אולי אני מאד לא מקורית...

Cally1

New member
אולי אני מאד לא מקורית...

אבל אני חדשה בפורום,ולא ממש היה לי כוח לקרוא עכשיו את כל הדפים ולחפש את הנושא הזה. בקיצר,מי הגיבור/גיבורה האהובים עליך בסדרה? מאד לא מקורי,אבל מה אני אעשה?:)אני חייבת לדעת:)

*זינה*

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני פה בפורום.
הדמות האהובה עליי – זינה. (מדברים על חוסר מקוריות...
) למה? כי... כי ככה. זינה.
אבל כמובן שיש עוד הרבה אחרות – גבריאל, קאליסטו, ליוויה... וכן, אני אפילו אוהבת (מאד) את איב. וכמובן גם אנני המאגניבה.

*neta*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

הדמות האהובה עלי היא זינה (יש עוד כמה דמויות משניות שאני דיי אוהבת אבל זה נובע מסיבות שונות ומאוחרות
). אני אוהבת את זינה כי תמיד יש לה את ההתלבטות בין הצד הרע לבין הצד הטוב, טובת הכלל או אנשים אחרים, וכל ההרפתקאות שהיא עוברת שכל פעם מראות לנו פיסה קטנה מעברה של זינה (עברה הרע
).

shiri_b

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

טוב....... כולם אמרו זינה....אבל מה לעשות גם אצלי זינה, למה? כי הסדרה לא תהיה אותו דבר בלעדיה

gabrielle

New member
ברוכה הבאה....:)

חחחחחחח טוב אז הדמות שלי היא גבריאל:) בלי הרבה לפרט- פשוט גבריאל, כל דבר שקשור בה, כל משפט שלה, כל מבט שלה -אני אוהבת:) מקווה שגיוונתי לך קצת:)

LLRO

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

טוב, זה די ברור שזינה היא הדמות האהובה עלי אבל אני לא מחשיבה את זינה בשאלות האלה כי כי חוץ מירדן אני לא מכרה מישהו שזינה היא לא הדמות האהובה עליו. בקיצור, הדמות האהובה עלי אחרי זינה היא לאו-מה

shiRan WP

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הדמות האהובה עלי היא זינה
אבל אני אוהבת מאוד גם את אפרודיטה, היא חמודה כזו, ואת ג´וקסר, הוא טמבל כזה
וגם את ואריה, כשהיא לא מעצבנת

Cally1

New member
שלי...

קודם כל,תודה לכולם אצלי האהובה היא דווקא קאליסטו,הילדה הזאת יודעת מה היא רוצה-וזה להרוג את זינה זינה בהרבה פעמים ממש לא בטוחה בעצמה וזאת החולשה שלה וקאליסטו....היא הדמות הכי טובה,והשחקנית הכי מצויינת בסדרה,לדעתי אחרי קאליסטו משום מה הולכת אלטי(כן,אני אוהבת אותן רעות),ואל תשאלו למה פשוט המשוגעת הזאת ממש גנבה את הלב שלי:)

YAELIKH

New member
היי../images/Emo6.gif

שלום לך שמי נועה ואני בת 16 מת"א ברוכה הבאה לפורם הכי מוצלח אם תרצי לדבר באיי סי קיו על זינה ועוד דברים אשמח 95483146ICQ

למעלה