אולי אתם תוכלו לעזור לי...

ערנארן

New member
אולי אתם תוכלו לעזור לי...

אני דיי מתבייש בעצמי על זה שהגעתי למצב הזה אבל אני חייב לשתף מישהו בזה. אני חייל בן 20 ואני מכור לסקס עם זונות אני לא שכבתי עם אף אחת אחרת חוץ מזונה ואני מרגיש כל כך רע עם זה אחרי שאני הולך הביתה אחרי זה אבל יש איזה משהו שדוחף אותי לשם כל פעם מחדש ואני לא יודע מה לעשות אני מרגיש שעולמי הולך להחרב עליי

ערנארן

אני לא יודעת אם אוכל לעזור לך אני רק יכולה לומר לך שגם אני הייתי מכורה לסקס לא לסקס עם זונות אבל לסקס מזדמן... זה היה נורא - תודה לאל שזה מאחורי - יש לי 7 שנות נקיון בעזרת התוכנית של שנים עשר הצעדים. אין לך מה להתבייש זו התמכרות כמו כל התמכרות אחרת העניין שאני לא יודעת לאן להפנות אותך והלוואי שמישהו אחר כאן ידע אני רק יכולה לומר שהפיתרון לכל ההתמכרויות שאני מכירה (ואני אישית מכירה כמה...) הפיתרון הוא שנים עשר הצעדים והתשובה נימצאת בקבוצות לא יודעת אם יש קבוצות של מכורים לסקס - אני מאמינה שכן אבל אם לא אז קבוצות קוד"א גם יקבלו אותך בברכה ומקווה שמישהו כאן ידע לתת לך פרטים בכל מקרה תמשיך לבוא אלנו ומכאן אולי תיעזר שולחת לך המון אהבה והמון קבלה עצמית זה לא כל כך נורא כמו שזה מרגיש כן, צריך לטפל אבל כדי לטפל, צריך קודם לקבל את עצמך ולהבין שבכל זאת זה מעשה מאוד מאוד אנושי וכניראה עונה לך על איזה שהוא צורך או כאב שיש לך... המון המון אהבה

ערנארן

New member
תודה לכולכם

אתם נשמות טובות! ואני מאחל לכם את כל הטוב שבעולם!!!

אז כמו שאמרתי

קוד"א יקבלו אותך בשימחה הם זקוקים לחברים חדשים ותתקבל בהמון אהבה הקבוצה לא כל כך משנה.... שם הקבוצה משנה לעבוד צעדים אני לא יודעת מאיזה איזור אתה אבל לפי מיטב ידיעתי יש קוד"א בתל אביב יש בחולון יש בירושלים ויש בחיפה ואולי יש בעוד מקומות שאני לא יודעת עליהם... אני אישית עבדתי על שתי ההתמכריות שלי בקוד"א ההתמכרות לסקס מזדמן וההתמכרות לסמים קלים על שניהם עבדתי בקוד"א NA לא התאים לי כי לא באתי מהקטע של שימוש בסמים יותר מסיביים לא הכרתי את האוכלוסיה הזאת ולא הזדהיתי איתה אצלי הקטע של הסמים היה בתוך המישפחה... ובידידים הכי קרובים כך שקוד"א שמטפלת בכל סוגי התלות מאוד התאימה לי תלות יתר באנשים תלות יתר בהתנהגויות מסויימות תלות יתר במצבים תלות יתר בחומרים אהבה

התמכרות לסקס בעד תשלום

לדעתי הוא הרצון שלנו למין ולא לחוות את רגש האהבה. מה קורה בסקס עם זונה חוץ מפורקן ותשלום עבור זה? אולי הבחור חושש מקשר של אהבה ואולי מפגיעות רגשית. כדאי שתסתכל בעברך. מה נחסם.

גבר יקר, שותף, - ברוך הבא../images/Emo140.gif

כמו שתבין, הרבה להוסיף לדברי חברי - אין לי. אומר רק דבר אחד - חשוב מאוד לדעתי: השלך את הבושה ממך והלאה. ביישנים לא למדים. ביישנים לא משנים. אין לך במה להתבייש. ישנם אירועים בחיינו המביאים אותנו להתנהגויות כאלה או אחרות. החוכמה, הבגרות, האומץ - הוא לדעת שיש מה לשנות, שרצוי לשנות, שאפשר לשנות. ואת אלה הדברים אתה ממש, אבל ממש עושה. אינך נשמע חסר כוח או בטחון. אתה הוא זה היכול לדעת ולענות לשאלה הכמעט הכי חשובה: מדוע אני, עם כל מה שיש בי, מרגיש מורך או חובה לשלם עבור דבר מה המגיע לי בזכות? מדוע אני חייב להיות מושפל בגלל צורך טבעי שיש לכל גבר בגילי? מדוע מחשבה על עינוג גורמת לי לתחושה שקודם עלי להענש? באיזה שהוא מקום, אצלך, בפנים..קיימות התשובות לשאלות האלה. לא הבושה תוציאם ממך. רק אתה, עם הנשמה היתרה והאוהבת. אנחנו כאן, תמיד נהיה כאן, והאמן לי, כל מי שתפנה אליו מבטך, יש לו שקית קטנה אותה הוא נושא על גבו - ויש בה עשרות שאלות דומות. לעומתך, לא לכולם היושר, הכנות, האומץ - לשאול את השאלות ולנסות לקבל תשובות. שמחה שבאת. מקווה שתרגיש טוב יותר עם עצמך לכשתהיינה לך התשובות. שמור עלי, עלינו, ובעיקר על עצמך.

למעלה