אוליביה, אולי תמותי?

Dawn12

New member
אוליביה, אולי תמותי? ../images/Emo129.gif

אחרי הפרק של היום - החלטתי סופית. אוליביה היא הדמות השנואה עלי ביותר בג'נואה סיטי, עד כמה שכריס ראוייה לתואר הזה לא פחות. מה לעזאזל האישה הזאת רוצה? היא נכנסת לדירה של ניל בתירוץ מטופש (משחק הבייסבול של נייט) כשבעצם היא רוצה לשמוע מה קורה בחיים של דרו (כיוון שאין לה חיים משל עצמה) וכאשר מה שהיא שומעת לא מוצא חן בעיניה היא עוד מעיזה לתת לדרו הרצאה! לא צריך להיות גאון כדי לראות שאוליביה חמה על ניל כבר הרבה מאוד שנים, ולא היה חסר הרבה כדי שהיא תיקח סכין מהמטבח ותשפד את דרוסילה שהמשיכה לספר לה על ליל התשוקה שחוותה. במשך למעלה משנתיים השטח היה פנוי לגמרי עבור ליב לממש את הפנטזיה הרטובה שלה (ניל
) אבל זה כנראה לא הספיק לה. אוליביה כנראה לא מסוגלת להתמודד עם העובדה שבזמן שהיא עסוקה ברחמים עצמיים, התקפות זעם חסרות תכלית או פשוט בלהיות כלבה - אנשים אחרים נהנים מהחיים. אה, ותגידו - מלקולם לבש היום ג'ונגל שלם?

מאוד אהבתי

את החולצה של מלקולם!! אני אוהב חולצות "משתוללות"! ועוד יותר אהבתי את התגובה של מלקולם לכששמע שניל "הבקיע גול" אתמול בלילה. זה מלקולם המוכר והאהוב שלנו, שרק יישאר כמו שהוא
הרכב מנצח לא מחליפים! כריס ומייקל זה שילוב שתורם המון, פול עכשיו גם יוצא מכליו ונהיה טיפוס מעניין, ואפילו ניל - לא להאמין - בכלל לא משעמם כשהוא עם דרו. השילוב הזה עם דרו עושה לו ממש טוב, ואילו עם ליב זו מכה קטלנית... כמה צעקות היו הפרק, שמתם
?... כל הסצינות לוו ממש רק בצעקות: דרו וליב, ג'ק וג'יל, מרי וכריס, כריס ומייקל בהתחלה, פול ונינה... פרק מאוד סוער, הייתי צריך לקחת קלגרון אחרי הפרק

ים כחול

New member
אתמול פיספסתי ....

סיקרנתם אותי
אוליביה בהחלט קרצייה אמיתית , אף פעם לא סבלתי אותה. היא צבועה מתחסדת ועלוקה . נראה לי גם אני הולכת להתרגז הפרק הזה .

אני לא מבינה מה כולכם רוצים מאולביה

אני לעומת כולכם מתה על אולביה כן אומנם בתקופה הזאת היא נהייתה קצת מעצבנת אבל מותר לה להטיף לאחותה הסוררת

b o t t e n

New member
באמת מזמן לא הייתה לוייה../images/Emo129.gif

ואז כון תוכלנה לבוא עם הכובעים השחורים... חוץ מזה אולי יעשו פרק
ללא מנוח. הכוכבים אוליבייה, טוני, ג'ושוע, צ'ט, הפיליפים, מאמא דניסון... מי עוד התפגר שם

למעלה