אולטרא סאונד

levyhouse

New member
אולטרא סאונד

אני בתחילת השליש השני והיה לי דימום במוצאי שבת , פניתי למוקד ושם בוצע אולטרא סאונד ובדיקה וגינלית...הרופא לא מצא בעיה ואמר לי לפנות למומחה אולטרא סאונד... הוא אמר שיכול להיות אולי שהוא לא רואה... שאלתי האם דימום- אפשר למצוא את הבעיה באולטרא-סאונד, או שמא זה דבר יחסית רגיל שבאמת אין עליו הסבר. או שבאמת עלי לפנות למומחה אולטרא סאונד? איך מגעים למומחה? תודה רבה!

דימום

ישנן בעיות שגורמות לדימום שאותן ניתן לראות באולטראסאונד וישנן כאלה שלא ניתן. למומחא באולטראסאונד ניתן להגיע דרם קופת חולים ע"י הפניה של הרופא המטפל או באופן פרטי על ידי פניה אישית.

levyhouse

New member
שאלה נוספת ברשותך...

חוץ מהפרדות שיליה, שאת זה ניתן להחין באולטרא סאונד, מה יכול להיות מקור לדימום? האם כשרחם מתרחב זה יכול לגרום לדימום? האם זה חייב להיות משהו מסוכן? או שמא זה באמת משהו שאין עליו הסבר(שזה קצת קשה לי להבין...) אם יש הפרדות שיליה-זה רק משהו שמומחה יכול להבחין? אפשר בבקשה סיביות אפשריות לדימום? תודה רבה רבה!!!

דימום

גם הפרדות שליה לא ניתן תמיד לראות באולטראסאונד. בכלל יכולות להיות סיבות שאינן קשורות לרחם עצמו ולעובר, כמו צואר הרחם, הנרתיק או טחורים. לא תמיד מוצאים את הסיבה לדימום. גדילה של הרחם לא גורמת לדימום.

למעלה