אולי גם אני אצטרף?!

אולי גם אני אצטרף?!

הרקע : הייתי ילדה רזה, נערה רזה ואשה רזה - עד שהריתי את בתי הראשונה. עליתי המון בלידה , ירדו חלק בלידה ועלו בגדול בהנקה. מאז נולדו עוד שני ילדים - אבל העודפים מהלידה הראשונה (לפני 4 שנים) לא ירדו. האמת - גם לא עשיתי כמעט שום דבר רציני כדי להוריד אותם. אני 5 חודשים אחרי לידת הצאצא השלישי - דווקא ירדתי בהריון אבל מה עושים עם תקופת ההנקה?! אני אוכלת כמויות ועדיין מחפשת אוכל. הרבה ומהכל! אז החלטתי להתחיל דיאטה ממחר בבקר. להתחיל בשקילה ואז במשך כל יום בשבוע להקפיד על : התעמלות בקר ארוחת בקר של פריכיות ודיאט-קולה (=תחליף לקפה וביסקויטים) בעבודה : פריכיות, קולה, גבינה לבנה רזה וירקות. צהרים : אורז/פסטה/קוסקוס במנה סבירה + חזה עוף וירקות בערב : משהו חלבי, או פרוסת לחם וביצה קשה. בין לבין לשתות מים, פריכיות ודיאט קולה (=לצורך המתוק) בערב : לצאת לסיבוב רגלי. זהו. מה דעתכן? דיאטה סבירה או מוגזמת או לא מספיקה? אני מתכוונת להישקל בסוף השבוע כדי לבדוק אם יש תוצאות - כי התחושה שלי היא שאם רק אתחיל ברצינות הק"ג יעלמו. ועוד שאלה : מה דעתכם על הדיאט קולה? הוא באמת 0 קלוריות (=RC) או 1 קלוריה? (=פפסי). מה ההבדל בין שני אלו (בRC הממתיק הוא סוכרלוז ובפפסי משהו אחר). העניין הוא שאני מכורה לקולה בקיץ - לכן אתחיל להסתפק בדיאט המזעזע... בהצלחה לכולן וגם לי כמובן...

אורלי14

New member
ברוכה הבאה והרבה הצלחה

מה עם פירות? ומי צריך קולה? את יודעת כמה מזיק זה? לא בגלל השומן, דווקא. באופן כללי. גם הדיאט של המשקאות הקלים אינו בריא לפי כל המחקרים. זה רק הרע במיעוטו. התפריט נראה מאוזן, לדעתי, אבל כדאי גם להשאיר אפשרות למשהו מתוק פעם ביום, כדי לא להישבר. ההליכה חשובה מאד!!!

אז אני אוסיף פרי לערב

התחלתי היום. ואני לא רעבה. הקולה חשובה לי כי היא נותנת לי את המתוק ואת הקפאין. ככה אני לא זקוקה לקפה עם סוכר ולמשהו מתוק ומשמין. אני יודעת שהממתיקים המלאכותיים לא טובים - לכן שאלתי אם יש הבדל בין סוכרלוז לבין אספרטיים. לגבי הליכה : עכשיו מזג אויר נעים, אז אני מקווה להתמיד. אבל אם אני הולכת במקום (לא על הליכון, אלא סתם במקום ומחזיקה כסא או משהו) זה נותן את אותה תוצאה?

עדכון מדיאטה בת יום

אז אתמול עד הצהרים ניזונתי רק מקולה/מים ופריכיות. וזה בהחלט השביע אותי. בצהרים אכלתי מעט עוף ומעט איטריות. בערב מאד רציתי משהו מתוק. כמעט התפתתי לאגוזי (המון משלוחי מנות מסתובבים בבית) - אבל למזלי נזכרתי שאכלתי עוף - אז אסור. לכן לקחתי מעט חלבה... בערב אכלנו תבשיל שעועית עם נקניק וביצה עלומה. וללכת - לא יצאתי...אולי היום אצא...

חן123

New member
אז ככה

קודם כל באמת יותר מידי דיאט קולה, אני כמכורה לשעבר יכולה להבין את הצורך, אבל זה באמת רעל. דבר שני חסרים לי פירות, אולי במקום פריכיות פעם ביום? הפריכיות לא נותנות הרבה (ואותי אישית קצת מדכאות...) הייתי מחליפה בפרי נקניק - מאוד לא בריא ודי שמן, עדיך משהו אחר. אני עד תמיד איזהשהו צ'ופר יומי אמיתי לנשמה, מה דעתך?

תמיד שתיתי הקבה קולה בימים חמים

אז דיאט זה עדיף - לא? בעלי אומר שסוכרלוז יותר בריא מאספרייט (כי הוא טבעי ומוצאו מהסוכר ועוד כך וכך נתונים) אבל אני אוהבת דווקא את הטעם של הדיאט-פפסי , ללא הסוכרלוז... הקולה עוזר לי להתגבר על החשק למתוק ומשמין. הכוונה היא להיגמל ממנו בהדרגה ובהדרגה גם מכל המתוקים המשמינים. היום הלכתי בבית 10 דקות במקום. זה היה קצת מעייף אבל נחמד - כי הקטנות שלי חיקו אותי וזה היה נראה להם משחק כזה. למה את מתכוונת במילים "צ'ופר אמיתי לנשמה"?!

חן123

New member
צ'ופר אמיתי לנשמה

זה משהו לא דיאט שטעים לך, אבל במידה. לי תמיד היה חשוב שיהיה לי משהו "שווה" בתפריט, לא להאגיש "מסכנה". פעם זה היה גלידה, ופעם קורנפלקס רגיל וכו'. יש אנשים שזה קשה להם (לאכול משהו אחד כזה), אבל לי זה חשוב. לגבי הסוכרלוז אין לי מושג, מבחינת בריאות דיאט ממש לא עדיף, מבחינת קלוריות כן, אבל אני הייתי מנסה להחליף את הקולה במשהו דיאטטי אבל בריא (אני החלפתי את הדיאט קולה בסודה, לפני כמה שנים, ומאז לא נגעתי בשלוק דיאט קולה/קולה)

אתי אתי

New member
הצ'ופר היומי שלי

אחרי שכולם הלכו לישון, זה ארטיק דיאט מפנק. בחורף זה כוס שוקו חם (בלי סוכר)...

אז את זה אני עושה, אבל אילו "מעידות

מחושבות". בננה נחשבת?! ואתמול לקחתי כפית אחת של מחית תמרים (אני יכולה לגמור חבילה כזו לבד...). וגם מעדן דיאט בסוף היום - מספיק מתוק (אבל למה זה כזה יקר?!). סודה אני לא אוהבת. וגם מים אני שותה בכח - רק בגלל שאני מניקה.

חן123

New member
את מניקה?

עצתי החמה - תורידי את הדיאט קולה ואת המעדן דיאט!!!!! ממש לא מומלץ בהנקה.

תודה על הקישור

והיום בערב אכלתי קוסקוס! פשוט לא עמדתי בפיתוי. אבל אני לא מצטערת - אחותי אמרה שאני חיוורת והתחלתי להרגיש חולשה - אז אולי הייתי זקוקה למעט פחממות... מחר חוזרת לדיאטה המקורית - הפעם בלי דיאט. שוכנעתי שעדיף שלא. ופינוקים אחרים במקום מעדן דיאט (כפית דבש? כמה תותים?)

חן123

New member
כמה תותים זה נפלא

ומאוד דעאטטי, גם בכפית דבש אין מידיי קלוריות (אלא הפינוקים שלך? את בחורה צנועה). מאוד שמחה שהפסקת עם הדיאט. כל הכבוד לך!

חן123

New member
הכוונה היא

לא ל"כריות" למשל שממולאות קרם. תמיד עדיף ברנפלקס ודומיו אבל אני לא אוהבת אז אני אוכלת קערית (אחת!) של ספיישל K או צ'יריוס, עניין של טעם. אם מגבילים את הכמות באמת לא נורא אקוטי איזה סוג

אתי אתי

New member
דעתי...

התפריט - תלוי מה את רגילה לאכול. אני אישית הייתי נשארת רעבה אחרי יום כזה. מה שחשוב ב'דיאטה' זה למצוא את האיזון בין אוכל מזין לטעים כדי גם לרדת וגם להתמיד. כי אנחנו כאן לחיים, לא לזבנג וגמרנו. ובעקרון - להערכתי את צריכה לעבור תהליך שיחזיר אותך לטבע המקורי שלך. ההריון הראשון (וכל מה שמגיע אחריו
) בילבל לך את העניינים ואיבדת תחושת רעב ושובע. איזה כייף לך שזה הטבע שלך

פריכיות אורז לא ממש משביעות

אבל אילו שמחיטה מלאה וגם הצנימים - משביעים אותי כן. אני מקווה שיש באמת מושג של "טבע מולד" שנשאר. לאחר הלידה הראשונה ועוד שנתיים אחריה - הייתי בוחרת בגד בחנות בגדים, מודדת ומגלה מחדש שוב ושוב שזו כבר לא המידה שלי. פשוט בראש הייתי רזה - ובמציאות כבר לא כל-כך...

כל הכבוד! נשמע רציני ומעורר קנאה

נתת לי קצת חשק לעשות הליכה בעצמי. לגבי הסוכרלוז הוא עדיף על כל האספרטיים ציקלומט וכו' אבל, כאמור יש שם עוד הרבה חומרים לא בריאים בעליל... אני גם הייתי מכורה לקולה, ואחר כך לדיאט קולה. היום כבר מעל שנה אני שותה מים! וזה טעים לי, אני גם שותה הרבה יותר כי זה בלי גזים. וכשבא לי מאוד משהו מתוק קר, אז אני שותה מיץ תפוחים דיאט של ספרינג- גם הןא ממותק בסוכרלוז- שזה בעצם ספלנדה (ממתיק טבעי) בהצלחה, ואני מצטרפת לעצה של משהו כיפי 1 ביום. אני מכינה עוגיות מקמח מלא וסוכר חום, מקפיאה, וכל יום אוכלת 1! אבל בעצם אל תקשיבי לי... אני בכל זאת כבר חודש+ בדיאטה ולא ממש מורידה... בכל אופן בהצלחה!!

למעלה