אוליביה והסנדויץ´ הטיבעוני המושלם

rastotman

New member
אוליביה והסנדויץ´ הטיבעוני המושלם

אתמול אמא חזרה עם כל המימרחים של אוליביה כמו שהוריתי לה (אומנם עם חומר משמר, אבל אני לא חושבת שאלוהים היה בורא משהו כמו המימרח זיתים ובזיליקום שלהם אם זה לא היה בריא בשבילנו), והיום היא שלחה איתי לבית ספר סנדויץ שניראה רגיל לגמרי אבל בעצם הוא אחד הדברים הכי טעימים שטענתי בשלושה חודשי טיבעונות האחרונים שלי- שימו לב להוראות: שתי פרוסות לחם קל מלא שאבא קונה גבינת טופו יותר טוב משמנת קצת אוליביה זיתיים ובזיליקום (אגב, טעים עם כל דבר) פטריה חתוכה וניילון ניצמד כדי שזה לא יתפרק בתיק. אומנם, זה סנדויץ´ טעים בצורה מטרידה ומעוררת ספקות בקשר לרמת הטיבעונות שלו, אבל אחרי שמגלים שהוא טיבעוני לחלוטין ומודים לאלוהים שלוש פעמים, יש משהו אחר שמטריד בו- דווקא הסנדויץ´ הטיבעוני והוואנבי מוסרי שלי הוא בטח יקר כמו כל הסדויצ´ים עם הנקניקים שברק מביא כל יום- אז איפה הטיעון שלי שהוא אוכל אוכל של עשרה אנשים רק כי יש לו כסף?
.

rastotman

New member
אגב,

ובלי שום קשר- מישהו ניסה את המתכון של אנונימיס לסופגניות? כי לי יצא משהו שחור קטן ולא מזוהה עם בצק בפנים, לי זה דווקא היה די טעים, אבל אמא צחקה עליהם ונעלבתי.
.

aradori

New member
למה ללכלך../images/Emo35.gif

דווקא המוצרים של אוליביה ברובם לא מכילים חומרי משמרים וצבעי-מאכל (אני מדבר על הממרחים בצנצנות הזכוכית העגולות - יש את הסדרה החדשה בקופסאות פלסטיק אליפטיות שאין לי מושג לגביהן). מה שכן - נדמה לי ש"אוליביה" היא בת חורגת של "תנובה"... אז יכול להיות שיהיו כאן אנשים שזה יפריע להם... ולענייננו... הטיעון שלך "הלך לאיבוד" רק מתוך עצלות... הקלות בה אתה יכול להכין שלל ממרחים מהסוג שאתה קונה היא מפתיעה. ואם אתה קוטף מהגינה שלך כמה ענפים של בזיליקום, וזורק אותם למעבד-מזון עם קצת שום, לימון סחוט ומעט צנוברים - תגלה שעיקר ההוצאה על הסנדוויץ´ הולכת על הניילון הנצמד. (ובאופן טבעי התוצאה גם יותר טעימה מהמעדן שאתה אוכל כיום. גם יותר מהגוויה שאוכל ברק.)

aradori

New member
פפפףף..... מצחיקולה....

זו לא גיבנת
זה הידיים שלו!!! הוא בא לחבק!!! מצחיקה...

איזה כיף לך!!

הפרחים שלך יודעים להפנות את פניהם (
) אלייך גם כשאתה מסתכל עליהם בגובה העיניים? (מהפרופיל) כנראה שפגשתי בחיי את הפרחים הלא נכונים..

enbalush

New member
אין לנו בזיליקום בגינה../images/Emo4.gif

אני אנסה באמת את אוליביה, דרך אגב קניתי קלחי תירס וזה אחלה פתרון לאלו שלא יודעים לבשל-כמוני, (סיר מלא קלחים, מים,מעט מלח, קצת עלים שנתלשו, מדליקים את הגז ומבשלים עוד חצי שעה מרגע שהמים רתחו).

aradori

New member
../images/Emo2.gif אז כנראה שזה הזמן לשתול...

לא לא - לא הבנת משהו. אני לא מחבורת הבשלנים המשובחת כאן בפורום. איש עצלן אנוכי. כל ההצעות שלי הן לא הרבה יותר מסובכות מקלחי תירס. בפרפרזה על מה שאמרת: * סיר מלא עגבניות, מלח, פלפל, קצת עלים של סלרי שנתלשו, מדליקים את הגז ומבשלים עוד חצי-שעה... +- מרק עגבניות * סיר מלא אורז, מלח, פלפל, צנוברים ושקדים, מדליקים את הגז... חצי-שעה... * מג´ימיקס מלא בזיליקום (/פטרוזיליה/כוסברה), מלח, מעט לימון ושום. מדליקים את מעבד המזון... וכו´... הבנת את הרעיון...

אורי../images/Emo70.gif התבייש לך../images/Emo70.gif

יש קטינים בפורום הזה! קודם אתה מדרדר את כולנו לאורגיה המונית ועתה אתה מדרדר את כולנו לשתול שיחים ירוקים בגינה הפרטית שלנו! (הוממ... פתאום מובן לאן כל העלים שנעלמים לנטע מהפרחים הולכים...)

aradori

New member
קודם כל אני מתבייש.

ועכשיו לתשובות: 1) לא לדאוג - את הקטינים (/קטינות) אני שומר למפגש הפורום, כזכור לך. 2) חשפת את העובדה שלמעשה אתה ילד טוב. אחרת היית יודע שהדאגה מתחילה כשהפרחים מתחילים להעלם. 3) מי שלא הריח צרור עלי בזיליקום טריים שנקטפו על המקום - לא ידע ריח ממסטל מה הוא...
[למען הסר כל ספק - אכילת העלים הייתה כמובן רמיזה ללעיסת גת - סם חוקי במדינתנו, ולא (חס-וחלילה) רמיזה למעשים פליליים כלשהם... כמובן.
]

EaTit442

New member
ועכשיו

תוהה אם בתאריך של מפגש הפורום אני עוד אהיה קטינה, ממש גבולי העניין. ובכלל, בתור אחת שראתה את אלון מדרדר אח אחד שלה בדירה של אח אחר (ממש שותף למשפחה הפורום הזה הופך, מה?) הייתי תוהה אם אין צורך לפקפק בתמימות הנער, קטן קטן, אבל גדל באשקלון
. אוף, אתם, ובדיוק חזרתי מאמסטרדם ותכף צבא. מזל שעושים היום ערב אלכוהול, אולי קקלבץ מלון יעשה קאמבאק מרגש לחיי. -יעל-
(שתוכל להצביע בבחירות, אם רק תטרח להוציא כבר ת.ז)

aradori

New member
אז ככה...

אם אני אראה אותך במפגש הפורום - אז את כבר לא תהיי קטינה (יש לי מילואים שנגמרים בדיוק ביומולדת שלך...) [וחוצמזה - מה זה ערב אלכוהול
לא קראת מה בן-אורי חושב על זה?...
] [ולא אמרנו קטינה??]

EaTit442

New member
משעשע אתה,

ומילואים? מה אוכלים במילואים? -יעל-
(שאלכוהול לגמרי עושה לה את זה)

aradori

New member
ילדים פלשתינים.

סתאאאם.... מהם עושים מצות לפסח. תשאלי את זמפיר - הוא כבר יסביר לך הכל.

EaTit442

New member
ועכשיו

בכלל חנוכה, בו. -יעל-
(שמחבבת ילדים פלשתינים, מצות, וגם אותך)

תוציאי ת"ז...

ואני מבקש, אחיך דירדר אותי, לא אני אותו... והנה בשבילך
(אורי, עכשיו באמת צריך לדאוג, עלי הכותרת אדומים!)

haleth

New member
יעלי....

למקרא כל הודעותיך כאן (אלכוהול וכו´), אני מתחילה לתהות מי משתינו הקטינה.... * אמסטרדם מקום נהדר! *

למעלה