אולי בהריון

כואבת4

New member
אולי בהריון

היי,
מניחה שזה הפורום המתאים יותר למצב הנוכחי שלי
הבלבול הזה הוא נוראי
המחזור האחרון שלי היה ב8.5, מאז לא הגיע. בדיקות הריון מראות שלילי, אך כך קרה לי גם בהריון הקודם (בדיקה הראתה חיובי רק אחרי חודש וחצי מהמחזור...
וביקשתי הפניה לבדיקת דם - שגם בהריון הקודם יצאה שלילית בזמן כזה למרות שהיה הריון).
החוסר וודאות הזאת פשוט נוראית,
מצד אחד - אם אני בוחרת להקשיב לגוף שלי - אני לגמרי מרגישה בהריון, בחילות מופיעות בשמונה בערב כבר כמה ימים ברצף, הפרשות הריון, צואת הריון והלאה והלאה...
מצד שני - אם אני נותנת למוח שלי לדבר - אני מנסה כמה שאפשר להוריד את עצמי מהרעיון הזה, כדי להתאכזב כמה שפחות אם וכשהמחזור הכל כך לא מיוחל יגיע.
ובכלל יש את העניין שהיתי לפני שבועיים אצל גניקולוגית שאמרה שרואים או תחילת הריון או שניה לפני מחזור - אז איפה אתה מחזור? או שתן שמצליח להוציא בדיקת הריון חיובית?
כבר כמעט שלושה חודשים אחרי הגרידה. כל כך מקווה שוב להרגיש בתוכי חיים.
מקווה לעדכן בבשורות טובות בקרוב,
בינתיים נשרפת מחוסר הוודאות

חוסר הוודאות קשה מאד

אני מקווה מאד שתצטרפי אלינו. אם לא - ממליצה לך על פורום "לקראת הריון", ומדי פעם אני פותחת את "פינת הביניים" באובדן (בין אובדן להריון חדש) שמתאימה יותר למי שאיבדה הריון. שולחת חיבוק גדול.

שירהד1

Member
מנהל
אמממ....

באיזה ערכות של בדיקות ביתיות את משתמשת שבהריון הקודם הבדיקה הראתה חיובי רק בשבוע 6? נשמע לי ממש מוזר. הבדיקות הביתיות אמורות להיות אמינות אפילו מיום איחור. וגם כתבת שבדיקת הדם בהריון הקודם לא הראתה על הריון? נשמע ממש תמוה, אלא אם כן היתה טעות בבדיקה.

כתבת שהמחזור האחרון היה ב-8.5. אז לפי החישובים שלי מדובר בשבוע 5+4, כפי שכתבת. האם המחזורים שלך היו סדירים לפני ההריון הקודם?
אם הם היו סדירים, אז הייתי ממליצה לך לעשות בדיקה ביתית נוספת, אפילו שתיים.
אם התוצאות הן חיוביות- אז יופי.
אם התוצאות הן שליליות- הייתי ממליצה לך ליצור קשר עם הרופאה שלך ולהתייעץ איתה.

מקווה עבורך שאכן מדובר בהריון:).

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

למעלה