אולי בגלל

הדרומית

New member
אולי בגלל

אולי בגלל שאת כל כך אגרסיבית, אולי בגלל שאת נודניקית, אולי זה בגלל שאת חושבת שהכל מגיע לך, אולי זה בגלל שאני עדיין תחת חסותך, אולי זה בגלל שאת חייבת להתחרות בי. אולי זה בגלל שאת רק רוצה להוכיח לי שאת יותר שווה ממני. אולי זה בכלל בגלל שאת חסרת ביטחון עצמי. אולי זה בגלל שאת מפחדת שאני אקלקל לך את המוניטין שלך, המוניטין שאת עיצבת לעצמך. אולי בגלל שאת תמיד מעקמת פרצוף כשאני בסביבה שלך. אולי בגלל שאת לא מסוגלת להיות גאה בי על מה שאני. אולי בגלל שאת בכלל לא מעריכה אותי. את יודעת מה? כבר לא אכפת לי אם אכפת לך ממני, כבר לא אכפת לי מה תחשבי עליי, לא אכפת לי אם אני מאכזבת אותך או לא, כבר לא אכפת לי מכלום. אני רק רוצה לחיות את החיים שלי בשקט בלי שתקלקלי לי כל הזמן... אני בסה"כ רוצה לחייך קצת, אני בסה"כ רוצה לחיות בלי דמעות, לתת לאושר שלי לזרום.. לתת לבנאדם היחידי שעושה אותי מאושרת- לעשות אותי מאושרת כל הזמן... ולתת לו להיות מאושר. אולי כל זה בגלל שאת מתעבת אותי. כי תמיד היתה ביננו תחרות, מי תשיג יותר ומי תצליח יותר, מי תרוויח יותר, ומי תיפול קודם. מין מרוץ כזה. למה אני צריכה את זה?! את הרי אמא שלי... את רוצה כל הזמן להתקיל אותי, אבל אני לא אתן לך. לא אתן לך להרוס את מה שאני. את מה שאני בניתי מעצמי בכוחות עצמי. מה שעשיתי מעצמי. ואני לא אתן לך להרוס לי את הדרך שסללתי לעצמי. לא אתן לך! אני לא אתן לך להשתלט לי על החיים רק בגלל שאת חושבת שאת יותר טובה ממני. כי את לא! אולי בגלל זה אני כ"כ שונאת אותך.

מישל,את יודעת מה?אני מעריכה אותך!

ועוד המון המון אנשים לפי מה ששמעתי.... אז את שונאת אותה....חבל חשבתי שהסתדרתם
אבלל אני רואה שאת יודעת להתמודד עם זה יפה וכל מה שנותר לי להגיד לך זה שתהיי חזקה! למרות כל מה שקרה אני לא הפסקתי להעריך אותך! אוהבת אותך! מורן...

הדרומית

New member
את יודעת מה מורני?

למרות כל המריבה שהיתה לנו, כל הכעס והשנאה... אני עדיין אוהבת אותך ואכפת לי ממך ותודה. ותאמיני לי, התגעגעתי אלייך בצורה שקשה לתאר, הרי את זוכרת איך היינו קשורות.... אין הרבה על מה להעריך אותי, סתם עוד ילדה שלא יודעת להעריך את אמא שלה..
אולי אני ממעיטה בערכי אבל כך אני מרגישה. מורני, אני אוהבת אותך המון המון... וכמו שאמרנו אין מישל בלי נדב ומורן אין מורן בלי נדב ומישל אין נדב בלי מישל ומורן... ידעתי שנשלים בסוף ואני שמחה שכך קרה
אוהבת המון!

כנ"ל ילדה......

בבקשה אין על מה! את לא צריכה להמעיט בערך שלך!זה לא מתאים לך..באמת.... וגם אני אוהבת אותך....למרות הכול.....למרות כל הדיבורים שמסביב ולמרות שבתקופה שלא דיברנו קיללתי אותך מפה ועד להודעה חדשה...לא התכוונתי לשום מילה .......הבטחה שלי.....את לא יכולה להעריך בן אדם שלא מעריך אותך וכך את לא מעריכה את אימא שלך....מה לעשות אלו החיים אולי עוד זה יסתדר... ובאמת אין מורן בלי נדב ומישל ואין מישל בלי נדב ומורן ואין נדב בלי מישל ומורן(טוב את זה נשאל אותו גם נכון?
) אנשים היו בשוק מזה שאנחנו בכלל מדברות אבל לי זה לא אכפת אני עדיין מרגישה חרא עם עצמי ואין לך מושג כמה..אבל זה יעבור כנראה.. בהמשך..בסוף יהיה טוב..... אני מבטיחה לך!ואל תאבדי תקווה אני כאן בשבילך
אני מקווה שאת יודעת......!

הדרומית

New member
מי אוהב אותייייייייי? ../images/Emo9.gif

חיחיחיחי מתוקה. גם אני בהלם שהשלמנו. אבל סבבה.. השלמנו נו טוב
חחחח סתם תודה מורנו´ש לאב יו...

סער18

New member
../images/Emo10.gif אולי ואולי ואולי...

מה שבטוח...שהיא אימא שלך.

אויש ילדה...

הלוואי והייתה לי אמא, לו ורק לעוד רגע אחד, כדי לנסות להבין מה לעזאזל עובר בראש שלך ... שלא תמעיטי בערכך הפעם, ילדה מקסימה

הדרומית

New member
אני מצטערת

אולי היה אנוכי מצדי לרשום זאת ולהתלונן על אימי בשעה שלאחרים אין אמא וגדלים בלעדייה. אמא שלי אולי הביאה אותי לעולם, אבל היא ממש לא היתה רוצה שאני אשאר בו- זה בטוח.. היא גם אמרה לי את זה. בכל אופן אני מתנצלת, לא התכוונתי לפגוע... ואני מקווה שלא פגעתי

למעלה