אוליביה

חוטהשני

New member
אוליביה אחד הספרים שבעיני יותר מוצלחים שיצאו בשנים האחרונות (בעצם יש לו כבר המשך שהבנתי שהוא גם מוצלח, אבל פחות..) כל קריאה חוזרת בספר פשוט גורמת לך עוד יותר להתאהב בספר ובסיפור (אפילו הספר מתאר דמות שאנחנו אוהבים לשנוא.. אוליביה מתוארת כחזירה...) הורי קצת היו בהלם שקניתי להודיה ספר על חזירה- בייחוד שלדבריהם בציבור שלנו לא כל כך נהוג לדבר בריש גלי עליהם.. אבל מצד שני- אני חושבת שדמות הספר לא יכולה להיות דמות אחרת ../images/Emo3.gif

../images/Emo45.gifבהחלט! תקראי גם את הכתוב על הכריכה מאחור../images/Emo6.gif אגב - הספר השני פחות טוב בעיני..../images/Emo4.gif

חוטהשני

New member
אני חושבת שזה תמיד ככה.. שהספרים הבאים בסדרה פחות מוצלחים - הם נכתבים לאור ההצלחה האדירה של הספר הראשון - אבל הרבה פחות מוצלחים מהספר הראשון..

חוטהשני

New member
ואם כבר מתייחסים לפליקס.. הסדרה בטלויזיה ע"פ הספרים האלו מאד חמודה הפרקים די מפורטים, מספרים ומתארים (כמובן באנימציה..) את המקומות שפליקס הגיע אליהם עם עלילה חמודה ../images/Emo8.gif

חוטהשני

New member
בתור ספר בודד יש לו גימק חמוד ../images/Emo3.gif נכון שגם בעיני יש המון בעיות בספר, אבל הגימיק- ונושא המכתבים באמת שווה וטוב (וכאן אין רק סיפור על מכתבים- אלא יש מכתבים ממש..) לקנות את ההמשך אני ממש לא בטוחה שאעשה- אולי כמו שצינתי אקנה את המזוודה של פליקס (אבל המחיר שלו ממש מטורף ../images/Emo2.gif) בגלל דרקולה ../images/Emo8.gif כדי שהודיה תבין איפה אמא שלה היתה (בטיול ברומניה) ../images/Emo3.gif

למעלה