אולי אני פרנואידית

PRETY GIRL

New member
אולי אני פרנואידית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

משגע אותי שחבר שלי (שכבר 3 וחצי שנים אנו יחד) שכרגע משרת בצבא כלוחם בעזה וכמעט איננו יכול לדבר איתי בטלפון, כשהוא כן יכול לדבר השיחה הראשונה שהוא עושה היא לאמא שלו ולא לי (אפילו אם הולכת להיגמר לו הבטרייה!). אולי אני פרנואידית, אולי אני קטנונית, אולי זה לא בסדר שאני מרגישה קנאה לאחת שאוהבת אותו בדיוק כמוני אבל זה פשוט משגע אותי ואני רותחת בפנים! מה אתם חושבים?

lironbi

New member
אל תתחילי עם זה כי זה יגמר רע

לא משנה מה תעשי, אמא שלו ילדה אותו, היא תמיד תבוא לפנייך. אל תשימי את עצמך ביניהם, אל תגרמי לו לבחור, ובכלל בכלל שהוא לא יידע שאת מרגישה ככה...אלוהים ישמור זה יתפוצץ לך בפנים. תבליגי.

ebony

New member
אני חושבת שזאת ממש קטנוניות לשמה

תראי, אמא זאת אמא וחברה זאת חברה.... אני חושבת שאמא זה הרבה לפני חברה.. אם היית אישתו הייתי חושבת אחרת אבל כרגע את רק החברה שלו. אני חושבת שהקנאה שלך ממש לא מוצדקת זה לא שיש לו מישהי אחרת או שהוא מתקשר לידידה שלו לפני שהוא מתקשר אלייך רבאק זאת אמא שלו
ואם את מקנאה באמא שלו אז משהו ממש לא בסדר .

Kingeh

New member
את לא חושבת

שאמא שלו שילדה אותו וגידלה אותו יושבת עצבנית ומתוחה מאוד כל יום וואגת לו?.. אולי יותר ממך. הוא רוצה להרגיע אותה. אם את דואגת לו אז תצרי קשר עם המשפחה שלו. אני גם חייל ואני יודע שאם חלילה היה קורה לי הדבר הכי קטן, אמא תדע ראשונה. וחברה שלי שאני אוהב מאוד, תדע שניה.

פרנואידית --->> כן !!!

את נסחפת חמודה אמא זאת אמא לא משנה מה יהיה ומי תהיי גם אם תתחתנו אמא באה לפני כי זאת אמא ולא יעזור לך כלום ( אלא אם כן היא תעלם באופן מסתורי , לא סתם ). תרגיעי ומהר כי אם תעלי תנושא תקבלי פיצוץ ביחסים וחבל מי שמשרת בעזה גם ככה לא רואים אותו הרבה אז עדיף לראות מעט מאשר בכלל לא....

למעלה