אולימפידע - הפעלה ביום חמישי בערב - נא להשתתף

• פותח הנושא 4z5ca
  • פורסם בתאריך

4z5ca

New member
אולימפידע - הפעלה ביום חמישי בערב - נא להשתתף

אולימפידע 2007 בנושא תקשורת יצאה לדרך. ביום ראשון המשתתפים ביקרו בתחנת הקרקע של הטכסאט בהדרכת רוני וולר ואלכסנדר. כמו כן התנסו בהפעלת GPS ומדידות. אתמול ( שני, 6/7 ) ההרצאה הראשונה במוזיאון המדע היתה בנושא חובבות רדיו בה הצגתי את התחביב וחלק נכבד מסוגי ההפעלות. לאחר מכן, שתי סדנאות של שעתיים כ"א בנושא ARDF - FOX HUNTING. תמונות בקרוב. היום בערב משחק / הפעלת שדה : "ציד שועלים בלב הקמפוס" ללא השתתפות קהל. יום חמישי 20:00 בערב - הפעלת תחנה / מיני-יום-שדה בקמפוס הטכניון. חובבים שיש להם תחנה ניידת מעניינת ומוכנים להפעיל מוזמנים ליצור עמי קשר. בתכנון תחנת HF , VHF , EchoLink אבקשכם להיות בהאזנה על ממסר חיפה V / U לענות לתחנת המוזיאון 4X4NSM /M ולשוחח עם המפעילים הצעירים. מדובר ב 32 נערים ונערות שעברו מבחנים ונבחרו מתוך 5000 מועמדים בגילאי 13-15 . שאלות שאפשר לשאול בקשר: - סטנדרטי: שם , גיל , כיתה, מקום שידור - תחומי עניין , איזה תחום טכנולוגי מעניין אותך , - מה נושא המצגת שתעביר באולימפידע ( המשתתפים מכינים מצגת כחלק מהפעילות ) - האם שידרת פעם בתחנת רדיו של חובבי רדיו ? - ועוד שאלות כלליות בנושאי טכנולוגיה מדע וכו. מה לא לשאול - - איפה אתה גר - האם אתה רוצה להיות חובב רדיו - מה שם המדריך ( זה יהיה כנראה אני ) - באיזה ציוד אתה משתמש, יש/אין לך אינטרנט/סללור/רדיו - מה דעתך על נושא הקרינה - וכל שאלה שפעם היה נחמד לשאול והיום תביך את כולנו...
לעומת זאת, מכיווננו אולי תגענה שאלות מטופשות. נא להיות נחמדים.... שוב: בעלי רכבים מאובזרים או ציוד נייד מעניין - נשמח אם תבואו להפעיל ולהציג את התחנות. נא ליצור עמי קשר בהקדם שאכין אישורי כניסה לטכניון. תדהר. 4ْZ5CA 052-2877722

4z5ca

New member
"נו תעשה כבר CQ !!! " - יומן הפעלה

בוקר טוב, יומן הפעלה קצר, מקרה שהיה כך היה: 19:14 יום חמישי, שעער הטכניון, השומרים בכניסה מביטים ברכב עם הציוד תוהים אם להתקרב "זה בסדר אני חובב רדיו בדרך להפעלה" 19:15 לב הקמפוס בטכניון שקט דממה. דגל האגודה מונף (" אהה למה יש לכם סמל של רפואה בדגל ? הלו סטודנטית - זה סליל לא נחש" 19:17 שלושה בחורים חשודים מחברים דיפול צהובה לסולם וצינור השקיה. "סליחה איזה ניסוי עושים פה?"...שידורי רדיו חובבים..תחנת שידור... "אהה ואללה יופי" 19:45 הגנרטור נוחת. תחנה עובדת יש TUNE אין TNAEEM. רעש. הטקוונדו כבר לא יתאמנו לידנו בשעות הקרובות. 20:00 32 נערים ונערות, 5 מדריכים, 3 חובבי רדיו ורב חובל אחד שומעים הסבר על תקשורת חובבי רדיו ב HF 20:30 פיצות. הרבה פיצות. הרבה אבטיחים. כמה מהם עפו באוויר לפי דעתי. 22:00 אחרי אלף שאלות על HF AM FM LSB USB , הסברים והדגמות עם ניר 4Z7DEF/m הילדים עצבנים: " נו תהיו בשקט תעשה כבר CQ " - הדגמה אחרונה ודי על R12 סטודנטים להנ' מחשבים שעברו בסביבה : "כדאי לכם להיות חובב רדיו כי בהפצצה האטומית שתהיה כאן שום דבר לא יעבוד" יופי, זה מה שמלמדים בטכניון.... 22:15 נאלצתי לעזוב את שולחן התחנה ולברוח משם לרגע כדי שהמדריכים יצליחו לקחת אותם חזרה למעונות לכיבוי אורות... 22:30 פירוק 22:45 בירה באיזי פאב DOWNTOWN, הביתה. דבר כזה מזמן לא ראיתם. יש עתיד. תודה ל - ניר עדן 4Z7DEF - הקמה והפעלה (" אם היה עם מי לדבר ב HF הייתי עושה רשיון ב' " ) זיו 4X1UK - בדיקות קשר וכו. עוזי CP , אברהם IZ, עופר ON , אריה CFB - על הכוננות. ליהוא נשרי - מוזיאון המדע - הקמה, גנרטור , תיאומים. ובכלל - כל מי שהצקתי לו בשבוע האחרון בנושא האולימפידע
תדהר 4Z5CA op@4X4NSM נשיונאל סיינס מיוזיאום

4x1uk

New member
יפה, כל הכבוד

יפה, כל הכבוד. אני דווקא הייתי בראש של הסטודנטים מהנדסת מחשבים, הם מבינים באינטרנט.

למעלה