אולי גם כאן יכולים לעזור - מוצץ

אימוש100

New member
אולי גם כאן יכולים לעזור - מוצץ

הבן שלי בן 4 בחודש הבא ישן באופן קבוע רק עם מוצץ ....המוצץ משמש גם כאמצעי הרגעה בכל פעם שהוא בוכה זה מה שהוא מבקש וכמובן מקבל . אני חייבת לציין שהוא בני הראשון נכד ראשון ומכאן אתם יכולים להסיק על רמת הפינוק . בכל פעם מחדש הוא מבטיח שיזרוק את המוצץ אך זה לא קורה . ההבטחה האחרונה היתה שיזרוק בפורים ...והיום אכן המווצץ נזרק ...הוא בוכה וצורח בהיסטריה כבר שעה משתעל וכדומה אני לא יודעת מה לעשות ....להמשיך בקו הזה עד שירגע \ ירדם לנסות דרך אחרת ...מה אתם אומרים חייבת עזרה אני מפחדת שאני פוגעת בו בפרידה שכזו . תודה.

איך עבר הלילה?

אם באמת נזרק המוצץ ואין מוצץ נוסף שאפשר לשלוף כל מה שתוכלי לעשות הוא לתת לילד שלך מקום בטוח מגן וחמים לפרוק בו את תסכולו. תולכי לחבק אותו חזק להגיד לו שאת מבינה שקשה לו. שאין ברירה ואין מוצץ כי הוא זרק אותו אבל יש את אמא ואבא שמוכנים לחבק ולעזור כשקשה לו. אם הבן שלך זרק בעצמו את המוצץ מתוך החלטה אין צורך ךלחשוש מטראומה אלא להפך לצמוח ולגדול וללמוד שאפשר להתגבר על קשיים.

אימוש100

New member
המוצץ חזר לבעליו

כיוון שאני זו שהעלמתי את המוצץ , והבכי לא פסק והוא היה ממש אומלל החזרתי לו את המוצץ והסברתי שהוא כבר גדול ולדעתי יכול להסתדר בלעדיו ....ושאני מסכימה להיות איתו רק במהלך השינה . אני מקווה שזה לא ימשך עוש הרבה זמן . בכל אופן תודה על התשובה .

אימוש

אם החלטת תעמדי בזה. שמרי את המוצץ לשעת המיטה. אפשר פשוט להחליט בתיאום עם הילד שקושרים את המוצץ למיטה וכך בכל פעם שהוא ירצה למצוץ הוא יצטרך לבוא אל המיטה. זה מצד אחד ייתן לו תחושת ביטחון שהמוצץ קיים ומחכה לו ומצד שני לו יתן למוצץ להיות שסתום לפה בזמן פעילויות אחרות.

למעלה