אולי אתם תעזרו ?

ani1969

New member
אולי אתם תעזרו ?

אישתי ואני ביחד כבר כמעט 20 שנה, הקשר ביננו מדהים, מבחינה מינית על הפנים, היא אומרת שהיא אף פעם לא זקוקה למין, או שהיא אינה רוצה אבל באופן כללי אין לה שום צורך במין? האם יכול להיות דבר כזה ? היא נהנית רק ממין אוראלי אבל גם אותו היא לא רוצה אלא רק אם אני מוביל לעניין, אם אני לא מוביל יחסי מין, יכולים לעבור חודש חודשיים ואפילו יותר ללא יחסי מין ולה זה בכלל לא מפריע !!! מה לעשות? קניתי לה גם כל מיני ויבראטורים שתנסה ותהנה אולי תרצה עוד ! אבל היא לא רוצה לנסות היא ניסתה פעם או פעמיים בשנתיים נראה לכם הגיוני? יכול להיות שהיא לא מעוניינת במין ? האם זה יתכן דבר כזה ? אני מוכן לעשות כל דבר רק שהיא תהנה תודה.

אנחנו צריכים הרבה יותר פרטים

בני כמה אתם? האם יש לכם ילדים ובני כמה הם? ממתי יש לכם את הבעיה הזו ואיך היא התחילה ומתי? מה הנסיון המיני של שניכם לפני הקשר שלכם? האם משהו מכם או שניכם חולים באיזה מחלה או לוקחים תרופות - אם כן איזה וממתי? האם עברתם משברי חיים ואם כן מתי ומה?

ani1969

New member
לא אנחנו לא חולים לא נוטלים תרופות

תודה על התגובה המהירה, שנינו בשנות השלושים לחיינו ויש לנו שלוש ילדים, הבעייה היתה מאז ומעולם, שנינו איננו חולים ונו לא נוטלים שום תרופות. לא עברנו שום משברים בחיים אבל מה לעשות ?

למעלה