אולי בכל זאת תבואו?

אולי בכל זאת תבואו?

מחר , יום ה' 25/8 ב-18.00 בגן הלפר ( איפה ה?!?!?!?) בבת-ים באירוע של החברה להגנת הטבע ננסה יחד " להציל את הכדור הגדול" ביום שישי, ממש למחרת, ב-12.00 " צבינה חוזרת לים" תחזור דווקא ( פעם שניה) למוזיאון תפן. מצטערת שלא עדכנתי קודם, אבל בין ימית 2000 למיני ישראל- אני קצת מותשת......

איזה באסה, הזדמנות שניה לראותך, ולבת שלי חום

גבוה כבר 3 ימים
מקווה שהיא תצא מזה מקרוב, עד עכשיו ההערכות הן "ויראלי". את מופיעה שבוע הבא
לילה טוב, נראה אם נישן הלילה

טוב, הפעם באמת חבל!!../images/Emo163.gif

גם כי היתה הצגה מוצלחת ( למרות שכל התנאים המוקדמים הצביעו על אפשרות הפוכה. חם,לח, קהל שממש לא ידע מה אני עושה שם וכמה ילדים שההגדרות היחחידות שעולות לי בראש לתאר אותם, אינן עולות בקנה אחד עם חוקי ה"פוליטיקלי קורקט" אז אני נמנעת!) וקיבלתי המון מחמאות גם לגבי הרלוונטיות התכנית וגם ההתאמה לרעיון שמאחורי האירוע, וגם מחמאות טכניות וגם מחמאות מרגשות. מחר - צבינה תגיע לתפן ובתקופה הקרובה אין, כרגע, הצגות פתוחות לקהל. יש כמה גישושים ולאו דווקא באזור המרכז אבל, אעדכן כשיהיה מה... בכל אופן, מאד מרגש אותי שיש למי מכם את הרצון לבוא ולצפות. ואני מקווה שהוירוסים יחלימו וגם הבת שלך! הלוווו, תחילת שנה עוד שבוע?!?!?!? ואני גם מקווה שהשקט יחזור לשרור באזורכם, ושהלילות יהיו רגועים. לילה טוב

שמחתי לקרוא שהייתה הצגה מצוינת. מבאס שלא

יכולנו לבוא לילדה יש חום גבוה כבר מספר ימים ברציפות למרות התרופות. כנראה שיש לה דלקת ריאות אבל כל עוד היא חיונית אני לא מאשפזת אותה שלא תחטוף משהו אחר. ודווקא לפני תחילת השנה היא חולה, אבישג השתגעת שהיא תהיה חולה בשנת הלימודים ותפסיד משהו חס וחלילה
אסור באיסור חמור לתלמידה המצטיינת
(כן, כן היא הבת שלי, למרות שאני לא היתי כזאת)

אל תדאגי! ביום חמישי היא ../images/Emo204.gif

פורשת כנפיים והופ! על הרגליים כמו פנתרה בריאה וחסונה! ותצטיין כמו תמיד! אולי היא חולה מגעגועים לבית הספר?!?!?!? דרך אגב, ניסית קומפרסים על הרגליים ובלה-דונה? לפעמים זה עושה פלאים!

את נהדרת. היא כבר בקו הבריאות (עדיין על

אנטיביוטיקה). אבל חזרה לעניינים. זה היה סיוט ילדה כ"כ חולה + גראדים. מה זה בלה - דונה??? טפו טפו שלא נזדקק לפעם הבאה
. יאללה מתחילים את השבוע האחרון של החופש, ייייייייייש.

בלה-דונה......./images/Emo140.gif

זו לא דמות בהצגה ( למרות שזה ממש מתאים) תרופה הומי אופטית שמוזכרת אפילו ב" נשים קטנות"... עוזרת מאד בהורדת חום. יש גלובולים מתקתקים שכיף להמיס מתחת ללשון. כל שעתיים. ויש קומפרסים, שהולכים עם זה טוב יחד. מקלים מאד, מבלי להתנגד לחום. אבל, אני מקווה שלא תזדקקו! עכשיו תני לה חיידקים פרו-באיוטים. לחזק את הגוף עם ואחרי אנטיביוטיקה- שכידוע מחלישה והורסת גם הרבה חיידקים טובים.... והיא תגיע ב-1 לספטמבר חזקה ונמרצת! כי אחרת נצטרך לפתוח פה פורום לתמיכה רפואית און-ליין.....

למעלה