אולי אתם תעזרו לי..

Dbiker

New member
אולי אתם תעזרו לי..

אני "מתכנן רכישה" של מחשב כף-יד. הידע המוקדם המוקדם שלי בתחום שואף ל-0 (עד כמה ש-0 יכול לשאוף לעצמו..), בואו נגיד שאת ההבדלים בין פאלם לפוקט-PC לא אני המקור המוסמך למנות, בלשון המעטה. בכל מקרה, אני מחפש כלי עזר לארגון עצמי שיכיל: מפות/יומנים/מערכת-שעות/ספר-טלפונים/דפי-טיוטה/ועוד אופציות בסיגנון (לא תיכנות וכאלה). אני חושב לרכוש פאלם אבל אולי "תאירו את עיניי" ואבחר בחלופה נעימה יותר אם יש את נפשכם לסייע בידי, אנא תפרטו כמה שיותר. ככה אני לא אבין כמה שפחות.. בתודה מראש: "הצעיר"

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

טוב אני יכתוב את היתרונות והחסרונות של על מערכת ואת הההמלצה שלי... חסרונות pocket pc לעומת palm -העברית בpalm הרבה הרבה יותר טובה! העברית בpocket pc אפילו די גרועה... - בטרייה חלשה מאוד לעומת הפאלם... יתרונות pocket pc לעומת הpalm -מסך טוב יותר... - מולטימדיה ברמה גבוהה -ריבוי משימות. המלצה שלי! אם הדרישות שכתבה אני מציע לך ללכת על palm... כי פאלם בעצם זה יומן משוכלל (מה שאתה צריך) לעמות pocket pc שזה ממש ממש מחשב קטן...

ron20

New member
תיקון קטנטן...../images/Emo62.gif

חיי הסוללה ... חיי הסוללה היו משמעותית יותר ארוכים יותר בפאלם עד שהיגיעו הפאלמים עם המסכים האיכותיים (M505 ומעלה). מי שיעבוד עם M515 ובתאורת מסך מלאה, לא יקבל יותר זמן עבודה בהתייחס ל pocket pc ממוצע (יום וחצי-יומים). אם תעבוד בipaq שלך ללא תאורת מסך תתחיל לחזור לימי הפאלם הטובים, אבל מי רוצה לעבוד בלי תאורה...

guylevy

New member
וזו הסיבה שמכרתי את ה-515 שלי

ועברתי ל IPAQ ( אם כבר חיי סוללה קצרים - אז למה לא להנות מהם...
)

0uTl0oK

New member
חבל שאתה לא שואל בפורום של הפאלם

גם לנו יש מה להמליץ!!! (מה המצב CASTRO??) טוב כיום למכשירי הפאלם יש את המסך הטוב ביותר (ול1 ספציפי במיוחד הNR של סוני שהוא פאלם ועולה על היחולות של פוקט, וישנם מכשירים אחרים עם רזולוציה קצת יותר גבוה משל הפוקט) סוללה אין מה להשוות!!! פאלם לוקח בקלות אני לא אומר רק על פאלם שהם טובים אבל לפאלם יש יותר ישומים להתקנה ויותר זולים, הפוקט כבד יותר (מצד של משקל וגם של עלות!!!) אני חושב שאם מה שאתה אמרתה לגבי הצרכים שלך יספיק לך פאלם ובעתיד אחרי שהידע וההבנה שלך ישתפרו בנושא תחליט מה הצעד הבא OUTLOOK

למעלה