אולי בואו נעשה גלריית תמונות? של אדו וקמילה? אני אשים את כל מה שיש לי של שניהם.. רוצים?
Y Yaeli p New member 25/2/04 #1 אולי בואו נעשה גלריית תמונות? של אדו וקמילה? אני אשים את כל מה שיש לי של שניהם.. רוצים?
R ruby stone New member 26/2/04 #12 תמונות של השחקנים מהקרנבל 2004 רחבי ברזיל וריו בפרט מהתאריך 23.2:
G goddess of light New member 26/2/04 #18 איזה קטע.. בדיוק ראיתי היום תמונות שלה בקרנבל ורציתי להדביק אותם בפורום..אבל הקדמת אותי.. אני אחפש את התמונות אח"כ אולי יהיה משהו להוסיף
איזה קטע.. בדיוק ראיתי היום תמונות שלה בקרנבל ורציתי להדביק אותם בפורום..אבל הקדמת אותי.. אני אחפש את התמונות אח"כ אולי יהיה משהו להוסיף
C Camillinia New member 25/2/04 #11 בטח! הדמויות האהובות עליי בסדרה... אני אנסה למצוא כמה תמונות טובות
Y Yaeli p New member 26/2/04 #19 וואי איזה חמודה תודה.. תודה על כל התמונות... אני חייבת ללכת כי יש לי וירוסים במחשב.. אבל הנה עוד תמונה-
וואי איזה חמודה תודה.. תודה על כל התמונות... אני חייבת ללכת כי יש לי וירוסים במחשב.. אבל הנה עוד תמונה-
ק קפיטו New member 26/2/04 #20 יאאאאאא איזה תמונות מהממות של קרו, דבורה וכולםם...!!ממש תודהה!! עכשיו ידידה ברזילאית שלי מספרת איך היה בקרנבל והיא סיפרה לי שהיא פגשה שם את קרולינה ושהיה ממש יפה וצבעוני...למה לנו אין את זה?
יאאאאאא איזה תמונות מהממות של קרו, דבורה וכולםם...!!ממש תודהה!! עכשיו ידידה ברזילאית שלי מספרת איך היה בקרנבל והיא סיפרה לי שהיא פגשה שם את קרולינה ושהיה ממש יפה וצבעוני...למה לנו אין את זה?