ברק צריך לשים קץ לטרור בכך שיציב ללבנון אולטימטום של 24 שעות שישחררו אותם ואם צריך אז להפציץ מטרות בבירות,אף אחד לא יודע לאן זה יוביל אבל הגיע הזמן לתפוס יוזמה.
מי שנותן אולטימטום צריך להיות נכון להשתמש בו , ואולטימטום נותנים למי שמבין אותו . לעניות דעתי אין טעם לשחק לידיו של החיזבאללה באולטימטום . יש לנו עוד כמה נעדרים בחזית הזו שהיה כדאי ``להשאיר אותם על סדר היום הלאומי``
האם ניתן לעם לשכוח מהם? הרי ככל שיעבור הזמן זה יהיה יותר קשה ויהיו לנו עוד כמה רון ארדים עכשיו שהברזל חם ניתן לכופפו אם אני לא צודק תגיד לי אתה מה צריך לעשות
אם הייתי חושב שהפצצת לבנון תחזיר השבויים הייתי תומך בה בכל פה גם אם לא היינו מודיעים להם קודם.... זה נראה לי כרגע צעד מוטעה ואין לי הצעה טובה משלך . בלונים יש לי הרבה, אבל אני מעדיף להשתמש בהם למטרות שהם שימשו אותי בדיוק היום ולא למטרות אחרות..
גם אם לא יחזירו השבויים אם נפגיז בצורה רצינית לא איזה הפצצונת אולי הם יחשבו בפעם הבאה יותר ברצינות אם זה משתלם להם לחטוף חייל ואחר כך לחטוף בראש חוץ מזה אולי ממשלת לבנון אם היא תראה שהיא מפסידה יותר מדי היא תלחץ על החיזבאללה להחזיר השבויים ללא יותר מדי בקשות בכל מקרה לא נפסיד מזה אדרבה
האם לא ניסינו את האופציה הזו ? האם זה לא חלק מהשחיקה של בכוחו של צה``ל ( איזה משפט יפה ) שצה``ל מפציץ כל היום ובסוף נאסרללה אומר לנו שבלילה יהיו 14 קטיושות והוא גם מקיים ? ואני באמת שואל , לא לצורך איזה חשבון פוליטי או מפלגתי.
אולטימטום צריך היה לתת ומיד . דא עקא יש לנו נסיון מר עם מר אול טימטום -ברק אשר נתן אולטימטום ל-48 שעות ולא הצליח לממש דבר. בנסיבות כאלה יש לוותר על אולטימטום אשר הופך אותנו לא לנמר של נייר אלא לחתול של קרפ.
זה בדיוק מה שאמרתי צה``ל צריך להפגיז אותם חזק יותר מהפעמים הקודמות אסור לנו לפחד מהם . אנחנו לא צבא קטן ועלוב צריך להשמיד את כל הבונקרים שלהם את כל המבנים שלהם את כל הבתים שלהם ואם צריך אז מלחמה פעם אחת ונגמר הסיפור כמה שנים של שקט וגם יחזור השם הטוב של צה``ל
ואני מודה שאין לי פתרון יותר טוב מהפיתרון שלך , אני חושב שהפיתרון הזה לא יוביל לשום מקום אלא להחרפת המצב ( ושלא תטעה , אני דואג לצד שלנו בלבד ) חוץ מזה , אם אתה רוצה הרוב קובע , אז חכה רגע יש לי כאן גם חברים ....
גם חברות, אפילו ראיתי דרוקמן יש לו העדפות ... עכשיו ברצינות, לפי המאיילים שאני מקבל יש כאן מכל הסוגים , כל המינים , כל הגילאים ... באמצע המלחמה נהיית רומנטי ?