אולי אתן מפסידות משהו טוב?

עקרב1966

New member
אולי אתן מפסידות משהו טוב?

כשאתן שומעות את המילים: מאהב, פרטנר לסקס – אזי מתחיל המבט להצטעף ולחלוחית אוחזת במקומות שונים בגופכן ואתן מדמיינות – מין אפולו שכזה גבוה, שרירי בעל גוף חלק ושחום לפעמים רכוב על סוס לבן, ולפעמים רק צופה אל השקיעה במבט מהורהר.
אז אני כבר רוצה להקדים ולומר שאני לא עונה לתיאור הנ"ל. הגורל וה-DNA שמחלקים לנו מאפיינים כאלו ואחרים לא תמיד עושים זאת בצדק. קחו למשל הגובה : 20 הס"מ שחסרים לי חולקו לכל מיני שחקני כדורסל מוכשרים יותר או פחות, בלורית השיער השופעת מפוזרת משום מה על הגוף ולא על הראש, את הפיגמנטים השחומים חילקו לאנשים שנולדו במקומות חמים "באירופה הרי תמיד מעונן" צחק ה-DNA. ויש גם כמה ק"ג מיותרים שהתיישבו עלי במקום ללכת לילדים רעבים באפריקה.
לעומת זאת בדברים אחרים אולי פחות בולטים ממבט ראשון, היה הגורל נדיב יותר – דמיון מיני פרוע ויצירתי, אצבעות ארוכות וחושניות שיודעות לענג, לשון לחה וחודרנית וכן גם איבר קטן שלא נרתע מאתגרים גדולים. אז גם אם ברגע הראשון תיפסל הסחורה – עם החותמת: חנון/לפלף, תמיד כדאי לעצור רגע ולחשוב על הכותרת שלעיל....ומי יודע אולי שווה לנסות?
להערות, תגובות וקבלת פרטים נוספים [email protected]

TyrionL

New member

בהצלחה אתה מקסים

מודעות עצמית מגדירה ומייחדת אותנו כבני אדם. יחד עם קצת בטחון ורצון היא יכולה להיות יתרון על פני כל התכונות החיצוניות (האבולוציוניות) כשלוקחים אותה למקומות הנכונים:)

למעלה