אולי אתם תוכלו לעזור

Men 007

New member
אולי אתם תוכלו לעזור

איפה שאני לא מצליח, ניכנסתי לבלוג של ילדה שחולה ,אני לא כל כך בטוח שבסרטן, אבל נישמע שהיא פוחדת והרימה ידיים אולי מישהו ממכם ידע יותר לתת את המילים ולאגיד מה שצריך, כי אני לא מצליח למצוא מילים, רק רחמים -מהסיבה הפשוטה שלא הייתי במקום הזה של מחלה ופחד צירפתי את הלינק לבלוג...ואם יש מישהו שיכול לאגיד לי מה אומרים במצבים כאלו. תודה . ורק בריאות http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=424126

דגנילי

New member
אפילו בלי להיכנס לבלוג של הילדה...

אתה לא צריך להיות במקום הזה כדי להגיד משו.. וגם אין צורך לשאול מישהו שנמצא במקום הזה.. והיא גם לא חייבת להיות חולה בסרטן..אולי זה משהו אחר שמעיק עליה. קראת משו, צבט לך בלב.. תגיב ותכתוב לה מה שבליבך, (ולא מה "שצריך" להגיד". מה שאתה מרגיש!

yiska11

New member
ואני איתכן...

גם אם אתה ממש לא יודע מה לאמר , תגיד לה שאתה לא יודע מה אומרים במצבים כאלה.אבל אתה מוכן להקשיב ושאתה מזדהה איתה. זה תמיד עוזר

Men 007

New member
הבנתי משהו

שכנירא לא היא שזקוקה לעצה ועידוד, אני הוא זה שיותר בדיכאון וצריך עזרה ממנה (ואותי רק פיטרו מהעבודה), הקשבתי לכם אתם צודקים, לדבר ולכתוב את מה שבלב הכי טוב תכנו, הילדה הזאתי אופטימית,שלא יאומן היא כותבת יפה, ועזרה לי להכניס את הבעיות שלי למקום הנכון תודה לכל מי שהגיב

Men 007

New member
גם אני

זה מדביק אותך באופטימיות אבל תגיבי לה שאהבת , לא לי...

ihovav

New member
התכוונתי דווקא

ששמחתי לקרוא את ההודעה והתובנה שלך!

למעלה