אוליביה ואשלי

אוליביה ואשלי

ממש הצחיק אותי הקטע שאשלי ואוליביה העלו זיכרונות מהקולג' הרי הן בכלל לא הכירו אז. הן הכירו כשמיימי עבדה אצל אבוט ואוליביה הגיעה בתור האחיינית שלה. הן הכירו והתיידדו. לא קולג' ולא נעליים. שוב מזלזלים בצופה.

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif מעליי

ודורית, זאת את? מהאי-מיילים?
גם אם כן וגם אם לא - ברוכה הבאה!
לא ברור לי איך הסיפור של אוליביה תפח למימדים עצומים שכאלה בלי כל אזהרה מראש. כמו שזה נראה כרגע, אפשר פשוט לשנות את השם של הסדרה ל-"The Liv Show" וזהו. גם ככה רואים אותה בכל פרק מינימום 20 דקות, וגם כשהיא לא מופיעה אז למזלנו יש את מלקולם, ניל ודרו שמדברים עליה. איפה ז'בו? איפה הצעירים? איפה אסתר והדיאטה? הכל נדחק לצד לטובת אוליביה והעלילה הכה-מרגשת שלה.

Dawn12

New member
מודה שלא ידעתי

לא צפיתי כשאוליביה נכנסה לסדרה (ואני לא מתחרט על זה אפילו לרגע). אבל טוב שהסבת את תשומת ליבנו.
ו... ברוכה הבאה!
את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך (אבל רק אם את רוצה
)

יוליקה

Member
מנהל
מישהו יודע למה קריקט חבושה בצואר?

בשבוע שעבר היה לה מן סרט בצבע בז' סביב הצואר כאילו קישוט. היום היה סרט אחר. האם היא מכסה אולי צלקת מניתוח בבלוטת התריס?

b o t t e n

New member
או ש...

סופ-סופ התחילה לקבל כמו שצריך בראש ופול השאיר לה היקי

תודה על קבלת הפנים

אז ככה: אני "אם הבננות" אמא לשלוש בנות קטנות, בת 33. צופה אדוקה של צעירים כבר משנת 1990!! קוראת סמויה של הפורום ונהנית מכל רגע. אבל העניין של ליב (המעצבנת) ואשלי (המדהימה) פשוט צרם לי! קצת קרדיט לצופה.

python 4

New member
אולי עכשיו באמת יעשו את זה..

צח"מ זו האופ"ס הראשונה שנותנת קרדיט לשחקנים. אולי היא תהיה האופ"ס הראשונה שנותנת גם קרדיט לצופים? ברוכה הבאה!

The Abbott Girl

New member
משהו מוזר שכזה ../images/Emo72.gif

אתמול בפרק של צעירים קתרין הזכירה את לורן פנמור.... וזה הזכיר לי פרק שראיתי השבוע בהיפים והאמיצים (כן כן) ונחשו מי היתה אורחת שם? לורן פנומר! סתם קטע שזה יצא בארץ באותו זמן שתי השידורים שמדברים עליה

למעלה