ניסינו להקים קומונה אבל זה לא תפס
יורופופ בארץ (או יורוטראש כמו שהרבה קוראים לזה): בשנות ה-80 רק חלק מהשירים הגיעו לארץ, בעיקר היורופופ הגרמני. גם יצאו סדרות של אופסים בנושא. ברדיו די התעלמו מזה חוץ מכמה שירים שכן נטחנו ברדיו: BAD BOYS BLUE האלבום הראשון MODERN TALKING שאפילו היו להקת השנה אם אני לא טועה JOY - TOUCH BY TOUCH FANCY - BOLERO FANCY - FLAMES OF LOVE RYAN PARIS - DOLCE VITA SPAGNA - EASY LADY באותה תקופה הרבה שירים נוספים הכרנו מ-MAX MIX וגם מאוספים פיראטים שהוציאו תקליטנים אבל הרבה להיטים לא הגיעו לארץ. שיא ההצלחה של היורופופ של שנות ה-80 בארץ היה דווקא באמצע שנות ה-90: זה התחיל בתחנות פיראטיות קטנות ביתיות של אספנים, עבר לתחנות הפירטיות הגדולות (ראשונית, רדיו גל וכו), ומשם למועדונים שניגנו מוזיקה של שנות ה-80 שבאותה תקופה ניגנו הרבה יורופופ. הלהקת יורופופ הכי מושמעת באותה תקופה: SILENT CIRCLE שיצאה לי מכל החורים באותה תקופה. אוספים ישראלים היו רק כמה בודדים: האוסף הפיראטי FIRST CLASS OF THE 80S ועוד כמה אוספים בודדים. מתחילת שנת 2000 זה הפך בארץ רק למוזיקה של רוסים, שגם אותם זה כבר פחות מעניין. ביום שבת אני במסיבת איטלו - בהולנד ששם עדיין יש קהל לזה. בהולנד הרבה מאוד דאנס-ברים פותחים את הערב עם איטלו לפני ה-HOUSE. מסיבות רק של איטלו יש אבל לרוב פעם בחודש. מה שכן יש גם הופעות איטלו והמסיבה בשבת כוללת גם הופעה. מסיבה גדולה עם הרבה אומנים היתה ב-2006 ותהיה שוב בספטמבר השנה.