אולימפיאדה 2016

emiyos

New member
אולימפיאדה 2016

שתתקיים בריו. רצה שמועה בקשר לזה שBJJ ייכנס אליה כאחד מענפי התחרות. מישהו שמע על זה משהו?

שמועות נועדו להיות רק שמועות

אני בטוח שזה לא יקרה.
הג'ודו חזק מדי בשביל לאפשר לענף שישעמם את רוב הצופים בו להכנס לתחרות.
אולי יאפשרו כענף ראווה, אבל גם זה לא כ"כ מציאותי.

AmitNHB

New member
מקווה שלא. תראה מה עשו לג'ודו ?

מה הקשר בין הג'ודו האולימפי לאומנות לחימה אני לא יודע...

AmitNHB

New member
גאד דאמ, הסינים האלו...

בבייג'ין' עוד תירצתי את הדומיננטיות שלהם בכך שהם השתלטו על כל מיני ענפים שרק הם מתחרים בהם כמו קפיצה קבוצתית למים וקליעה למטרה עם מברג אבל ראיתם מה הם עשו היום בבריכה ובפרט הסינית בת ה 16
זה שהם יקחו הכי הרבה זהב - זו לא שאלה בכלל אבל נראה שהפעם הם גם יקחו הכי הרבה בסה"ך וידחקו את ארה"ב סופית למקום השני. אני עוד אתבכיין לכם שמגיע על כדורגל, כדורסל, כדורעף ושאר הענפים הקבוצתיים מדליות ככמות המשתתפים ואז אני אציג לכם טבלאות שמראות שהאמרקאים בעצם כן ניצחו ובגדול אבל בקצב הזה עד ריו הסינים יתחילו לקחת את המדליות גם שם...

Vizmo

New member
קצת לא קשור אבל אם כבר אולימפיאדה

לדעתי צריך לבטל את כל ענפי הלחימה שם ולשים רק אחד - MMA.
כל הרעיון באולימפיאדה היה לבדוק מי הכי מהיר, חזק וכו'.
אם כבר בודקים גם מי הכי טוב במכות אז שימו MMA וסגרו ת'פינה.

מה אתם חושבים ?

ספורט אולימפי צריך גם להצטלם טוב (לעבור מסך)

ולהיות "נקי".
אני חושב שפעם ניסו להכניס פנקרטיון (סוג של קרב חופשי שאפשר לראות אותו כשילוב של קרטה מגע מלא + ג'ודו + ג'יו ג'יטסו, עם חליפה) לאולימפיאדה ובסוף זה לא נכנס, אבל לא סגור על זה.

udi102

New member
MMA לעולם לא יהיה באולימפידה

אתה בעצמך אומר מי הכי טוב במכות ,ואתה צודק אני מאז ומתמיד אמרתי שMMA זה לא מכות ,אבל זה בדיוק מה שזה מרבית הצופים וגם המון מחברי הפורום רוצים שיהיו בעיטות חוקיות לראש על הקרקע וגם מרפקים ,מה ההבדל במכות בשכונה לקרב MMA ? אני עד היום לא ראיתי מכות בשכונה שמשהו מכניס אצבעות לעיניים או בועט בביצים למשהו אחר יש חוקים לא כתובים שלא עושים את זה ,בקיצר MMA כפי שאנחנו צופים ומכירים אותו היום הוא יותר מכות מאשר לראות מי אמן אומניות הלחימה הטוב ביותר או מה האומנות לחימה הטובה בעולם כפי שגרייסי בעצמו הציג והוכיח בUFC 1

zanshin

New member
אודי אני לא יודע איפה אתה חי

מכות רחוב זה ים בעיטות לביצים, נשיכות פנים נגיחות וכסאות על הראש. ת'אמת? אף פעם לא בעטו בי ברחוב ואף פעם לא נתנו ג'ב קידמי וכ"ו....

zanshin

New member
אלעד- נראה לי שככה קוראים לזה חלק מהאנשים

אני אישית לא משתמש בשמות אבל אם תקרא לזה אגרוף אחורי, איך תדע שזה לא הוק או אפר-קט? ואת השמות של הקראטה ביפנית אני ממש לא זוכר.

danielmo1

New member
...

אתה יודע שזה לא הוק או אפרקט ברגע שאומרים ג'ב :)
כמו שלא תגיד אפרקט קדמי או הוק אחורי

danielmo1

New member
איך אתה מביא אגרוף אחורי?

אלא אם כן הוא מסובב?

הכוונה שלך היא כמובן לspinning back fist

elad547

New member
זה לא פרקטי

היום לוחמים עושים קרב כל 3,4 חודשים כאשר חלק לא קטן מזה זה זמן התאוששות, באולימפיאדה של 3 שבועות יהיו המון פציעות כתוצאה מהקרבות כמו שראינו באירועים הראשונים של ה-UFC ולכן יהיו הרבה פרישות והלוחם שבסוף ינצח לא בהכרח יהיה הטוב ביותר...

למעלה