אולי אתם יודעים איפה...

natangold

New member
אולי אתם יודעים איפה...

יש חנות פוסטרים של פינק פלויד ? אני אשמח אם תענו לי

RevitallicA

New member
מממ...

אין חנות רק לפוסטרים של פלויד... אבל בתומר יש... מכיר את החנות?

natangold

New member
אז איפה מוכרים פוסטרים שלהם

ועוד שאלה מישהוא יודע מתי שליחי הבלוז מגיעים לירושלים או באר שבע

pink floydror

New member
פה..

יש את האתר של השליחים, עכשיו הלוח הופעות שם רק עד סוף אוקטובר ככה שתצטרך לבדוק עוד כמה ימים למה הם מתכננים בחודש הקרוב, גם אני מחכה שהם יגיעו לירושלים:)

Miss CB

New member
מה?? לא!

נסגרה, באמת? הייתי שם בקיץ זו חנות ממש מגניבה!

FloyDviR

New member
החנות תומר פתוחה..

מתי היא היתה סגורה? הייתי שם אתמול... וקניתי שם לפני חודש את הפוסטר של הנשים (back cataloge)... אני לא בטוח לגבי המגוון של הפוסטרים שיש להם שם של פ"פ אבל אני יודע שיש.... פוסטרי בד ניתן למצוא גם פה: www.rocker.co.il

WhiskyBar 1

New member
תומר שנמצא בסנטר

מתחלק לשתי חנויות הראשונה, זאת החנות שכולם מכירים והיא נמצאת בקומה השנייה. והשנייה היא בעצם רק חנות של פוסטרים,ויש שם מגוון רב של פוסטרים של פ"פ, תוכל למצוא אותה בקומה השנייה או השלישית..

סלוניק

New member
תוכל לתת תיאור קצת יותר מפורט?

בשבילי ובשביל כל אלו שלא מכירים את האיזור? תודה מראש

WhiskyBar 1

New member
אמ..

תגיע לסנטר ותסתובב שם,אם עברו יותר משעתיים, ולא מצאת את המקום סימן שצריך לשאול אנשים.. אין לי ממש מה לספר יותר ממה שכבר אמרתי,כלומר אם יש באפשרותך להגיע לסנטר,אז אני חושבת שמשם כבר לא תהיה לך בעיה.

סלוניק

New member
תודה, אני אנסה ../images/Emo13.gif

כבר הרבה זמן שאני מחפש חנות שכזו. עד עכשיו הייתי קונה פוסטרים ב"בוסתן" שבצומת בית עובד, זה מועדון שיש בו הופעות או לחילופין הקרנות על מסכים של הופעות של קלאסיק רוק (לפני שבועיים בערך הייתה שם הופעה של שליחי הבלוז, ארז נץ ומג'יקל מיסטרי טור). לא מזמן היה שם ערב פינק פלויד וקניתי שם פוסטרים.

למעלה