אולי אני מגזימה?

• פותח הנושא boo1
  • פורסם בתאריך

boo1

New member
אולי אני מגזימה?

נפרדנו, אבל הסיפור לא רלוונטי. בכל פעם שקורה לי מצב כזה אני מצפה שאם (אם!) בכל זאת נחזור, זה לא יהיה בשיחה פשוטה של "מצטער", "מצטערת". בא לי שהוא יאפה לי המון עוגיות קטנות בצורת לב למרות שאין לו מושג במטבח, או שיקטוף לי זר פרחים מהגינה המעפנית לגמרי שלו, או שיקח אותי בלילה ללונה פארק כשכל המנורות דולקות במלא מלא צבעים, או שיעשה לי ארוחת ערב רומנטית שהמנות בה יהיו ראנץ', צ'יפס זיגזג וקולה עם המון קרח כמו שאני נורא אוהבת, העיקר שזה יהיה מהלב. -אני יודעת שיש כאלה שיגידו תעשי את זה בעצמך, ובכנות- אני עושה את זה כשזה המקום שלי לנסות לתקן. עכשיו זה לא המקום שלי. אני מגזימה עם הציפיות?..

נשאר משהו מהעוגה הזאת ?..

לא הגיע הזמן לאפות אחת חדשה ?

boo1

New member
אופה זה בסדר-

השאלה היא האם אתה אופה עוגיות קטנות בצורת לב עם אבקת סוכר מלמעלה? סתם :)

magenta73

New member
לא. זה טיבעי.

אבל גם ככה בסופו של דבר תחזרי אליו גם אם הוא רק יתקשר, או יותר נכון, יסמס שהוא מצטער... וזה בסדר. פנטזיות זה תמיד כיף...

נימשון

New member
לרצות זה אף פעם לא מוגזם

סליחה על הניתוח שאני הולכת לעשות לך פה אבל מדבריך נשמע שאלו לא הפרחים, השוקולדים או העוגיות שאת מבקשת אלא התנצלות שתהיה קצת יותר עמוקה מאשר מהפה והחוצה וזה בהחלט לגיטימי. אם אתם רבים הרבה וגם את זה ניתן להסיק מדבריך אז אולי קיימת פה איזו אי התאמה בסיסית ובמקרה שכזה באמת חבל לחזור כל פעם, אני מאלה שמאמינות כי אם נפרדתם היתה לזה סיבה ועד שלא חל שינוי באותה סיבה אין כל טעם לחזור מאחר ואותו דבר שהפריע יפריע פעם נוספת. שבי וחשבי על הקשר ועד כמה טוב לך בו ועד כמה את מסופקת מבחינת הצרכים שלך (ולא רק המיניים), במידה ותמצאי לנכון להמשיך עם הבחור דברי איתו ותגידי לו איך את מרגישה ומה את צריכה יותר כדי להרגיש שלמה ובעיקר מאושרת בתוך הקשר הזה.

boo1

New member
אני די מסכימה איתך אבל-

לשאלה הניצחית "האם לתת לזה צ'אנס שני (שלישי, רביעי וכו') או לוותר?"- עוד לא מצאתי תשובה.

נימשון

New member
תראי

כפי שאמרתי אם שום דבר לא השתנה אז אין סיבה לנסות שוב אבל אם דברים השתנו אז אולי כן כדאי לנסות. קחי בחשבון שאם יש שוב ושוב אז כנראה שיש לזה סיה ופרידות שחוזרות על עצמן הן לא מרשם להצלחה בזוגיות.

ד נ י ת3

New member
תגידי לו שאת מצפה לזה.

הוא אדם שונה ממך. יש לו ציפיות וחלומות אחרים. הוא לא קורא מחשבות. תדברי איתו. ותופתעי.

asian girl

New member
אם לי היו אומרים כזה דבר

לא הייתי מופתעת... הייתי בורחת ורחוק... סתם.. סתם...כולם להירגע..
משתוללת

למעלה