אולי במקרה יש לכם המלצות למסעדות בצרפת?

vanilachip

New member
אולי במקרה יש לכם המלצות למסעדות בצרפת?

אשמח אם למישהו יש מידע/המלצה על מסעדות באיזור נורמנדי וברטאני שיש בהן אופציות צמחוניות (לא חובה רק צמחוני) תודה!

d a p h n a

New member
לא אשת בשורות אני

צרפת מאוד מאוד קשה לצמחונים, ואזור נורמנדי קשה הרבה יותר מאזור פריז למשל. כשאנחנו היינו בנורמנדי הפתרון היה לאכול אומלטים, צ'יפס הרבה מרק בצל - אבל למען האמת המרק היה פתרון שקר. ברור לי לחלוטין שהמרק הכיל ציר על בסיס בשרי, רק שמאחר ולא היתה שום אופציה אחרת שאפילו היתה קרובה לצמחונית - החלטנו על מדיניות don't ask don't tell. אם לא היה כתוב שהמרק בשרי, הזמנו אותו בכל זאת. בנוסף, אכלנו הרבה אוכל שקנינו במכולת ועשינו ממנו פיקניק (אם כי גם כאן, רוב הגבינות מכילות רנט ממקור חי. אם אתה מקפיד על זה, צריך להזהר עם הגבינות. אני מודה שאני לא עד כדי כך קפדנית בנושא). יש לי המלצה אחת - ב-Petit Andely (החלק הקטן יותר של צמד הכפרים Les Andelys), בדרך מפריז לנורמנדי היתה לפני עשור בערך מסעדה שנקראת Mistral (ולפי אתר האינטרנט של הכפרים היא כנראה עדיין קיימת). אני לא יודעת מה הבעלות עכשיו, אבל כשהיינו שם לפני עשור שאלנו אם הם יסכימו להכין לנו משהו צמחוני, והם הכינו פסטה מצויינת. בנוסף, אכלנו שם עוגת שוקולד שהיתה עוגת השוקולד הטובה ביותר שאכלתי מימי. היא היתה עד כדי כך טובה, שבדרך חזרה לפריז עצרנו שוב בכפר הזה רק בשביל העוגה.

vanilachip

New member
תודה רבה!

הסתכלתי באתר של המסעדה ואכן נראה שיש להם כמה מנות צמחוניות. מה זה רנט? נראה לי שגם אני אאמץ את המדיניות שלך, כבר מההכנה לטיול הבנתי את "מצוקת הצמחונים" שמצפה לי... שוב תודה!

taliF454

New member
אם אוכל צפון-אפריקאי טעים לכם

לא תהיה לכם בעיה אחותי מאד נהנתה בשבוע שהיא בילתה באיזור עוד מקומות שאת יכולה לשאול בהם הוא פורום צמחונות וטבעונות ופורום ביקורת מסעדות

vanilachip

New member
תודה לך :)

אשאל גם שם. למה בדיוק את מתכוונת "אוכל צפון אפריקאי"? את יודעת אם אחותך אכלה במסעדות שהן מבוססות על האוכל הזה או שיש מנות כאלה בהרבה מסעדות? שוב תודה

למעלה