אולי אתם הגברים תביאו לי עזרה...

אולי אתם הגברים תביאו לי עזרה...../images/Emo4.gif

אולי בתור גברים תעזרו לי אתם... יש לי חבר שנה + ויש לנו בעיה לקיים יחסי מין לאחרונה ז"א בעיות אצלי ואגינאליות עכשיו חבר שלי הכי מבין שבעולם והכי מקסים שיכול להיות הבעיה.. שכמה שהסקס זה לא ה=דבר זה חסר עכשיו הוא לא מוכן לגמור בשום צורה ז"א לא שאני "ארד" לו לא שאני אעשה לו ביד לא כלום... ואני מרגשיה כבר רע.. מזה שהוא לא גומר והז' עומד... עכשיו הוא באמת לא רוצה ואני לא רוצה להכריח אותו אבל מה עושים בכל זאת :'(

Vdrums

New member
אני מאמין שרופא יפתור לך את

הבעיה לא? את אומרת שהבעיות זה לאחרונה, ז"א שלפני כן לא היו בעיות, האם הלכת לרופא?< האם את בטיפול? האם יש צפי מתי זה יעבור? אם כן הוא לא מוכן לחכות שתבריאי? (לא מצאתי הגדרה אחת, סורי...)

הוא מוכן..

זו הבעיה ההבנה שלו ושהוא לא רוצה כלום אחר רופא הייתי אצל יותר מדי... והסיפור כבר חודש בערך..

דנטל

New member
מניפולציה נשית

את: "כמה אתה רוצה לעשות אותי מאושרת?" הוא: "המון" את: "אתה רוצה לדעת מה יעשה אותי הכי מאושרת עכשיו?" הוא: "בטח" את: "אני אהיה הכי מאושרת עכשיו אם תתן לי לגרום לך לגמור" אם זה לא יעזור, תעשי לו את הסצינות של החיים.

דנטל

New member
סליחה? בכח?

לגרום לך להיות מאושרת זה בכח? בחור שלא יעשה אותי מאושרת יעוף לי מהעיניים (עובדתית). אבל, היי, זו רק אני שאף אחד לא חשוב לי יותר מהאושר שלי.

rashi

New member
עזרה

לדעתי את צריכה להסביר לו שהמצב הוא עובדתימה הוא כן היה רוצא לעשות לא מה לא אולי הוא רוצא אנאלי ומיתביש להגיד לךתסבירי לו עד כמה המצב מפריע לך אך את לא יכולה לשנותו ואת מוכנה לעשות הכל כדי שיהיה לו טוב

למעלה