אולי אתם תענול י....

רפי2002

New member
אולי אתם תענול י....

שאלתי בפורום ארץ ישראל השלמה....את השאלה הבאה....לא קיבלתי תשובה.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=299&msgid=2257104 ומי שרוצה....כאן העתק הדברים....: אתמול קראתי שתושבי אלי סיני מתכוונים לפנות את היישוב בגלל שאיזו מגדת עתיות צופה שם פיגוע גדול... תסכימו איתי ששמעון פרס וחבריו השמאלנים תרמו יותר למדינת ישראל מאשר אותה מגדת עתידות....תסכימו איתי שהם יותר חכמים, יותר מביני עניין.... אז למה כשהם אומרים שעצם הישיבה שלהם שם מסכנת אותם....ואת בוא השלום, הם פשוט מתעלמים....וכשאיזו מגדת עתידות אומרת....אז הם מתתכונים לברוח? אני לא מבין!!!!!!

תשאל שאלות מבוססות, ותקבל תשובות

קראת שתושבי אלי סיני מתכוונים לפנות? איפה בדיוק? ואולי תספר לי מי התושבים שעזבו? אם תביא לי שמות ומספרים של התושבים שעזבו, אני מבטיח להתייחס. אם לא, זה מעיד שבסכ"ה באת לקנטר ולהציק. לכאלה אני לא עונה- ראה את המקרה של אד.

אתה רואה, עכשיו אני יכול להתייחס

1. אני שמח לראות שאתה מאמין לכל מה שכתוב באינטרנט ובעיתונים. אני מקווה שאתה מאמין באותה מידה למה שכתוב באתר ליכוד1. צריך להיות עכבי, אתה יודע... 2. גם אם הכתבה נכונה (אני בטוח שלא), מדובר על חשש לעזיבה. כשתהיה הכתבה על אלה שעזבו, תפרסם אותה כאן ונדבר. אין טעם לדון ב"דברים בעלמא". 3. ולמרות הכל, כיוון שאתה כ"כ נחמד, ומגיע לכאן רק כשלא עונים לך במקומות אחרים (זה בציניות כמובן. אני מצפה ממך לבוא לכאן יותר), הנה התשובה: המגדת עתידות הזאת צדקה באופן מדויק בעבר, לכן יש שמאמינים לה. עכשיו בוא נביט על פרס: אמר לא להפציץ את הכור הגרעיני העיראקי; הבטיח מזרח תיכון חדש וקיבל אוטובוסים מתפוצצים; הצהיר שינצח בבחירות 5 פעמים ותמיד טעה לחלוטין. אני אכן מעדיף להאמין לכל מגדת עתידות שהיא, אפילו כזו שטועה מדי פעם, ולא לאדם שתחזיותיו המוטעות היו עלולות להביא להשמדת ישראל בפצצת אטום עיראקית.

רפי2002

New member
תראה....

אז נלך...לפי סדר הנקודות שלך...שאני לא יפספס אף נקודה... :) 1. קודם כל, אני שמח לראות שאתה שמח...במצב שלנו (מדינת ישראל) זה כבר דבר טוב...
דבר שני....אין טעם להתיחס לאינטרנט, כי זה הופיע בעיתון, וכיום בעזרת הטכנולוגייה המתקדמת שלנו, רב העיתונים מופיעים גם באינטרנט...ראה דוגמה: www.maariv.co.il www.ynet.co.il www.haarez.co.il ואם אני מאמין לעיתונים? כן, אין הרבה ברירות, למי אני יאמין לחכים?? וחוץ מזה, בכתבה מצוטט יושב ראש (או איך שלא קוריאם לתפקיד הזה) של היישוב, והוא מאשר את הדברים ואף מציין שמשפחתו מתכוונת לעזוב.... 2. אותי לימדו, שעדיף לדון כשעוד אפשר לשנות, ולא אחרי.... 3. אני נכנס לפורום שלכם...אבל הפסקתי כי אתם דני פה יותר מדיי באתר של הליכוד.... אמממ....אני לא בטוח, אבל פרס היה בעד הפפצת הכור בעיראק, אבל אני לא סגור על עצמי.... בלי שום קשר, חבלמאוד שככה מעריכים אדם משכמו ומעלה בארץ....מענין שבעולם הוא זוכה להערכה רבה....ואפילו אצל ידידך אריק, הוא זוכר להערכה רבה, אחרת למה שייתן לו את משרד החוץ?

אד

New member
שרון אכן מסתתר מאחורי פרס../images/Emo11.gif

אחי!אתה נוגע בנקודות רגישות של הימין. פרס הוא אכן החיפוי של שרון,אי אפשר לתאר היכן היינו ללא פרס עים שרון לבד.שרון ממשיך להיסתתר מאחורי פרס,כי הוא פוחד מליברמן,אילון ונתניהו. פרס מנהל משא ומתן בשמו של שרון להפסקת אש,שרון מכחיש ויום לאחר מכן מאשר.ללא פרס שרון מזמן היה מכניס אותנו לבוץ חדש של כיבוש הרפתקני. פרס הוא נכס למדינת ישראל,שרון יודע זאת ועושה בו שימוש לטובת השלום שהוא לא מסוגל להביא לעם. זה הזמן לחיות בשלום

רפי2002

New member
רק רציתי לדעת....

אם אתם לא עונים, כי אתם מסכימים עם דבריי...ואין לכם פשוט מה להוסיף לדבריי.... או שאתם חושבים שדבריי הם שטויות, ואתם לא טורחים אפילו להגיב...ואז, אני מבקש ממכם, אנא, הסבירו לי איפה אני טועה...

לא שמתי לב... מצטער...

1. אני יודע שזה הופיע בעיתון. גם אני מאמין לעיתונים, אבל לא תמיד (ואנא, אל תחזיר לי תשובה: אתה מאמין מתי שנח לך. זה ממש לא כך). הכתבה הזו אינה מעוררת אמון. 2. מי שמעלה כל הזמן את עניין אתר הליכוד זה ידידנו אד. הייתי שמח מאוד אם היו פה יותר אנשים כמוך, ששואלים שאלות עניניות, ופחות אנשים כמוהו, שרק זורקים סיסמאות. 3. פרס היה נגד הפצצת הכור, וכתב על זה מכתב לבגין. הוא עצמו הודה בזה. זה נכון, באחריות. תחסוך לי להביא לך ראיות. 4. אני מעריך את פרס מאוד, וצינתי זאת כמה פעמים בפורום. האדם אחראי לכמה מהדברים הטובים שקרו במדינת ישראל, אך זה בתקופה שעוד פסל מכל וכל מדינה פלשתינאית. החל מ-1977 הוא החל להידרדר. כל פועלו ובתחזיותיו בנושא הפלשתינאי היו כישלון גמור. לכן בתחום זה אין לי כוונה להאמין לאף תחזית שלו. בנושאים אחרים? אולי. 5. שרון נתן לפרס את משרד החוץ כדי שיתן לו לגיטימציה בעיני השמאל ובעולם. זה עובד, ככה שמבחינתו הוא עשה עסק טוב.

רפי2002

New member
אין צורך להצטער..פשוט תהיתי..:)

1. עזוב את העיתון, הוא צוטט בעיתון....כלומר זה ככה!!! תחשבו כאילו שמעת אותו אומר את זה ברדיו (אני מתכוון ליו´´ר היישוב...). 4. גלשנו לנושא הלא עיקרי....ושאני לא יכול להתווכח עליו, כי כל אדם ודעתו. אני נתתי את פרס רק כדוגמה, אבל התכוונתי לכל אנשי השמאל שאומרים שההתנחלויות הורגות אותנו...לא רק לפרס... 5. צודק... עדיין לא הבנתי למה אנשים מאמינים יותר לאסטרולוגית ...מאשר לאנשים חכמים....ואם תרשה לי לציין, גם אתה לא נראה לי כל כך מבין... :)

הסברתי לך- אסביר שוב

האסטרולוגית דייקה פעמיים. לכן אנשים מאמינים לה. זה די טבעי בהתחשב במה שעבר עליהם. שמעון פרס והשמאל טעו עשרות פעמים ב-20 השנה האחרונות. לכן אף אחד לא מאמין להם. עכשיו אני רוצה להציג לך שאלה: הרי כל הנבואות השחורות של הימין לגבי הסכם אוסלו התגשמו. הוכח שהם צדקו לחלוטין, ואילו אנשי השמאל, שטענו שהימין סתם מפחיד את העם, הוכח שהם טעו לחלוטין. אז למה השמאל לא מאמין למה שאומרים אנשי הימין עכשיו לגבי העתיד? הרי מי שצדק, יש סבירות טובה שיצדק שוב, ולהפך? מצפה לתגובתך. רק אל תגיד לי שהימין לא צדק לגבי הסכם אוסלו. איאלץ לצרף לך כמה תמונות של פגזי מרגמות וחלקי גופות, ואת זה אני לא רוצה לעשות.

רפי2002

New member
יאאאאאאאאאאאאו

עצבנת אותי!!!!!!
מה זה תצטרך לצרף כמה תמונות של פגזי מרגמות וחלקי גופות?????? מה אתה רוצה להגיד בזה??????????? אני לא יכול להביא לך תמונות מזוויעות כאלה מימיהם של נתניהו ושרון???? ושלא תעז להאשים את השמאל בכל הפיגועים האלה!!!!!!!! ועכשיו, לשאר המכתב.... אני לא יכול להתייחס למשפטים: "כל הנבואות השחורות של הימין לגבי הסכם אוסלו התגשמו" או כל הנבואות השחורות של הימין לגבי הסכם אוסלו התגשמו"... מה זאת אומרת......נתניהו לא הלך לפי הסכמי אוסלו???? אלה משפטים כוללים מדיי, ופשטניים מדיי...ואני יכול להבין מדברייך שכבר הספדת את ההסכמים....אז אני אומר לך, מוקדם מדיי להספיד אותם!! לפני כל עלייה חייבת להיות ירידה, וההפך....
ובקשר לשאללץ, בהחלט, מי שצדק, יש סבירות טובה שיצדק שוב, השאלה מי צדק?

אתה יכול, אבל הרבה פחות

1. מתקופת נתניהו- הרבה הרבה פחות. את המספרים כבר הבאתי- מהאתר של משרד החוץ. מתקופת שרון- לא פחות ואולי יותר. לכן אני לא חוסך ממנו את ביקורתי. ועדיין, הוא שקול למי שמנסה לרפא סרטן ונכשל, אל מול שהכניס את התאים הסרטניים לגוף האדם בכח, למרות כל האזהרות. 2. להאשים את השמאל? ועוד איך. מי שנתן לפלשתינאים רובים אחראי למותם של אלה שנהרגו מהרובים האלה. מי שיצא מעריהם ואיפשר להם להכניס חומר נפץ בלי הגבלה במכוניות האח"מים, אחראי למותם של אלה שנרצחו ע"י חומר הנפץ הזה. 3. נתניהו הלך לפי הסכמי אוסלו כי הוא דמוקרט, ויש רציפות ממשלתית. אך הוא מיזער בצורה משמעותית את נזקיהם, ובכלל זה את הפיגועים. 3. נבואות שהתגשמו: מרגמות מעזה, פיגועי התאבדות בערים- את כל זה ניבאנו וצדקנו. 4. אם ברק, שהציע לפלשתינאים 97% ואת ירושלים מהשטח הספיד את ההסכמים, אז זה מספיק טוב גם בשבילי. באוסלו אין עליות וירידות. יש רק ירידות ועוד ירידות, כשבאמצע הפוגות קצרות לקראת יריה נוספת.

רפי2002

New member
אני לא יודע משרד החוץ, משרד השמוץ..

היה לפני כמה זמן באחד מכלי התקשורת (לא זוכר איפה...) את כל פעולות הטרור שקרו בזמנו של נתניהו......ותאמין לי, הם רבים.... חבל שאני לא מוצא את המקור...... 2. זה די פתאתטי להאשים את השמאל בכל המצב, ובמיוחד בגלל כלי הנשק.... בוא אני יזכיר לך כמה דברים, שאני פתאום נזכרתי: א. לפני כמה ימים בעיתון על קצין שסחר לפלשתינאים כלי נשק.... ב. על אנייה מאחת ארצות ערב שהעבירה לערבים נשק.... אז תפסיקו להאשים בכל דבר את השמאל.... 3. נגיד שאתה צודק....אני פשוט לא זוכר את הימין אומר את זה....אבל אני גם לא יכול להגיד לך שהם לא אמרו, כי אני פשוט א זוכר.... וברק....כבר אמרתי, עשה טעות...בנאומו האחרון, ואני לא כזה שולל את האפשרות שהוא נאם כדי "להכניס" לפרס..... המשך יום נעים.....ולמה רק אתה עונה כל פעם....? אתה שואל שאלות קשות מדיי... :)

הנה המקור

מצורף לינק לתגובה ששלחתי לאד כשטען שאצל נתניהו היו יותר פיגועים. בתגובה יש לינק לרשימה של משרד החוץ. זה שאצל נתניהו היו פיגועים- בוודאי. פיגועים היו מאז ראשית הציונות. השאלה היא כמה: הנתנוים מוכיחים: מאז אוסלו- הרבה יותר (על זה אני מקווה שאין לנו חילוקי דיעות. יש גבול לכל תעלול), להוציא תקופת נתניהו.

רפי2002

New member
תראה...גם לפי המקור שלך....

עדיין מוכי את צדקתי..... מהסיבה הפשוטה.... בין השנים 1993 ח1996 בשליטתו של המשאל....היו כ60 ארועי טרור.... בין השנים 1996 (ספטמבר)- 1999 שלטונו של נתניהו היו כ30 ארועי טרור.... אז ככה, אמנם בשלטונו של השמאל היו פי 2 פיגועים... אבל השמאל גם היה יותר זמן בשלטון.... נתניהו היה קצת יותר משנתיים...ואילו השמאל היו בשלטון יותר משלוש שנים... קח לדוגמא משחק כדורגל... ב20 הדקות הראושונות.....התוצאה היא 0-0. בדקה ה90 התוצאה היא 1-0 משער שהובקע בדקה ה69... מה זה אומר? שעד הדקה ה69 היה המשחק גרוע, ומ69 היה המשחק מצויין.... לא...זה אומר שלקבוצה לקח פשוט יותר זמן להבקיע.... אממ....מטאפורה לא כל כך טובה...מקווה שהבנת... :) מה שאני רוצה לההגיד זה שהשמאל היה יותר זמן בשלטון, מאשר נתניהו, וזאת הסיבה שהיו אצלו גם יותר פיגועים.... אתה יודע מה, נגיד ואתה צודק, ואצל נתניהו היו פחות פיגועים.... בוא אני יגיד לך משהו....נתניהו לא דיכא את הפיגועים (כי הוא כאמור לא קוסם) הוא בסך הכל דחה אותם.....

byron

New member
אנחנו לא מאשימים את השמאל

בפיגועים. חס וחלילה שנעשה את זה. לי אישית ברור שכולנו ישראלים ומחפשים פתרון שיביא שקט לעתיד. מה שכן אנחנו מאשימים זה בכך שהשמאל הישראלי מפנה צד עיוור לפלשטינאים ומגן עליהם ועל מעשיהם הרעים. אני מחפש שמאלן שיודה כי הערבים שונאים אותנו. ולא אני לא מאמין ל"משאל" שמצא ש"רב" הפלשטינאים רוצים שלום. מספיק שרבע מהם היו מאמינים בכך והטבח ברנלה לא היה מתרחש כפי שהתרחש. תבין לא יהיה שלום אמיתי. כמו שאין שלום אמיתי עם מצריים גם אחרי למעלה מעשרים שנה. הייתי שם טיילתי שם אני מדבר ערבית שוטפת ודיברתי איתם. הם נחמדים כלפי התיירים הישראלים עד גבול מסוים. רק ביטחון ורווחה לשני הצדדים יוביל לשלום אמת. ואני דואג קודם לצד שלי כי זה יוביל לביטחון ורווחה גם לצד השני

גם אתה מעוות את העובדות?

1. תראה ידידי. אם יש דבר שאני באמת לא אוהב, זה אנשים שלא מסוגלים להודות בצידקתם של אחרים, ומעוותים את העובדות בשביל להוכיח את זה. אני בטוח שלא לזה התכוונת, אבל זה מה שעשית. 2. קודם כל, מספר הפיגועים לא מעניין אותי. מצידי שיהיו 100 פיגועים עם הרוג אחד (חס וחלילה, רק לשם הדוגמא), ולא 10 פיגועים עם 30. למה? כי גם עצמת הפיגוע קובעת. אתה מתעלם מזה לחלוטין. גם לפני אוסלו היו פיגועים, אבל מחיר הדמים היה 1-2 הרוגים בד"כ לכל פיגוע, להוציא יוצאים מן הכלל. לפיכך חישבתי לך בדיוק את ממוצע ההרוגים, שמוכיח 75% הרוגים פחות אצל נתניהו. אבל אתה התעלמת ממנו במופגן. 3. לעיין הזמנים- נתניהו היה בשלטוןמיוני 1996 עד יוני 1999. בדיוק 3 שנים ולא שום שנתיים וקצת. לעומת זאת, מספטמבר 1993 עד יוני 1996 עברו פחות מ-3 שנים. כלומר: פחות מתקופת נתניהו. את מה שהיה לפני אוסלו אני אכן לא סופר. 4. נתניהו דחה, נתניהו הצליח בגלל ערפאת- לא מעניין אותי. אני רוצה לשמוע דבר אחד: "אצל נתניהו היו הרבה פחות פיגועים". זהו. עובדה. כל השאר- ניתוחים, הערכות ושאר ירקות. מצידי שזה ינבע מזה שאלהים אוהב אותו. פחות הרוגים? מספיק טוב בשבילי.

רפי2002

New member
אין ספק....

אצל נתניהו היו הרבה פחות פיגועים.... :) אבל מה שאמרת זה שטויות....בקשר לזה שלא אכפת לך מס´ הפיגעים אלה ההרוגים....כי תרשה לי להגיד לך....שכמה שנתניהו גדול, אם אחמד מפקשש בלפוצץ אוטובוס, זה לא בגלל הקסם של נתניהו...זה בגלל שהוא ערבי :)....סתם....זה בגלל שהתפקשש לו משהו, נכון? אבל הוא ניסה לבצע פיגוע...... בכל מקרה, בקשר לשנים, אני לא בדיוק זוכר...היתי קטן...:) אבל אני סומך עלייך.... ובקשר לדבר האחרון...שוב טעית, כי מה זה משנה לך אם הבן אדם נהרג היום או מחר, בסוף הוא ייהרג.... וזה מה שביבי עשה, הוא דחה את הפיגועים, לא דיכא אותם..... ובברכת עוד שבוע טוב, אני כאן מסיים את הודעותי.....

אד

New member
רפי2002-המקור מעריב

ואכן אחי,אתה צודק במיליון אחוז לצערי. רק ביטחון יביא שלום

למעלה