אולי אתם מכירים אוסף של איטלו דיסקו

אולי אתם מכירים אוסף של איטלו דיסקו

אני מחפש לקנות אוסף של להיטי איטלו דיסקו / היי אנרג'י משנות ה-80'

Modium

New member
אני הייתי ממליץ להזמין מאתרים בחו"ל. המבחר שם

פשוט בלתי נתפש לעומת מה שניתן להשיג בארץ.

מניטו12

New member
במקרה ראיתי ביד שניה אז לקחתי במחיר מצחיק....

אם אראה כזה אוסף אשלח לך הודעה איפה וכמה אני מסתובב הרבה........ וגם אספן סי די.......

מניטו12

New member
יש לך גישה לאתר-ebay עולה 12$

יש משלוח לישראל חינם........ 12דולר כולל הכול מחיר טוב תנסה......

sandbird4

New member
שמעתי שאילן בן שחר מוכר אוספים כאלה (ורשימה)

הכוונה לכל האוספים שיוצאים בחו"ל. הוא מיבא אותם לארץ ומוכר אותם בחנות שלו בתל אביב. אוספים שווים בתחום: כל סידרת I LOVE DISCO DIAMOND: 50 דיסקים למתחילים :) ויש עוד מלא אוספים תחת I LOVE ...: I LOVE DISCO 80 I LOVE DISCO SUMMER וכו ויש את כל הדיסקים של הפולנים: SUMMER KLUB DISCO KLUB MOVIE KLUB POP & ROCK KLUB וכל השאר והסידרה הצרפתית: CLUB 80 וכל האלבומים שהם הוציאו מהמסטרים כולל מלא בונוסים מיוחדים יש עוד סדרות בתחום: MAXI DISCO: יש כמה סדרות שונות עם אותו השם: יש את ההונגרית שימאו לה כמה מהדורות עם אותו הלוגו אבל שירים שונים בכל מהדורה ככה שנגיד ב-VOLUME 1 במהדורה אחת יש שירים שונים מ-VOLUME 1 של מהדורה אחרת למרות שהעטיפה הקידמית אותו הדבר. יש את הסידרה הרוסית שגם לה קוראים MAXI DISCO אבל זאת סידרה שונה לגמרי. לחובבי איכות, לא אהבתי אף סידרה בשם MAXI DISCO. חוץ מזה בחלק מהשירים עשו להם FADE OUT לקצר אותם. יש את הסדרות של ZYX שרובם מהמסטרים המקוריים אבל הטכנאים שלהם על הפנים וגם עורכי האוספים לא מקצועים. בחירת השירים מאוד מוזרה והרבה פעמים לא קשורה בכלל לנושא האוסף. בגיזרת האוספים החצי פיראטים, בנוסף ל-MAXI DISCO הרוסי יש את כל ההוצאות של ESONCD שמוציאים מחדש אלבומים משנות ה-80 שיצאו רק על תקליטים ולא עשו להם הוצאה מחודשת. יש להם גם אוספי סינגלים של כל מיני אומנים. וכמעט שכחתי: יש את MAX MIX החדש מספר 1 ו-2 שכוללים מלא שירים באורך מלא, חלקם לא יצאו לפני על דיסק ויש שם גם לפחות גירסה אחת שלא יצאה מעולם על שום פורמט. שורה תחתונה: יש מלא אוספים שווים באיכות טובה מאוד שכדי מאוד להחזיק אותם בבית, אם זה במדיה פיזית או לפחות עותק LOSELESS שלהם :)

../images/Emo79.gif איטלו דיסקו - ITALO DISCO ../images/Emo79.gif

אולי אתה או מישהו כאן מכיר פורום של איטלו דיסקו ? ....... אני יודע שהמוזיקה האת הייתה מפורסמת מאוד שנות ה-80' . בעיקר בשנות ה-80'

sandbird4

New member
ניסינו להקים קומונה אבל זה לא תפס

יורופופ בארץ (או יורוטראש כמו שהרבה קוראים לזה): בשנות ה-80 רק חלק מהשירים הגיעו לארץ, בעיקר היורופופ הגרמני. גם יצאו סדרות של אופסים בנושא. ברדיו די התעלמו מזה חוץ מכמה שירים שכן נטחנו ברדיו: BAD BOYS BLUE האלבום הראשון MODERN TALKING שאפילו היו להקת השנה אם אני לא טועה JOY - TOUCH BY TOUCH FANCY - BOLERO FANCY - FLAMES OF LOVE RYAN PARIS - DOLCE VITA SPAGNA - EASY LADY באותה תקופה הרבה שירים נוספים הכרנו מ-MAX MIX וגם מאוספים פיראטים שהוציאו תקליטנים אבל הרבה להיטים לא הגיעו לארץ. שיא ההצלחה של היורופופ של שנות ה-80 בארץ היה דווקא באמצע שנות ה-90: זה התחיל בתחנות פיראטיות קטנות ביתיות של אספנים, עבר לתחנות הפירטיות הגדולות (ראשונית, רדיו גל וכו), ומשם למועדונים שניגנו מוזיקה של שנות ה-80 שבאותה תקופה ניגנו הרבה יורופופ. הלהקת יורופופ הכי מושמעת באותה תקופה: SILENT CIRCLE שיצאה לי מכל החורים באותה תקופה. אוספים ישראלים היו רק כמה בודדים: האוסף הפיראטי FIRST CLASS OF THE 80S ועוד כמה אוספים בודדים. מתחילת שנת 2000 זה הפך בארץ רק למוזיקה של רוסים, שגם אותם זה כבר פחות מעניין. ביום שבת אני במסיבת איטלו - בהולנד ששם עדיין יש קהל לזה. בהולנד הרבה מאוד דאנס-ברים פותחים את הערב עם איטלו לפני ה-HOUSE. מסיבות רק של איטלו יש אבל לרוב פעם בחודש. מה שכן יש גם הופעות איטלו והמסיבה בשבת כוללת גם הופעה. מסיבה גדולה עם הרבה אומנים היתה ב-2006 ותהיה שוב בספטמבר השנה.

../images/Emo99.gif אחי אתה מזכיר לי נישכחות

קודם כל מצאתי את הפורום של אורן עמרם
http://orenamram.co.il/forums/index.php?showtopic=1053 וגם קבוצה חדשה בפייסבוק
http://www.facebook.com/group.php?gid=166059906737716&ref=ts
לגבי תחנות הרדיו הפיראטי , אני זוכר את התקופה ההיא שהייתה בשנות ה-90' . יש לי כמה קלטות שהקלטתי של רדיו גל ( אפילו עם הפירסומות ) . אפילו הפירסומות של שקל וחצי היו הרבה יותר יפות מאשר הפירסומות של הרדיו החוקי . אני זוכר שהיו בתחנות הרידו הפיראטי הרבה תוכניות של שנות ה-80' עם להיטים שהמון שנים לא שמעו עליהם . ברדיו גל הייתה כל לילה מ- 20:00 עד 24:00 תוכנית של להיטי שנות ה-80' עם DJ רועי בריזמן . לפניו הייתה תוכנית של שנות ה-80' עם DJ אושי לוי שהיה גם מדבר עם מאזינים ומחלק להם פרסים אני זוכר שבהתחלה ב- 1993 היייתה תחנת הרדיו הפיראטית רדיו חוף ששידרה מחוף בת-ים

וואי אחי , כמה שאתה צודק ../images/Emo45.gif

נכון , שמתי לב ש-רוב הזמרים של האיטלו בשנות ה-80' היו זמרים גרמנים . כמו להקת MODERN TALKING לכן אחר כך בשנות ה-90' המוזיקה שהחליפה את האיטלו קראו לה : EURO DANCE שמתי לב שאחרי המילניום בשנת 2000 הרבה רוסים שומעים מוזיקה אלקטרונית , הם גם מגיעים עם המכונית לאיזה חניון ושמים מוזיקה בפול ווליום . ומתחילים לרקוד עם הבנות שלהם שם . אני זוכר ש-פעם גם שידרו בערוץ הרוסי בכבלים כל לילה שירי דיסקו במשך כל הלילה ואנשים היו בוחרים שירים עם SMS

sandbird4

New member
קצת סדר בסלט שעשית

האיטלו המקורי התחיל בצפון איטליה בשנים 1982 עד 1987 בהשפעת הדיסקו של שנות ה-70 והמוזיקה האלקטרונית של אותה תקופה. המוזיקה הזאת לא נקראה אז איטלו דיסקו אבל היא המוזיקה שממנה התפתחו גם ה-SPACE SYNTH וגם האלקטרו. לקראת סוף התקופה התחיל ה-HOUSE על כל הסוגים שלו וזה דחק החוצה את האיטלו המקורי. המפיקים והאומנים של האיטלו עברו ל-ITALO DANCE המהיר יותר שהפך לסיגנון ה-EUROBEAT העוד יותר מהיר שמצליח מאוד עד היום רק ביפן לא בגלל המוזיקה אלה בגלל שליטה מוחלטת של AVEX היפנית על הסיגנון. המוזיקה מיוצרת באיטליה, שזה אומר שכל המפיקים והזמרים הם איטלקים וגם ההקלטות נעשות באיטליה אבל המוזיקה נמכרת רק ביפן. ה-AVEX האלה לא נותנים למפיקים האיטלקים להפיץ את זה מחוץ ליפן למרות שיש לזה שוק גם מחוץ ליפן. במקביל האיטלו הצליח באסיה, במזרח אירופה וגם במערב אירופה והתחילו לחקות את הסיגנון במקומות אחרים. לקראת סוף עידן האיטלו דיסקו האיטלקי הגרמנים יצרו סאונד משלהם והוא הצליח יותר בארץ. בארץ קראו לזה יורופופ (למי שאהב) או יורו-טראש (למי שאהב אבל התביש להגיד שהוא אוהב את זה). בחו"ל היה לסיגנון הזה מלא שמות אבל אני אהבתי את השם EURO DISCO. כמו ה-ITALO DISCO באיטליה שהפך ל-ITALO DANCE אז גם בגרמניה של שנות ה-90 אותם מפיקים ואומנים עברו ל-EURO DANCE. חוץ מזה היה את האיטלו הספרדי, האיטלו היווני והגירסה האמריקאית - HIGH ENERGY.

למעלה