אולי אולי אולי

אולי אולי אולי

אולי עברתי שלב במחלה שלי הייתי את הדיאטנית היום אחרי שלושה שבועות שלא הייתי אצלה ואחרי ששבוע שעבר לבקשתי אבא שלי התחיל לעזור לי עם האוכל ולבקשתי זרק את המשקלים אז ככה מבחינת המשקל תאורתית עליתי חצי קילו אבל אני לפני מחזור ורק זה מעלה קילו( לדברי הדיאטנית ) אז למעשה אפילו ירדתי קילו וזה כשאני אוכלת 5 ארוחות ביום ועושה ספורט חוץ מזה היא אמרה בהתחלה שהיא תקבע לי תור עוד שבועיים ואמרתי לה שאני לא מסוגלת לא להשקל שבועיים שבוע היה לי ממש קשה ואם זה יהיה רק פעם בשבועיים אז אני אקנה משקל חדש ואני אשקל בבית אז היא אמרה שאני אבוא שבוע הבא רק להשקל ועוד שבועיים להשקל גם ולדבר ככה זה כנראה יהיה מעכשיו פעם בשבועיים לשיחה ופעם בשבוע שקילה פשוט כדי שאני לא אשקל בבית זהו בסך הכול אני מרוצה למרות שאני עדיין לא יודעת אם אני עושה את זה כי אני באמת באמת רוצה להבריא או שאני פשוט מפחדת להגיע שוב לאישפוז מה שלא יהיה התוצאה טובה

בדדי

New member
אם

הפחד יביא אותך למקום בו תבריאי אז הרי הפכת את ה-פחד ל-דחף וזה חיובי לא? בכל מקרה לא חשוב מה הסיבה תשמרי על עצמך עד שתוכלי לומר אני בריאה!! בהצלחה........

למרות שאני לא אמינה באלוהים אז....

מהפה שלך לאלוהים בנתיים יצאתי מרוצה מהדיאטנית האמת וזה החלק החולה מדבר כשנכנסתי והיא אמרה לי רזית ואחר כך היא שקלה אותי ואני נשקלת נטו בלי בגדים והיא אמרה שאני נורא רזה זה עשה לי טוב אני יודעת שזה נורא חולני אבל אני לא יכולה להלחם בהכול בבת אחת

בדדי

New member
ה.....

מלחמות הם אלה שיהרגו אותנו...לא? אנחנו צריכות ללמוד לחיות בשלום על המחלות שלנו ולאט לאט לצאת מהמקום הזה ולהפוך את המחלה להחלמה(אוהבת משחקי מילים) בכל מקרה תעשי מה שטוב לך צעד צעד.... רק תזכרי שאת בדרך הנכונה.

לאט לאט ....

לאט לאט נכון כשאני עושה שינויים מהירים אני נלחצת והולכת אחורה אבל אם אני לא אלחם אני אשאר אנורקטית לעד ואת זה אני ממש לא רוצה

למעלה