22 מעלות), בערב קריר יותר. יש מצב לבגד ים - בהחלט, אבל יש שם כ"כ הרבה מה לעשות שמי בכלל זוכר שהביא בגד ים... לגבי התמונות - הבעיה היא שאין לי סורק, אז אני לא יודעת מתי בדיוק יהיו לי תמונות להעלות כאן... sorry...

למעלה