אולי במקרה מישהו מכם ידע

mummy

New member
אולי במקרה מישהו מכם ידע

ויוכל לחסוך לי את זמן החיפוש - מעבר לספריות וידאו/די.וי.די קונבנציונאליות, איפה אני יכולה למצוא מאגר סרטים שאפשר להשתמש בהם להוראה (לא בידור) מהסוג שמראים בערוץ 8, אוניברסיטה משודרת וכאלה. האם אתם מכירים בספריות של האוניברסיטאות משהו כזה? או כמובן, ברשת? תודה!

Imperia

New member
בספריית האוניברסיטה הפתוחה יש את הסרטים שלהם

יש סיכוי שבספריות של מכללות לחינוך?

למיטב ידיעתי (גם כמלמדת לשעבר וגם כלומדת)

באו"פ אין אופציה לאנשים שאינם תלמידי האופ לא לקנות מהפרסומים של האופ ולא להשתמש בשירותי הספרייה שלה. ככה זה לפחות באזור ת"א-מרכז.

להפתעתך

New member
כעובד של האו"פ

אני יכול לומר שזה לא מוכר לי, לפחות לא בבסיס האם ברעננה. ממה שידוע לי כל אחד יכול להיכנס למרכז (להגיד בכניסה שהוא בא לספריה, לקנות ספר וכ"ו), לרדת ללמדא בקומה מינוס אחת ולקנות ספרים כאוות נפשו. מצד שני אף פעם לא ניסיתי את זה.

the new L

New member
אגב, אם כבר לעבוד באו"פ

עד היום, היה לדעתי יותר משתלם להיות מנחה באו"פ מאשר לתרגל באוניברסיטאות השונות. אבל אם וכאשר ייכנס לתוקף ההסכם החדש, אשר נותן למתרגלים משכורת במשך 12 חודשים בשנה, הרי התרגול הופך להיות משתלם בהרבה מההנחיה.

אז תברר?../images/Emo140.gif בבקשה?

ותעדכן? כי יש שני ספרים שאני מתה לקנות לתמידיי באוני', ואין מצב שאני יכולה לקנות באו"פ עכשיו כאלה כמויות. ובכל מקרה, כשבסיס האם היה בת"א - זה ממש לא היה ככה. ועד היום למיטב ידיעתי - רק תלמידי או"פ יכולים ....

mummy

New member
קניתי דרך האתר שלהם כמה פעמים בלי בעיה

לפני שלימדתי שם ולא הייתי סטודנטית. אין קשר בין הדברים.

להפתעתך

New member
הייתי עושה זאת בחפץ לב

ויודעת מה, אם אני לא אשכח ויסתדר לי אני אעשה את זה מחר....למרות שמהקישור ש "ה-ל החדשה" סיפק\ה עולה כי כל אחד יכול להזמין מה שבא לו (אז רק כדי לוודא שזאת לא פרצת אבטחה שהם טרם תיקנו..:) ולאלו שיותר נוח להם לקנות ולצאת עם הספר בשקית מאשר לחכות למשלוח).

ל החדש הוא בן

הידוע בכינויו לירן שלנו
ו..כן, אני שיכת לאולד-פאשנד האלה, שלא קונים באינטרנט. מצד שני, אם זה מאפשר רכישה לכולם, אולי כדאי לסגל את היכולת הזו... ו..תודה מראש על הבדיקה

דיסוצ

New member
אין שום בעיה לקנות בלמדא

ולא צריך להיות סטודנט/עובד או"פ (כסף בד"כ מוכנים לקחת מכולם
).

mummy

New member
וואו, איזה מאגר! טוב לדעת! אם כי אכן לא קשור

אלי ו/או למה שאני צריכה... אבל מי יודע, אולי פעם. תודה!

אבי2511

New member
מכללת ספיר

שם יש 2 סוגי ספריות: הספריה המרכזית שבה יש גם סרטי וידאו. את יכולה פשוט לחפש בקטלוג הרגיל של הספריה:http://sapirac.exlibris.co.il/F בנוסף, יש ספריה וידאו ששיכת לקולונוע ותקשורת (ונמצאת בקומת הקרקע של בניין קולנוע). בהצלחה.

אבי2511

New member
אגב

אם את רוצה, את מוזמנת לשלוח הודעה פרטית עם הסרט שאת מחפשת ואני אבדוק לך בשתי הספריות שם. בהצלחה.

למעלה