אולי אתן הבנות תוכלו לעזור לי PLZ..

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
אולי אתן הבנות תוכלו לעזור לי PLZ..

יש לי שאלה בקשר לשיער שלי.... אני רוצה להאריך את השיער, ואם אני שם צ'ל אז השיער נהרס מבחינת הרס לא מבחינה של כיעור.... (השיער יוצא יפה, כאילו.. אני מסרק אותו אחורה, וככה אני אוהב.... ויפה לי ולדעת רבים) אני רוצה לשים חומר מסויים שיראה שהשיער רטוב, ושיהיה נעים להעביר בו אצבעות.... כאילו עכשיו יצאתי מהמקלחת.... אני מקווה שהבנתן את כוונתי. אם יש דבר כזה אז השם של המוצר, סוג, חברה (פירמה) טובה... כל דבר יעזור, מאיפה ניתן לרכוש אותו.... תודה לעוזרים אני באמת לא מבין בתחום הזה אני רוצה שתבינו איזה סוג השיער שלי שיהיה לכן קל לעזור ולהחליט. אם אני לא שם בכלל ג'ל בשיער, ומשאיר אותו מסורק אחרי המקלחת אז הוא מתנפח יוצא כמו תספורת אפרו אם אני שם ג'ל ואני מסרק אותו אז הוא נשאר צמוד על הראש (מצטער על הדוגמא אבל... זוכרות את התסרוקת של "שינדלר" מהסרט "רשימת שינדלר" ? ככה השיער שלי ניראה עם צ'ל קבלו תמונה לתזכורת --->) חשבתי שאולי המידע הזה יעזור לכם לגבש דעה.... שמעתי על ווקס... אבל אני לא יודע אם המראה של השיער יישאר כמו שאני ישים ג'ל או שיהיה לי נפוח כמו אפרו כמו שציינתי אני לא מבין בכלל בתחום הזה, טמבל מושלם !!! ותראו עד כמה זה חשוב לי שחיפשתי תמונה של שינדלר באינטרנט... אני רוצה שזה ישאר כמו השיער של שינדלר, אם מראה רטוב, אבל שיהיה נעים להעביר בו אצבעות של ידיים תודה תודה תודה לכל העוזרות

LCA

New member
../images/Emo6.gif

תפנה לפורום "יופי וטיפוח אישי"... אולי שם יכולו לעזור לך... בהצלחה!

niva99

New member
נו טוב ,נעשה לך מערוף קטן..........

WELLA BALZAM מכיל ווקס פירות טיבעי לברק וןהגנה לשיער זהו קרם הזנה ללא שטיפה LEAVE - IN CREAM היה לנו כאן יעוץ שבינו לבינה ועוד כל כיוצא בזה. בכזאת שאלה טרם ניתקלנו. בקרוב נפתח בנוסף לפינת הטיפוח היומית גם פינת השקעות - "זה כדאי". סיסמתנו:"לפורום מה נשים רוצות פנית -לא טעית".

popp

New member
באמת מעניין איזה חלק הצחיק אותכן../images/Emo13.gif

אם אפשר לצוטט את הקטע המובחר אשמח לראותו. ותודה רבה למי שענה ברצינות ועזר לי בתחום הזה.

Vdrums

New member
השאלה הצחיקה לא יותר.

והתמונה ששמת בשביל להמחיש בכלל הרסה אותי

LCA

New member
מה שאותי הצחיק

זה לא מה שכתבת אלא שכתבת את זה בפורום הזה...

popp

New member
אני בטוח שאתן הנשים מבינות בזה הרבה

יותר טוב ממני
וגם כתבתי בפורום "טיפוח יופי" ולא הכי עזרו , ועדיין אין לי תשובה חד משמעית
אני אלך לספר ואברר איתו את כל ההמלצות המון תודות על שיתוף העולה ואני מאוד שמח שגרמתי לכם לצחוק, זה תמיד עושה טוב על הלב שגורמים למישהו אחר לצחוק

Vdrums

New member
אבל מים מתייבשים... ואז

השיער חוזר להיות נפוח...

ghatto

New member
זה שאתה בור בתחום הזה

ממש ממש לא עושה אותך טמבל. בכל מקרה הנה עצה קלה ליישום - אל תחפוף עם שמפו ו/או מרכך יותר מפעם בשבוע.יש מצב אופטימלי שבו השיער מספיק מלוכלך כדי לא להתנפח.יש גם את המצב שבו השיער מלוכלך מידי - אין ברירה צריך לחפוף.רצוי לקחת אותו לשחות ואז קצת רוח (רכיבה על אופניים או אופנוע או סתם רוח) - זה כבר יסדר אותו בצורה מאוד נוחה.

גלי 34

New member
תשובה

אחרי החפיפה קודם כל תשים מסכה לשיער אחר כך תשים שמן סיליקון ואתה גם יכול להיכנס לאחת המספרות הטובות כדי שיעזרו לך לפי סוג השיער שלך

byby bar

New member
קרם לחות לשיער!!

אחרי חפיפה או אפילו על שיער יבש יש קרם לחות לשיער ללא חפיפה שמקנה לשיער ברק או מרא רטוב יש כל מיני סוגים. אתה יכול למצוא את זה בכול מקום עדיף בסופר פארם אני לא מציאה לך חברה מסוימת כי לפי דעתי כולם עושים את אותו האפקט. לדוגמא יש את של הוואי, קראמה,10,שוקי זיקרי ועוד.

דוVשה

New member
או ב-דיוק, קרם לחות, לכולם אותו אפק

ט. רק הרי שונה. זה הכל.

למעלה