אולי אתם יכולים להמליץ לי

אולי אתם יכולים להמליץ לי

אז ככה לצורך הקדמה: אני מתאמנת גם בחוגים הן ארובי דאנס ומדרגה ושיעורי עיצוב וחיטוב אני הולכת גם לחדר כושר הן לאימוני כוח פעם בשבוע עם מאמן בשעה וגם הולכת לבד ובעיקר על לקרוס \(מינימום 45 דקות ולעיתים מגיע עד לשעה) השאלה שלי כזו: אני רוצה לפנק את עצמי בנעל ספורט עד עכשיו יש לי נעל שקניתי של חברה בשם saucony אני אודה גם להמלצות לחנויות באזור יהוד, ת"א, גבעתיים והסביבה

חן M

New member
דוקא עכשיו את מזכירה לי ש:

יש לי הנחה של 50% על נעלי סוקוני שאני לא מנצל...
האדידס שלי צועקות הצילו מהבלאי...
נראה לי שגם אני אקנה נעל חדשה.. וכן גם אני מתלבט...

נו אז תן המלצה

כותבת זו שפנתה היום לקניון למגה בעיר מגוריי אבל הם היו כאלה אנטיפתיים לא התיחסו עשו טובה שהמליצו לי על נעל אחת (דווקא הכי מכוערת) אני מיואשת

חן M

New member
טוב בלי ייאוש../images/Emo13.gif

אני בטוח שלא בכל החנויות המוכרים הם אנטיפתיים אולי הם התבאסו שברזיל הפסידה
........ ממ נסי בחנות אחרת...

אבל זה היה בסביבות 19:00

עוד לפני שהמשחק התחיל
אני מתלבטת אם ללכת מחר לעזריאלי לחנות של נייק או אולי להסתובב בקניון גבעתיים נו טוף צרות של עשירים

שובידון

New member
נסי את נעלי 'ברוקס'

אם עד היום היו לך סקוני את בוודאי מכירה את נעלי 'ברוקס' ואם לא אז אולי זה הזמן. יש חנות ממש חדשה שפתחו ברחוב חשמונאים 121 בת"א (מול השוק הסיטונאי וקרוב לדרך פ"ת) שמוכרת גם אסיקס, נייק, ברוקס וסקוני. הייחוד של החנות הוא בכך שהם מבצעים בדיקות למשטח כף הרגל שלך על צג דיגיטלי ועל פי זה ממליצים לך על נעל מתאימה. כמו-כן , חנות היבואן הראשי של 'ברוקס' בא.ת. חולון (רח' המכתש אם אני לא טועה). יש לי הנחה מסויימת בחנות זו אז אם את מעוניינת בעזרתי תסמסי לי למספר הבא: 054-4527007 קובי. בהצלחה ותתחדשי!

למעלה