אולי אני משוגעת.

אולי אני משוגעת.

גם לכם זה קורה שלפעמים פשוט בא לכם למות כדי לגלות אם כל הבלופים זה אמת? הבעיה היא שאין סיכוי שאני יחזור משם כדי לספר לכם תאמת. מה אתם אומרים?

answers2

New member
סרט מומלץ:

flatliners סטודנטים לרפואה עושים בדיוק מה שאת מציעה, אבל דואגים למות לדקות אחדות, ואז חבריהם, מחזירים אותם לחיים באמצעות דיפלברטור.

חבל לך

אי אפשר להתווכח עם אף אחד מהם תמיד יהיו תירוצים יגידו שאת היית גילגול של דיבוק של ניצוץ של אנעארף.......

אני הייתי שם כבר

הכל בלוף,ראיתי...אפילו אלוהים יושב שם למעלה מוקף במלאכים ושרפי קודש צופה בדיווחים און ליין מכל שבעת הרקיעים ומתפוצץ מצחוק על היצורים הפתיים שברא... הייתי שם כבר,ראיתי הכל,יחד עם גומא אגייר...

tuvia444

New member
אני בעד שתמותי../images/Emo24.gif

שווה לי שתיקחי את הצ'אנס הזה בשבילנו. ככה או ככה אני לא מפסיד כלום. לכי תדעי, אולי באמת תוכלי לחזור ולספר. נראה לי שאף אחד לא ניסה לפנייך, אולי בגלל זה אף אחד לא הצליח.
נ.ב. אין פה מילה אחת ברצינות, למי שלא הבין. תישארי איתנו. יש מקום גם בשבילך...

זה היה אצלי בשלב

טרום אפיקורסי, היום אני דיי משוכנע שאין שם כלום, אני מדמה את זה לחומרה ותוכנה, הידע המופשט שלנו הוא התוכנה והמוח הוא החומרה, כשהמוח מתקלקל גם התוכנה לא קיימת יותר. אם לבני אדם יש נשמה אז אולי לבעלי חיים גם? ואולי גם לצמחים? והנה מה שכותב הרמב"ם הלכות יסודי התורה פרק ג יא "[ט] כל הכוכבים והגלגלים, כולם בעלי נפש ודעה והשכל הם; והם חיים ועומדים ומכירים את מי שאמר והיה העולם, כל אחד ואחד לפי גודלו ולפי מעלתו משבחים ומפארים ליוצרם כמו המלאכים. וכשם שמכירים את הקדוש ברוך הוא, כך מכירים את עצמן ומכירים את המלאכים שלמעלה מהן. ודעת הכוכבים והגלגלים, מעוטה מדעת המלאכים וגדולה מדעת בני האדם." נו אז מה עכשיו גם לכוכבים יש נשמה?

עץ שתול

New member
הדגים לא מתו במבול כי רק הם לא חטאו!!!

וחיה שתהרוג אדם - מיד כל חיה אדרשנה"...אוי ואבוי לחיה שתהרוג את האדם...גם היא מצווה בשבעה מצוות בני נח!

עץ שתול

New member
בדיוק השבוע חשבתי על ענין המות

אותי חינכו שצדיקים מתים בנחת רוגע ושלוה כי בעצם אין להם ממה לפחד. בחיאט, ראיתי את הוויות פנים של הצדיקים, את המבט המפוחד והצבע החיור בראש השנה, היה אפשר למשש את המתח, אז למה שלא ירעדו וימותו מרוב פחד ביום המוות? לענינינו, אדם חילוני שלא התחנך על כל האמונות האלה, שלא שטפו לו את הראש מגיל ינקות על צואה רותחת, ממה יש לו בעצם לחשוש ולפחד? אולי זה לא נעים, אולי קשה להפרד מהעולם הזה בגלל..למרות שגם זה לא ממש בטוח, אבל בטח שלא להתעסק ולהתכונן ליום הזה שבעים שנה. אגב, הבדיחה הידוע...מאיפה אנחנו יודעים שבסך הכל טוב שם? כי בינתיים אף אחד לא התחרט וחזר משם

מתלבט13

New member
אחרי כל כך הרבה שנים שחונכת על זה

אני מאמין שיותר חשוב לחיות את החיים ולמצות מהם מה שאפשר. שאלת הדת לא צריכה להיות במרכז הראש. החיים יוטתר חשובים. ויש כל כך הרבה מה לעשות כדי לחוות אותם ולהפוך אותן לטובים יותר

מהשאלה שלך

אפשר להבין, שאת לא חושבת שבעולם הזה יש הוכחות לכל הבולשיט הדתי.אם כן, יש לך כבר הוכחה שהכל שטויות.כי אם יש אלוהים והוא היה רוצה שנעשה כל מיני דברים,הוא היה צריך לדאוג להוכיח לנו שהוא קיים ,לא ?! כל עוד שאנחנו רואים שמה שמחזיק את הדת זה טיפשות ותמימות,אנחנו יכולים להיות משוכנעים לגמרי,שהדת עצמה היא טיפשות ותמימות.

גנדרן

New member
מה זה קשור?

אמנם כולנו חונכנו על אמונה בעולם הבא , שכר ועונש וכ"ו, אבל נראה אותך מוצא לזה מקור בתורה עצמה..... חז"ל היו צריכים למצוא לכך מדרש וכ"ו. התורה אינה עוסקת בכך די במופגן..... ויש לכך סיבות.... בקיצור עניין עולם הבא הוא אמנם חשוב מבחינת האמונה... אך משום מה לא מוזכר במקרא?

למעלה