פילוסוף רוחני33
Well-known member
אני לא צריך לברוח לאמונה כדי להישאר רוחני. אני אדם נחמד, עדין וטוב. אני לא צריך לריב. אני אמן, אוהב אדם, מתעניין בתחביבים ומאמין בכוחו של כלי הדיבור. אני רק צריך להיות מוגן. אגב, למה הפסיקו לכתוב בפורום?
לא שמת לב לפרדוקס "לנצל את הקיצונות שבדת באופן מתון"? מתינות וקיצונות הם הפכים.אני מחפש שיטות לנצל את הקיצונות שבדת באופן מתון ורפורמי. אני מצייר ומפסל רק מופשט, זה מותר לפי התורה. כתוב לא לפסל דמות מהארץ, מהים או מהשמיים. עיקר אומנותי כתיבה. אני משתדל לעדן גסויות בכתיבת השירים שלי בעזרת מטפורות ורמזים. חשוב לי להתבטא בכל הצורות האפשריות של רעיונות, מהדבר הבוטה ביותר ועד לדבר הטהור ביותר. אני מתרכז בקול של הזמרת ולא מסתכל בגופה, וגם מדבר אתה רק על אומנותה ולא על דברים אישיים כדי לא לחשוק בה. ברור שהמוסר, הרוח והאמונה הם העיקר, אבל חשוב לי עכשיו למסד ולייצב מחדש את הרוחניות שלי בעזרת האמונה והטקס. חשבתי אולי אני לא זקוק לדת כי מצאתי מחדש את ההשלמה הרוחנית שלי, אבל הבנתי שהדת טובה לי ומחזקת אותי ולכן מתאימה לי.
אם אתה מאמין בדת המתונה למה אתה מנסה ליישם רעיונות מהדת הקיצונית?הסברתי איך. אני מנסה ליישם רעיונות מהדת הקיצונית, באופן מתון. אני לא מאמין בדת הקיצונית, אני מאמין בדת המתונה אבל אני מנסה למסד ולייצב את הרוחניות שלי בעזרת מצוות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.