אולי בכל זאת הגוף שלי היה זקוק...

אולי בכל זאת הגוף שלי היה זקוק...

לזריקת עידוד!!!! אחרי דחיות חוזרות ונשנות מצידי, נכנעתי והלכתי לקבל אתמול את זריקת הקורטיזון... המצב היה כבר בלתי נסבל... וראו הפלא ופלא, אתמול ישנתי (כמעט) לילה שלם ברציפות!!!!!! מאוקטובר לא ישנתי לילה שלם ברציפות... הייתי מתעוררת כל רבע שעה ומתפתלת מכאבים... אז כנראה שעם כל הרצון לא להכניס לגופינו חומרים מעין אלו,ישנם מצבים בהם הדבר בלתי נמנע... די! כבר הייתי מותשת. פיזית ונפשית. הרופאים כבר אמרו לי שעצם הכאב עצמו, לזמן כל כך ממושך, יכול לפגוע בי. לפגוע במערכת העצבים, שיורה ללא הפסקה נוירונים של כאב... אז עשיתי זאת! מקווה שמעכשיו המצב רק ילך וישתפר... ורציתי, בהזדמנות זו, להודות גם לכם. לכולכם - זריקת העידוד האמיתית שלי...
(שהיא הרבה יותר נעימה מקורטיזון..
)
לכולם, אירית

gaia20

New member
הי אירית ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני שמחה לשמוע שהזריקה השפיעה לטובה וישנת כמו שצריך אפרופו לישון כמו שצריך, כל המצברוח המגעיל מסתבר, זה עניין מאוד מעייף, אני ישנתי אתמול כמו בובה'לה....התעוררתי רק כשגאיה החליטה שהיד שלי לא במקום הנכון, ודרשה בנהימות שאזוז הצידה... (כמה אפשר לזוז?? כמעט נפלתי לרצפה! חצופה!!) אירית, אני בטוחה שעכשיו המצב שלך רק ילך וישתפר

קאריני21

New member
איריתי! ../images/Emo24.gif

גם אני שמח מאוד שומע שזה את מרגיש טובסקי יותר אחרי זריקוקי. פאק! למה אני מדברת ככה?
לא חשוב. קיצור, אני שמחה מאוד לשמוע שהצלחת לישון והכאבים חלפו להם. רק נקווה שזריקות הקורטיזון לא יהפכו להרגל.
קארינוש

ל3

New member
איריתוש

עד כמה שאנו לא אוהבים לשמוע את זה- יש משהו בקורטיזונים האלה שעושה לנו את זה ( חחחח, זה נשמע לא טוב). בכל אופן,אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב ומקווה שעכשו הדברים רק ילכו וישתפרו

שבע77

New member
אני תמיד אומרת

שהסבל יותר גרוע מהכל!!! הבדיקות דם שלי היו כל כך גרועות בימים שסבלתי ולא לקחתי משהו להרגעה... אם הזריקה הזו עוזרת לך אז את חייבת לקחת אותה ואם היא תגרום לך לישון יותר טוב בלילה, אני בטוחה שאת תראי את התוצאות בבדיקות הדם - שישתפרו לאין שיעור!!!! שלך שבע

למעלה