אולי איזה סקר התפקדות קטן?

אולי איזה סקר התפקדות קטן?

נראה לי שכל הפורום מורכב ממקסימום 10 אנשים, לא? אולי כל אחד יציין אם הוא מרמלה/לוד כמה שנים מתגורר בעיר דבר אחד שאוהב בעיר ודבר אחד ששונא בעיר אם היה ראש העיר מה היה הדבר הראשון שהיה עושה בעיר

ואני אתחיל, נראה מי ימשיך ../images/Emo13.gif

אני מלוד גרה פה בסך הכל שנה את העיר עצמה לא מכירה כל כך טוב - אוהבת את השקט של השכונה שונאת את זה שהעיר כל כך רחוקה מהים. אם הייתי ראש העיר הייתי דואגת קודם כל לכל הבנייה בלי רשיון שתיפסק מיד.

zivsb

New member
את ביקשת

גר בלוד 55 שנה בדיוק אני מכיר את הקוקטיל המרכיב את לוד(מה שנשאר) ראשון ראשון מטרנספר את "ההנהגה" המקומית מכריז כלוד היא חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל ואז אפשר להתחיל להבריא

ואני ממשיך

אני גר בלוד כבר 30 שנה גדלתי ולמדתי בעיר עובד בתחנת הכיבוי בעיר . נשוי +2 מה אני אוהב בעיר האנשים בהחלט מה אני לא אוהב , הסטיגמה שנוצרה . ובצורה שמנהלים את העיר נזה כבר שנים רבות ולא רק מעכשיו . אם הייתי ראש העיר ראשית כל קידום מערכת החינוך ,מקומות בילוי לנוער ומבוגרים,ניקיון השחיתות לא חסר בכל עיר . גיא

ויש לי דוד שגר בלוד ../images/Emo6.gif

איזה קטע, יצא חרוז בלי שתכננתי. עלה לארץ מרומניה ומכל המקומות הביאו אותו למרכז הקליטה בלוד. מאז ועד היום הוא תושב לוד ואם אני לא טועה הוא עלה ארצה בשנת 1949. הוא ואשתו ז"ל גידלו שני בנים לתפארת (שכיום גרים בארצות הברית) ואחד הנכדים שלו חזר לגור איתו פה בלוד ומיד אחרי שהוא יתחתן הוא עובר לראשון. אבל הדוד עוד כאן. הוא מאלה של "לא עוזב את העיר" והוא יודע עליה המון. כל מה שאני צריכה לדעת על לוד אני יכולה לשאול אותו. תיקון טעות - זה דוד של ההורים שלי ולא שלי. גם הוא חושב שצריך לטפל קודם כל בחינוך ילדי העיר.

אני מצטרפת...

אני גרה בלוד בשכונת גני אביב. אני גרה פה 7 שנים בערך. מה שאני אוהבת בלוד זה המשטרה שבה אני מתנדבת ואת כל החברים שיש לי במשטרה. מה שאני לא אוהבת זה כל הבנייה הלא חוקית, ואת כל הסמים ונורקומנים שיש לנו פה, והעירייה שמנסה לתת עזרה מינימלית והפשע הרב ברחובות לוד. לכן אני גם מרגישה צורך להתנדב במשטרה...

ESU Boscorelli

New member
אני

אני לא מלוד... מה אני אוהב בלוד? את התפקוד של השוטרים ואת תחנת הכיבוי שהיא כמו בית בשבילי! מה אני לא אוהב? את התערובת שיש שם ואת המסוממים. מה צריך לעשות? להכניס יחידות יס"מ פנימה ועוד כמה יע"רים ובילוש שום ראש עיר לא יעשה שום דבר אחר

תגובה....

אני מתנדבת עם מש"קים שאחראים בדיוק על המקום שממנו באים סמים, המקום המרכזי של סוחרי סמים. כל יום אנחנו עוברים שם ומי שאנחנו תופסים עם סמים אנחנו מעכבים ומביאים לתחנה וגם כל כמה זמן יש לנו מבצע של תפיסה שבה אנחנו במיוחד נמצאים שם כדי לתפוס סמים,יחד עם תגבורת עליטית ועורכים תפיסות. אנחנו יודעים גם את הסוחרים בפנים אבל אי אפשר לעשות יותר ממה שאנחנו עושים כי הפתרון היחיד להפתר מזה זה להטיל פצצה על המקום או לסגור אותו אבל זה בלתי אפשרי כי זו שכונה רגילה של ערבים שחיים בה משפחות,לכן מה שאמרת אנחנו כבר עושים אבל כפי שניתן לראות גם זה לא הפתרון המושלם.

zivsb

New member
סתם אזרח עם היגיון

שלום מתנדבת כל הכבוד להתנדבות שלך ולעבודה המשטרתית אבל אתם רואים ויודעים איפה גר הסוחר? הבית שלו או יותר נכון המבצר שלו הוא ב י ל ת י ח ו ק י להרוס את הבית כן להיא בולדוזר כוחות יס"מ ופחות בית בילתי חוקי גם השכן שלו להרוס ראש העיר לא רוצה? לעקוף השר לביטחון פנים ידבר עם שר הפנים וקדימה!

Uno1600

New member
אמממממ..

אני מרמלה.. גר בעיר מיום הולדתי (פרט לשנה אחת באמצע בה כרתי בתת ים) לפני 17 שנה.. מה אני אוהב בעיר? אמממ... קשה לבחור... מה אני שונא בעיר? מחסור בתעסוקה לשעות הפנאי... אם הייתי ראש העיר? קודם כל מטפל בחינוך ותעסוקה לבני הנוער...

אני רמלאי

בן 24 וחצי.......חדש בפורום אך לא בעיר.......גר כאן מיום הולדתי חוץ מאשר שנה טיול למזרח.........הייתי משנה או יותר נכון מוסיף תיגבור משטרתי גם ברמלה וגם בלוד כמו כן משקיע יותר בחינוך.....רמלה לפי דעתי מושקעת אך צריך הפעלות לאחרי צהריים לילדים.......בלוד אני לא מעורה בחינוך........כמו כן אני חושב שהנוער בעירי מוכשר דוג' מה קשור? רמנוער...להקת בית ספר עמל ועוד להקות טובות ומוכשרות......כמו כן כדי להצליח בפעילות אחר הצהריים זה צריך להיות מסובסד כי הרוב באזורינו הם משפחות קשות יום שזה נחשב אצלהם מותרות............ ובהזדמנות זאת שלום לכולם

למעלה