אולי אני צריך להוציא עצבים...

אולי אני צריך להוציא עצבים...

למרות שאין לי הרבה כעס, יותר אכזבה ע-צ-ו-מ-ה מעצמי.
בכל מקרה, אני צריך לפרוק משהו עד שבוע הבא (למה? ככה!) אז אני עושה את זה במקום שכל כך מתאים לאיך שאני מרגיש עכשיו. לא יודע אם מילים יכולות לעודד אותי כמו הזמן, אבל אם אתם רוצים אתם מוזמנים לנסות. לא מבטיח שאני אקשיב, אני נותן אמון בזמן....

ממש עכשיו (יותר כמו לפני שעה) קיבלתי ציון במבחן. לכאורה, המקרה הקלאסי של ציפיות גבוהות מהמבחן ואז החזרה למציאות. יותר מדי ביטחון היה לי בעצמי, יותר מדי חיוביות מהמבחן. ואז הציון שנפל הרבה מתחת לציפיות, ריסק אותי. לא מספיק אני במאמצים ללמוד למבחן הבא, אני צריך את הפטיש מבפנים שיכתוש אותי לחתיכות שקטנות יותר מפאזל של 10 אלף חלקים. אני אף פעם לא אבין את זה.וכל כך לא הייתי מוכן. אני מרגיש כמו הקורבן של קונדסון.

אז הזמן יעשה את שלו (למרות שעכשיו זה דחוף, יש לי מבחן מחר ואני צריך את עצמי כמה שיותר מהר) ואני כבר אאסוף את השברים. אבל תודה שהקשבתם.

ליצי 16

New member
אתה בדרך הנכונה

אתה יודע מה לעשות. אכזבה יכולה להיות רגש הרסני מאוד אם לא תתמודד איתו במהירות.
להפסיק להתמקד בציון שקיבלת במבחן, להפסיק להפנות לזה את המחשבות ואת תשומת-הלב שלך.
המרפא רב העוצמה ביותר לתחושת אכזבה היא טיפוח ציפיות חיוביות בנוגע למבחן מחר, ללא קשר למבחן שאכזב אותך בעבר.

בהצלחה במבחן.

בשביל ציפיות יש ארון מצעים ,

אתה תלך למבחן תעשה את הטוב ביותר שאתה יכול
ואני מאחלת לך בהצלחה , שתדע את כל חומר הנשאל
מותר לספר סיפור משלי
לפני שעשיתי את המבחן האקסטרני במתמתיקה המבחנים התעכבו
אני הגעתי בלי אוכל לבחינה, החה מי ששלף עוגה וחילק לחברה
כשהתחלנו את הבחינה אני נרדמתי על הבחינה , ממש ישנתי על השולחן
הבוחנת הביאה לי קוביית שוקולד העירה אותי וכוס מים
ואיך שהוא סיימתי את בחינת המטימתיקה של 3 יח חצי רדומה
לבחינות הבאות כבר באתי עם שוקולד ובקבוק שתיה מתוק
אז לומדים לקח מטעויות , ולא מכינים ציפיות באים עם מטה הידע
והכי חשוב לבוא רעננים לבחינה , שלא כמוני תרדם על דף הבחינה

אני יודעת כמה עניין הלימודים חשוב לך. יהיה בסדר. אני יודעת שזה בנאלי להחריד, אבל זה נכון.
איך היה המבחן השני? הצלחת להתרכז בו?

הצלחתי...

למרות שאין לי מושג אם יצא לי טוב, אחרי המבחן הקודם הרגשתי כאילו אני טועה בחצי מהשאלות....
אבל מאז נרגעתי (|הדשג|הזמן). זה לא מה שמפריע לי עכשיו, אבל אין לי כוח להיכנס לזה. הגרעין של הבעיה עבר ונגמר. תודה על תשומת לבכם.

למעלה