אולי אני לא ממש עוקב פה בפורום אבל

Gandalf24

New member
אולי אני לא ממש עוקב פה בפורום אבל

תסלחו לי, אבל כתבתם כבר שנועם היה לוחם בסיירת? כי לדעתי, הוא יגיע רחוק, והוא הכי ערמומי שיש. סותם ת'פה, עושה מה שאומרים לו, ולקראת הסוף יתקע סכינים בגב. עזבו את עידן ודן שרואים עליהם שהם ערמומיים , תתרכזו באלה שאתם לא חושבים שהם ידפקו אותכם, כי הם אלה שידפקו. דווקא לדעתי זה שנראה הכי תמים, הוא הכי מסוכן.

karyn

New member
וואי עשיתם ממנו אלוהים -_-"

למה אתם חשובים שיש מחשבה מאחורי כול מעשה בתוכנית (אני לא מדברת על דן ועידן)? אולי הוא שקט כי ככה בא לו וזה האופי שלו -.-

Nofar20079

New member
זה אופי!

לא כל דבר מתחיל ונגמר בערמומיות , זה שהוא היה שקט עד עכשיו גורם לי לחשוב שהוא ימשיך להיות כזה עד שיודח מהאי )או שיגיע לגמר? מי יודע..?..( אבל בגדול , ניראה לי שאת/ה סתם פרנואיד/ית!

Gandalf24

New member
בשביל

בשביל מליון שקל כל אחד כדאי שיהיה פרנואיד

אוהד 49

New member
מה אתה רציני?? רואים שזה האופי שלו..

זה בערך כמו שאני אגיד לך שמושיק הוא הכי תחמן שם והכל אצלו הצגה...נועם פשוט בחור כזה כניראה

Gandalf24

New member
תראה

היו גדולם ורבים שלמרות מה שהם מציגים היו הפוך מזה נראה לי הוא משחק הכי טוב והוא הכי חכם מכולם, וגם הכי ערמומי. לא חושב שהאופי שלו כפי שהוא מציג אל תשכח, אנחנו הישראלים תותחים בלהיות צבועים ארץ אוכלת יושביה, לא ככה?

אוהד 49

New member
"מדינה אוכלת יושביה"- אולי, אבל לא

במקרה הזה..כך לפחות אני חושב..

LiRs Lullaby

New member
כן, אבל אם הייתה לו אסטרטגיה כלשהי,

הוא כבר היה אומר אותה מול המצלמות. זה מה שעידן קפון הרי עושה - שקט ונחמד כזה, לא חורש משימות באופן בולט מדי, אבל לפחות למצלמות הוא מספר מה הוא מתכנן. או שאתה חושב שנעם עד כדי כך בא בהפוכה שאפילו להפקה הוא לא מספר כלום עד לרגע האחרון שבו הוא יתקע סכין בגב לאנשים?

Gandalf24

New member
בדיוק

בדיוק מה שאמרת בסוף. שהוא לא מספר אפילו להפקה:) ואז הוא יצא הכי גדול מכולם:) אני מהמר שהוא יגיע ל4 האחרונים.

LiRs Lullaby

New member
כן, אבל הכל כבר צולם.....חוץ מהגמר.

ככה שגם אם הוא מתכנן לעשות משהו - הם היו יכולים להדגיש את זה בתכונות האופי שלו ועד עכשיו הם לא עשו את זה. הם גם יכלו לבקש ממנו לעשות צילומי השלמות בהן הוא מדבר על האסטרטגיה שלו.......... אולי יראו את זה בהמשך, כשיהיה צפוף מדי בשבט ויהיה איחוד.

Gandalf24

New member
היי רפי

כמה שאני מסכים איתך, וזו גם הטענה שלי פה כבר מההתחלה. כנראה ששאר שהישראלים שמגיבים לי גם תמימים כמו מרבית עם ישראל? :) רק הזמן יגיד. חכו ותראו, תמיד יש הפתעות.

למעלה