אולי אנחנו רק...

אולי אנחנו רק...

אני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרואים עכשיו את הסרט ג´יימס בונד - מחר לנצח" בו מסופר על אייל תקשורת בין לאומי ש"יוצר" את החדשות של מחר... סרט נחמד, ועכשיו לעיקר: הסרט הביא אותי לחשוב שהתקשורת היא בעצם הכלי החזק ביותר בעולם - דבר שמביא אותי לשתי קונספירציות: 1 - קונספירציית CNN: לדעתי מאז מלחמת המפרץ, לא היו לערוצי החדשות המובילים מספיק קוטרות ולכן לקחו את האיסלאמים והפכו אותם לכותרת מהלכת... 11 בספטמבר, משבר המזרח התיכון אפגניסטאן ועו ועוד ועוד... 2 - קונספירציית ערוץ הבידור: חשבתם על זה שאולי אנחנו מככבים בערוץ בידור חייזר (בדומה לסרט "המופע של טרומן"), ובעצם כל "לווין תקשורת" שמשוגר לחלל הוא בעצם מצלמה משוכללת חייזרית שמצלמת אותנו בקלואז אפ... אז לכל אנשי המאדימים שצופים בי עכשיו אתם חבורת חזירי תקשורת, בני #$%^ מז@#$% מוצ!#!#@@###@$@ חזירים!!! הנה לכם חבורת @##$$ ו @#$$%@ וגם !@$%^$% יא חתיכ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ka Dargo

New member
רעיונות מעניינים

אין לי מושג איך לפתח אותם...אולי זה יקפיץ את השרשור ואנשים יגיבו

Gal6

New member
היי!

אני לא ממש כותב פה הודעות אבל אני עוקב אחריכם כבר כמה ימים
וחשבתי על הקטע עם החייזרים. אז מה דעתכם על זה: בעוד כמה שנים תהיה התפוצצות אוכלוסין והמזון והאספקה על כדור הארץ יגמרו. בדיוק כמו מושבות של חיידקים בצלחת פטרי או במבחנה שחיים עד שנגמר להם המזון והצפיפות לא מאפשרת יותר מחייה. לכן כולם מתים. אז תחשבו שאנחנו איזה ניסוי של איזה ישות או חייזר או וואטאבר בשיעור ביולוגיה. הא
תחשבו על זה

Gevakumon

New member
חחחח נחמד

כמובן שחשבתי על זה שהכוכב שלנו הוא רק ניסוי של חייזרים ומליוני אנשים אחרים חשבו על בנוסף לי, אבל המחשבה שהכל הוא סתם ניסוי של חייזר בשיעור ביולוגיה באמת מעלה חיוך :)

srullli

New member
אפשרי

אבל קיים גם שיווי משקל כל הזמן ..... מגיפות , מלחמות אסונות טבע ועוד שאר דברים פיכסיים שכאלה .... אני בכלל חושבת שזה דיי אגואיסטי להביא ילדים לעולם , ז"א סביר להניח שגם אני ארצה להביא יום אחד.... , אבל כל אחד שרוצה ילד חושב בראש וראשונה בעיקר על האושר שלו , ועל זה שהוא לא יישאר בודד , והרבה פחות על האושר של הילד שלו , למרות שהוא בטח יגיד אחרת .... או יקווה , אבל אי אפשר לדעת איזה חיים יהיו לו(לילד) ..... חוץ מזה שהוא לא לנצח יישאר תינוק קטן וחמוד.... טוב , זה לא היה ממש קשור , ודיי סטיתי מהנושא בעצם...... ולגביי הסרט - רעיון נחמד סה"כ , מעניין אם קיימים כאלה אנשים באמת ולא רק בסרטים ...... שהעבודה והרצון להכרה ולעוצמה משתלטים להם על כל הדברים האחרים שנכללים בחיים שלהם ....

srullli

New member
בקריאה שנייה

של מה שכתבתי זה דיי ברור שיש כאלה אנשים "וורקוהולים" למרות שבסרט זה קיצוני במיוחד

IC4

New member
אבל זה אגואיזם מוצדק, לא ?

הרצון לא להוית לבד.... הרצון להעניק משמעות/מטרה כלשהי לחיים.... שאולי הצאצא של הצאצא של ..... שלי יעשה משהו שידהים את כולם בנכונותו
? זה אולי מרחיק לכת אבל גם לא מה שאני מנסה להגיד פה... אני כבר דיברתי על זה שהילד הוא בעצם פרנקנשטיין שיש לו חיים משל עצמו

אז תגידו לחייזרים האלה...../images/Emo153.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif

שמעצבן אותי התפקיד שקיבלתי, שילכו לעזאזאל!! I QUIT!!!!!!!!!!

למעלה