אולי גברים יקרים תסבירו לי

shirany

New member
אולי גברים יקרים תסבירו לי

מה אתם רוצים להשיג בזה שאתם מטרידים בחורה בטלפון
בזה שאתם מעירים אותה ב-3 לפנות בוקר
בזה שאתם מתקשרים ולא עונים
בזה שבמקום להרשים תבחורה אתם גורמים לה רע יותר
אולי פה אקבל תשובות

מצטערת לומר לך....

אבל רוב הבנים, במיוחד השפויים לא עושים את זה אלא רק האובססיבים למינהם... ומבנדם אובססיבי אי אפשר כל כך לקבל תשובות..... מה שכן הצעה קטנה תתרחקי מזה..

my s e l f

New member
אלו שאלות באמת קשות...

שחייב למצוא להם תשובה. אבל גברים כאלה הם גברים נואשים ומשועממים, וכמובן חסרי בטחון. אולי הם חושבים שזה ימשוך אותך ויגרום לך לחשוב עליהם , או שהם בודקים אותך באופן מוזר - אי אפשר לדעת!!! תנסי להתעלם - כמו לא לענות וכ'ו -עד שהם יתייאשו. בהצלחה עם זה...

shirany

New member
אני מנסה כמה שפחות לענול לחסוי

אבל בשעות הלילה אני לא ממש מסתכלת בצג המסך ועונה ואז מציקים לי יותר

miss prissy

New member
מה הבעיה?? ../images/Emo67.gif

קחי משרוקית קולנית במיוחד ו...
בלילה תמיד רצוי לסגור את הטלפון, ביום למשך שבוע שבועים אל תעני לחסויים והוא כבר יתייאש (מנסיון) לגבי תלונה במשטרה זה קצת בעייתי אם ההטרדה לא מתקיימת בכל שעות היממה הם לא מתייחסים אלייך.

shirany

New member
אני משתדלת כמה שפחות לענות....

אם זה ימשך אחליף מספר

זו רק אני...או ש....?..:)

או שאני שובינסטית או שכולן פה...לא יודעת.. חח..:)....מה זו הטענה הזאת??? למרות שגם לי יש הטרדות קבועות למינהן..בטלפון וככה... בחיים..אני לא יבוא ויכליל ויתלונן על כל הגברים.. חוץ מזה...מה זו הטענה הזאת..על הגברים..?? למה אין מספיק נשים שמטרידות גברים..?? יש לי כמה ידידים שנשים עקבו אחריהם..והציפו אותם בטלפונים.. אז זה קורה גם הפוך!!!! מה לעשות..זה לא קשור למין של הבן אדם..זה קשור לאופי שלו!!! ו..סליחה...אבל...כנראה שהפכתי למגינת הגברים בפורום הזה.. מרוב שיורדים פה עליהם..חח...(:)

Taz39

New member
../images/Emo12.gif

לא מתקשר ב שלוש בלילה, לא מטריד, לא יודע על מה את מדברת, אולי נפלת על הבחור הלא נכון... טאז - שונא הכללות

shirany

New member
טוב מודה סליחה שהכללתי

פשוט מרוב עצבים סורי יש ויש אתה בסדר

pukiss

New member
מצטערת לבשר לך...

אבל בד"כ בנות הן אלו שמטרידות טלפונית.. מניסיון רחוק מאוד.. :))

למעלה